Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canımmm,

öyle deme çıkmadık candan ümit kesilmez, kan sonucu bir çıksın. Belki de pozitiftir. Dur bakalım. Hem daha ultrasonda bir şey görünmez ki, tahlil yapmadan anlayamaz tabii, ama anlamadığım kist vs. hormon sorunun yok neden doğum kontrol hapı verdi ki ? Bence doğum kontrol hapı içme ben içmek istemedim. Onun yerine soğan suyu iç daha iyi inan. Hepsi hormon yüklemesi sonuçta Ne garip ya çocuk isteyene kadar her ay yumurtlama günümü bilirdim. O zaman spiral vardı. Ama hem akıntı hem kasık ağrısı olurdu. Şimdi kaç aydır hiç bir şey olmuyor. Bence tamamen stresten kaynaklanıyor. Lütfen üzme kendini her şey olacağına varacak, Negatif çıkarsa da üzme çaresiz değiliz henüz bende yarın hormon testlerimi yaptıracağım. Bakalım kim bilir nasıl çıkacak Cuma da Dr a gideceğim. Artık son olur inşallah bir sonraki ay kontrole gitmiş 0lmayı diliyorum. Zaten kadın doğumda beklemek kadar moral bozucu bir şey yok. Geçen ay gittiğimde aynı biz yaşlarda bir kadın vardı doğum için gün almaya gelmiş, yanında benim ki kadar oğlu, eşi öyle güzeldi ki tablo diğer yanımda kalp atışı duymaya gelmiş başka bir aile yine aynı tablo kardeşimi göreceğiz diye sevinen bir çocuk, muayeneye ağlayarak girdim resmen Asistanda şaşırdı. Yapmayın böyle ne olur dedi. O kız bile acıyor halime biliyorum. Aylardır geliyor bu garip diye

Buda bizim sınavımız demek ki ben takviye bir vitamin başladım. 10 falan oluyor ELEVİT adı folik asit zaten neredeyse 1 yıldır içiyorum. Folio adı. Birde her gün 1 tane bebek aspirini alıyorum.3 aydır. Bu ay ilaç ne verecek bilmiyorum muhtemelen serophene verir. Ama yarın bal, çörek otu ve tarçına başlayacağım. Ne bileyim ya birde dua varmış 41 gün okunan bitmeden hamile kalıyormuşsun.

Beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar.Benim de 5 yaşında bir kızım var,sebepsiz infertiliteyiz,2.ciyi istiyoruz olmuyor,5 ay önce tüp bebek denedik,herşey çok yolundaydı olmadı şimdi beklemedeyiz.Birbirimize bu yolda destek olalım.

Canım ne yaptın sonuç nasıl ? Merak ettim inşallah Güzeldir

Hoşgeldin Aramıza keşke hemen Bebeğimiz olsaydı da burada olmasaydık canım Allah yardımcın olsun inşallah hep bşrlikte atlatacağız kaç yaşındasın ? Ben 33 bir tane oğlum var 8 Yaşında olacak inşallah 1,5 Yıldır ikiyi istiyoruz ama olmadı iki tane kimyasal var bekliyoruz vakti zamanı gelsin diye

Enfal97, Hürrem Sultan çok şükür sağlıklı sıhhatli evlatlarımız var. Rabbim nasip ettiyse onlara bir kardeş elbet gelecek bakın önümüz yaz. ailelerimizle birlikte yapacağımız tatil planları kafaları biraz dağıtır diye düşünüyorum

hoş geldiniz güzel anneler inşallah bu topiği hamilelik haberleriyle coştururuz

bende bugün doktor kontrolüm vardı. yumoş büyümüş. cuma çatlatma iğnesi olacağım. sonrası malum

Canım çok Haklısın ama insan bir an gaflete Düşüyor işte bende cuma gideceğim kontrole daha ilaç başlarız sanırım hadi inşallah bu ay çok güzel olacak :)

