Bir de benim evimi görün bakalım kızlar (latifeelif)

saolun kızlar.. aklıma bi fikir geldi acab kahve turuncu renklerinde bi sakallı ipten paspasmı örsem.. kimisi iyi olmuş demiş kimisi omamış demiş bu fikre ne dersiniz

mesela şöyle bi paspas

bence oturma grubun iyi olmuş
peteğn oldugu tarafa dönse belki ısı ahşaba zarar verebilirmiş
bu arada cami gibi her yer halı olacak diye bir kaide yok
biraz boşluk olması daha modern bir hava katıyor bence

canım benim shaggy halı dediğim senin gösterdiğinin hazırı..fotolarını ekliyim yinede..ama senin gösterdiğin modelde güzele benziyor yerimseniben

imageshockta sorun var sanırım koyuyorum koyuyorum görünmüyor fotolar.biride çok büyük geldi kaldırdım.google görsellerden bir bakarmısın?

Son düzenleme:
eskiye göre daha ii olmuş fakat imkanınız varsa ortadaki halıyı değiştirin yine boyutları küçük olsun fakat daha modern tarzda bişey olursa daha güzel bi hava katar diye düşünüyorum

bence gayet güzel olmuş halı koymasanda olur çok açık kalmammış gözü rahatsız etmiyor ama rahat edemem dersen o başka tabi

çok güsel evın var canım güle güle sağlıkla,huzurla oturun bitanem..oturma odası çok güsel turunculu.mutfağında ne güsel bayağı genışş

Evin çok güzel canım ömür boyu huzur mutlulukla oturun inşallaha.s.
ßu arada salonda ortadaki sehpanın fiyatını ve markasını öğrenebilirmiyim :uhm:

saolun kızlar ama malesef evimizi satıyoruz...

almak isteyen olursa keçiören ankara 130 milyara satılık

çok güzel canım iyi günlerde otur evinin tarzı tam benim ki gibiiyi günlerde otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…