2.cocugu olmayanlar

bakımını bızim saglamadıgımız cocukları, dunyaya getırıp getırmeme kararında söz hakkımızın Olmadıgını bilmekte onemli Bi detay bence

Sizin de Aklı selim olup olmadıgınızı bu gösterir mesela 🤗 'HAD BİLMEK'
Yorum yapma hakkımı siz mi alacaksınız bana haddimi bildirerek :)) Bu platformun iyi kötü eleştiriye tavsiyeye açık olduğunu bilmeniz gerek. Bilmediğiniz belli!!! öğrenin.

ne kadar da ben konu sahibi :)
Çocuğuma 1.5 sene sonunda aşılama ya da tüp bebek yapılacakken spontan gebe kaldım.
çocuğum 8 yaşında, 1 senedir de düşünüyoruz ama olmuyor.
sadece ilk ay kimyasal gebelik oldu, 1 sene oldu sonrası yok.
çok stresli bir dönemdeyim, doktorum ondandır diyor, bence de stresten diye düşünüyorum çünkü muayenem vs normal.

Keşke Şaka yapıyor olsanız :)) Allah aşkına şu devirde yeter 2 tane çocuk.3 çocuk artık günümüze göre çok fazla. Durumunuz nekadar iyi olsa da hayat şartları için çok zor. Konu doğurmak değl ki asıl mesele sonrası..Onların eğitimi onlara yetebilmek her anlamda. Büyüyünce onları iş sahibi yapmak..Artık dünyamız kaynakları da yetersiz. Çok üremenin bir anlamı ve faydası yok.Aklı selim olmak da fayda var.
Ah keşke sizde üşenip yorumumu okuyup atıp tutmuyor olsaydınız :)
Ben size beni eleştirecek bir soru bir yorum yapmadan beni eleştirme haddini nerden buluyorsunuz ☺️
İstersem 5 tane doğururum istersem 1 tane de kalırım Rabbim nasip ettiği sürece.
Bırakın yetip yetemeyeceğimi bakıp bakamayacağımı ben düşüneyim siz kafanızı böyle şeylere yormayın 🥲

Ah keşke sizde üşenip yorumumu okuyup atıp tutmuyor olsaydınız :)
Ben size beni eleştirecek bir soru bir yorum yapmadan beni eleştirme haddini nerden buluyorsunuz ☺️
İstersem 5 tane doğururum istersem 1 tane de kalırım Rabbim nasip ettiği sürece.
Bırakın yetip yetemeyeceğimi bakıp bakamayacağımı ben düşüneyim siz kafanızı böyle şeylere yormayın 🥲
Öff ama yaaa:)) Tamam en hepsi sizsiniz. İyi günler.

X