Canım çok Haklısın ama insan bir an gaflete Düşüyor işte bende cuma gideceğim kontrole daha ilaç başlarız sanırım hadi inşallah bu ay çok güzel olacak :)

canım ben sizi çok iyi anlıyorum. insan bir şeyi çok isteyince yüreğine söz geçiremiyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

Arkadaşım maalesef sonuç negatif...yarın doktora gidip başlayacağım ilaçlara bu gün çok kötüydüm eve bir saat önce geldim Allahtan eşiminde işi çıktı arkadaşımla bol bol dertleştik... Insan alışıyor zamanla herşeye... O gördüğün tablolar öyle canımı acıtıyor ki hele Arkadaşlarımın çocukları Oğluma kardeşlerini gösterip elleme Sak'ın o benim kardeşim dokunma deyişleri yok mu kuzum benim içim parçalanıyor... Ama elden birşey gelmiyor işte çaresizim biliyorum SOĞAN suyuna eğer adet olsaydım başlamayı düşünüyordum ama geçen ay kimyasal bu ay böle olunca hep bir hüsran ama başlıcam,,, yarın hemen başlasam olur mu ki...
Elevit isimli ilacın toplatıldığını duymuştum ben de.. Belkide yanlış biliyorum..folik asiti bir Yıldır kullandığım için doktorum artık gerek yok dedi...
41 Meryem sûresini de ben okumaya başlamıştım bir kere ama ancak 10 gün okuyabildim sonra adet oldum kimseyede diyemedim benim yerime devam edin diye bakalım, ramazanda hatime de başlıcam ama inşaallah okuyabilirim..
Durum bu ben önümüzde ki ay dinlenmeye çekiliyormuşum... Hiç istemezdim ama bu doktorun dediklerini yapmak istiyorum... Ben yine buralardayım ama yine gelişmeleri yazalım inşaallah....

canım kimyasal gebelik geçirdiysen infertiliten yok demektir. üzme tatlı canını. ben çok yakın bir gelecekte hamile kalacağına yürekten inanıyorum.

Canım benim,
Üzme kendini lütfen insan kendini kandırıyor aslında bunlar çok istediğimiz için psikolojik bir şekilde üstesinden geleceğiz. Dr muhtemelen reglini düzene sokmak için doğum kontrol hapı vermiştir. Ben diyorum ki zaten 1.5 yıl oldu ha 2 ay önce ha 5 ay sonra olursa olur, olmazsa hayırlısı böyle diyeceğiz. Sürekli birlikte olduğumuz arkadaşım var. aynı sitedeyiz ilk çocuklarımız aynı yaşta, 7 aylık ikinci bebeği senin yaşadıklarını ben her gün onlarla yaşıyorum inan, eşim alıp kucağına oynuyor bebekle o zamanalar da hiç bakmıyorum bile o tarafa, üzülüyorum çünkü. Çocuk genelde elleme dokunma benim kardeşim modundaydı ama aştı artık kendini en azından eskisi kadar yapmıyor. Zaten oğlumda hiç ilgilenmiyor kendi içinde kapattı konuyu demek ki. Artık bu konu için üzülmeme kararı aldım. Oğlum doğduğunda bir komşum vardı hamile 3 ay vardı aramızda herşey normaldi hiç bir sorun sıkıntı yoktu ama doğuma gitti eli boş döndü. o kadar yaklaşmışken anne olmaya, başka bir arkadaşım yıllar süren tedavi ile ikizlerine hamile kaldı ama ne yazık ki 6. aylıkken birini 1 yaşındayken de diğer evladını kaybetti o yüzden tatlım hiç üzülmeyelim hiç takılmayalım artık bak çok şükür bin şükür sağlıklı nur topu gibi evlatlarımız var. Biz elimizden geleni yapacağız ama artık üzülmek yok. Bilmiyorum yapın, evin, uygun mu ama oğlun için önerim küçük bir havyan alabilirsin. Kuş, kedi, köpek... İnanılmaz etkili oluyor. Bizim köpeğimiz var geçtiğimiz yıl kimysaldan 1 ay sonra aldık. şimdi 1 yaşında olacak, oğlum onunla motive oldu, ona bağlandı. Bize de çok güzel enerji veriyor. Dün akşam kendime kızdım. Birde ilk çocuk için uğraşan iki arkadaşım var. İki başarısız tüp bebek 2 düşük 1 kimyasal yaşadı, şuan yeniden maddi manevi güç bulamıyor kendinde yeniden denemek için, başka bir arkadaşım 7 sene sonra hamile kaldı canım dış gebelik oldu tek tüpü patladı ölümden döndü Zor yetiştirdiler hastaneye yaşı gidiyor. Dr 1 yıl korun dedi, Çevremizde neler neler var. Lütfen ama lütfen artık üzülmeyelim söz verelim birbirimize üzüntü, stres gidecek bebekler gelecek bak gör.

