- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 33
Cok duygulandım inanki yani kaç sene önce buraya yardımlarınızı okuyunca sizde çok duygulanmışsınızdır ben daha birinciye hamileyken siz ikincileri istemişsiniz ben gibi off ya kadın olmak ne zor anne olmayı istemek beklemek sabretmek ...oldumu olacakmı ..ya hiç olmazsalar sorular sorular ..rabbime çok şükür ki olmuş bende oğlumun bi erkal kardesi olsun coo isyorim ama kızda olur sağlıklı olsunda ..evet dua sabir ama içimden bi ses hiç olmayacak diyor yani oğlumda da stres yaptım ama nedense bi umut vardı içimde ..neden o umut şimdi yok belkide gerçekten olmayacak bende bunu hisediyrum diye düşünüyorum şuan adetim geldi bu ayda olmadi ...sanki artık hiç bisey den zevk almıyorum 14 ay oldi belkide 15 ay ..olsa şimdiye kadar zatn olurdu dimi belkide tüp bebeğe kadar gidecek bu iş ...belki de tüp bebekle bile olmayacak ...sizden ricam benim için dua edermsinuz hayırlaysak olsun nedene eben kendimi hamile olarak hiç düşünemiyorum sanki artık bana çok uzak bir hakkım vardı oda oldu gibi hisediyorm ...uzun oldu hakkınızı helal edin
Canım seni çok iyi anlıyoruz Hürrem bu grubu kurdu biz başka bir gruptan buraya geçtik çok güzel dost olduk birbirimize destek olduk o günlerde ilaç olduk hürremin de oldu ikinci çocuğu benim ki tedavisiz oldu ama tabi öncesinde iki kez düşük yaptım sonra ümidi kestim ve yaşadığım şehirde göbek çeken bir teyze var oraya gittim dört arkadaş gittik ve şuan ben o ay hamile kaldım belki sebep o belki değil ama diğer arkadaşlarımın da oldu bebeklerimiz arka arkaya kasım 2016 da geldi şükür sebebim oğlumu abi yaptı iki oğlan annesi oldum ve hiç ummadığımız bir anda bizim ufaklık da abi olacak inşaallah çok güzel bir duygu kalabalık aile ... tedavi ile veya değil önemli olan inancını yitirme ve duaya sarıl daha ilk çocuğun küçük hiç dert etme mutlaka bir zamanı vardır inanıyorum sende İnan rabbim sana ve bekleyen bütün kardeşlerine @Veson a en kısa zamanda nasip etsin bizim o zamanlar bir hattım grubumuz vardı birbirimize dua ettiğimiz birde ateş ölçme topiği hamile kaldığımı öyle anlamışım öyle tecrübe kazanmışım ki bu hamileliğimde de şüpheleniniz hemen dereceyi elime aldım Allah yardımcın olsun inşaallah