Anlattğın arkadaşlarına rabbim şifa vrrsin ama işte çocuklarımız sorunca etrafımızdakiler sorunca ister istemez insan çok üzülüyor oğlum dün babaannesine herkesin kardeşi var benim niye yok demiz ve kayınvaldemde bunu bana söylüyo ne kadar üzülebileceğimi düşnmeden bide eşim sürekli yurtdışına falan gidiyo Tam tedaviye başlayamıyorumda bide çikolata kisti var yani benim işim çokkkk daha zor...

Çok Haklısın aynı şeyleri yaşıyorum bende ama biz üzüldükçe daha çok gidiyor dengemiz bundan eminim beyin inanılmaz etkiliyor.İnan bende çok zor geçiriyorum bir Arkadaşı Oğluma benim kardeşim gerçek senin ki köpek Demiş çok üzülmüş ben köpeğimi çok seviyorum ama KARDEŞ yerini tutar mı Demiş annem hazır olduğunda kardeşim olacak Demiş düşün onlar bile kendi içinde neler yaşıyor zaten derdimiz onlar değil mi ama aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşım şunu Anlattı büyük oğlu bizimkilerin yaşındayken aynı KARDEŞ tripleri yapmış bunlarda binbir Uğraş KARDEŞ yapmışlar 8 YAŞ var aralarında şimdi diyormuş ki ne doğurdun çocuk aklıyla çocuk mu yapılır

Kızlar ,okula gitmeden yazayım dedim,çok şükür bir evladımız var ancak üzerimde çok toplum baskısı var,inanın bayramda eşimin akrabalarının yanına gitmek dahi istemiyorum,benim neler çektiğimi bilmeden '' ee yaşınız tgeçiyor yapın artık bir tane daha'' diye sormaları beni çok incitiyor,bir tüp bebek tedavisinbde 70 tane iğne oluyorum,kan sulandırıcılar da cabası.Kan pıhtılaşmam var aynı zamanda.Bıktım canımı acıtan,cahilce konuşmalardan.Bayramda gtitmek istemiyorum ama bunu eşimi kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum çünkü tüp bebek tedavisine başlayacağım ve stresten uzak durmam gerekiyor.Size yazmak rahatlattı,lütfen birbirimize destek olalım.BU arada 38 oluyorum.

kesinlikle çok haklısın canım... çok iyi geldi yazdıkların zaten bende arkadaşımla dün konuşurken üzülmeme kararı aldım... rabbim nasip ederse inşallah olur etmezse de takdiri ilahi biz elimizden geleni yapmıştık deriz diyorum... gerçekten ibretlik okadr olay var ki etrafımz da daha bu gün bir öğretmen arkadaşın vefat haberini aldık 3 tane boy boy çocuk en büyüğü 6 yaşında içim parçalandı... millet ne sıkıntılara katlanıyor.. rabbim hayırlısıyla tatdırmış anneliği evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin torunlarımızı sevmeyi nasip etsin inşallah... gerisi boş gerçekten...hayat kısa zindan etmeye gerçekten deymez...dün bir akrabayla karşılaştık kendisinin hiç çocuğu olmadı onlarda evlatlık aldılar...ama etrafa öyle söylemediler tabi...dün de dedi ki ben dedi evlenmeden önce bir evleneyim 2 kız 2 erkek yapıcam derdim dedi ama nasip bir çocukmuş dedi..bana diyor sakın bekleme zamanı gelmiş diye sanki ben keyifden bekliyorum bu gün çıkışta doktora gidicem bakalım neler diyecek yazarım yine sana desteğin için çok çok teşekkürler rabbim yardımcımız olsun bu yolda inşallah...

Hoş geldin aramıza benimde 4,5 yaşında oğlum var 2,5 senedir ikinciyi istiyorum ama olmuyo sen ilk çocukta tedavi gordunmu yoksa normal mi gebe kaldın? Bide özel olmazssa eğer azeri misin?

Bence eşine açık yüreklilikle söyle bize yazdığın gibi sade bu nedenlerle gitmek istemiyorum. Çok yoruluyor ve üzülüyorum çünkü diye umarım anlayış gösterir. Diğer taraftan gitmek zorunda kalırsan da hiç dert etme soran olunca ben artık kısmet bakalım ne zaman olursa diyorum. Aaa korunmuyor musun diyorlar. Canım o kısmı bizi ilgilendirir dedim birkaç kez daha kimse bir şey demedi kibarca bu şekilde söyle geçiştir. Hiç dert etme insanlar bilmediklerinden mi yoksa can acıtmak için mi yapıyor bilmem ama bunu yapan insan çok şimdi düşünüyorum. Bir kaç yıl çocuk yapmayan insanlara benim de söylemişliğim vardır mutlaka ama kesinlikle bilmeden bilsem asla demem zaten sonradan şüphelendiklerime bir daha sormadım bile...Hayırlısı canım inşallah su sefer gelir bebişlerimiz :)

Ya evet arkadaşım bundan sonra üzülmek yok, üzüntü ve stres gidince gerisi çook kolay olacak bak gör hiç üzülme birbirimize destekle alacağız ikinci tontişleri bana bir iyilik geldi içime sanki inanmaya başladım. UMutlu konuşsamda aslında hiç yokmuş içimde 2 gündür umut dolu içim ferahlamış hissediyorum inan bana bundan sonra herşey düzelecek inşallah :)

Na güzel canım ya bende doktordan geldim diane35 verdi doğum kontrol ilacı adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi ama inan hala inanamıyorum gebelik testinin negatif olduğuna dün kan verdikten sOnra test yapmıştım negatifti ama akşam bi baktım çift çizgi olmuş bi Ümit dedim ama olmadı ...nasip eve hiç giresim gelmiyor sürekli dışarıda olmak istiyorum... Bu gün artık dedim çocuk da sefil oldu bi ev yemeği yapayım kendimi kaptırmışım kaç çeşit yemek oldu... Doktorda öyle söyledi çok zorbiliyorum ama lütfen stres yapmayın dedi...

Canım ben gerçekten stresi attım bugün istemeden bir forum okudum. 38 39 haftalarda hatta doğum yaptıktan sonra Bebeğini baybedenlerin forumu içim sızladı Rabbim onlara sabırlar versin çok çok çok zor o kimyasala da artık üzülmeyeceğim. Insanlar neler yaşıyor benim ki üstelik bir tane Evladım varken üzüldüğün bu olsun dedim ta çok ileri haftalar olsaydı ya onların yaşadıklarını yaşasaydım dedim. Dedim ya o forumu istemeden okudum ama okudukça Ağladım ve bu forum dünkü düşüncelerimin üstüne gelince içim sıkıldı aslında ama dedim ki Herşeyin Hayırlısı ya Rabbim vermiyorsa vardır bir sebebi o Yüzden bu saatten sonra olursa olur olmazsa Rabbim evladıma sağlık versin deyip geçeceğim. Tabii tedaviye devam ama üzüntü stres keder yok artık Hayırlısı olacaksa olsun belki de Hakkımızda Hayırlısı böyledir canım... Senin içinde hayırlı olsun bu ay kimyasal çok düzen bozuyor inşallah bu hap hızla toparlar seni hayat zaten yeterince zor kendimize eziyete döndürmeyelim evlatlarımıza sım sıkı sarılalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…