Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan kimse yokmu? Ya tek değilim herhalde bu konuda? Benimle aynı dertten muzdarip olanlar cvp yazsınlar lütfen! Ilk gebeliğimde klomen tedavisiyle oldu ikincide 2 yıldır olmuyo?

Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan kimse yokmu? Ya tek değilim herhalde bu konuda? Benimle aynı dertten muzdarip olanlar cvp yazsınlar lütfen! Ilk gebeliğimde klomen tedavisiyle oldu ikincide 2 yıldır olmuyo?
ilk oğlum tedavisiz istediğimiz zamanda olmuştu. ama ikinci çok nazlı çıktı iki yıl bekledik. tahliller,yapıldı rahim filmi çekildi. ikimizde de hiçbir sorun yoktu. yumurta takibi ve aşılama yapıldı olmadı. en son doktorum sebep olarak stres dedi, çok kafama taktığımı , rahat olmamı söyledi. çok iyi bir doktordu hep bana umut veriyordu, birgün mutlaka olacak diyordu. en sonunda dediği yaptım önce durumu kabullendim, çok şükür bir oğlum vardı sonra spora başladım gerçekten de en rahat, en enerjik olduğum ay hamile kaldım, ikinci oğlum da şimdi bir yaşında.
inşallah sizin nazlı kardeş de en kısa zamanda gelir. sizde bir problem var mı?

Oncelikle cvbin içi çok teşekkür ederim benim ilk gebeliğin tedaviyle oldu 2. Icin ise 2,5 senedir korunmuyorum elimde bende tüm tahlilleri yaptırdk benim bi tek rahim filmi kaldı onuda yaptırma konusunda terddutteyim biraz sancılı bi islemmis ve eşiminde hareketlilik problemi var bilmiyorum bazen tamamen ümitsizliğe kapiliyorum sanki olmayacakmis gibi ama yinede çok dua ediyorum çoook inşallah hayırlısı en kisa zamanda 2. Bebegimiz gelir

ilk başta bu ümitsizliği bırakın. stres hamileliğe en büyük engel. ikinciler nazlı oluyor :) inşallah nazlı kardeş daha fazla bekletmez
rahim filmi çektirdim hem de anestezi almadan oysa bünyem çok zayıftır ve acıyı çok fazla hissederim ve işlem sırasında hiç acı hissetmedim hemen ayağa kalkıp yürüdüm. hiç korkmayın yeter ki iyi bir yerde yaptırın.
eşimin de tahlili genel olarak iyiydi ama hareketli sayısı biraz düşüktü doktor sorun olmaz ilaç kullanmaya da gerek yok demişti. ben yine de keçi boynuzu kürü ve pharmaton vitamin kullandım ( bu hapta selenyum var selenyum da erkekler için önemli) üç ay kürü ve hapı kullandı her ay değerleri arttı
kür yapmadan önce hızlı %5 orta %28 yavaş %14 iken iki ay sonra hızlı %20 orta %40 yavaş%20 eşim bile sonuca şaşırmıştı. ondan bir iki ay sonra hamile kaldım.

Ayy çoook teşekkür ederim yaa içimi rahatlattı yaaa ben bu ay eşime
Ayy içimi rahatlattı yaaa ben çok fazla stres yapıyorum her ay acaba oldumu olcakmi diye kendimi yiyip bitiriyorum rahim filmi konusunda beni cook korkuttular açıkçası çektirmek istemiyodum ama sen öyle güzel açıklamasını yapmissinki sanırım çektircem:) benim eşime ben bu ay macun yaptım kendimde adaçayı falan içtim bu aydan çok umitliydim normalde geciken adetim bu ay bi hafta erken geldi ve kısa sürdü nedendir anlamadim hersey allak bullak ya umarım en kisa zamanda bende senin gibi Bebeğimi alırım kucagima

yeter ki pes etme ve ümitsizliğe kapılma inşallah bebeğin en kısa zamanda sizinle olur. keçi boynuzu kürü de bir deneyin derim.

Çok teşekkür ederim beni cvpsiz bırakmadigin için inşallah en kisa zamanda bende 2. Bebeğime kavusurum:)) ve söylediklerini tavsiyelerini dikkate alicam inşallah ise yarar:))
rica ederim. ben de o süreci yaşadım. neler düşündüğünü ve yaşadıklarını anlayabiliyorum. inşallah bu sınavı kazanırsın.

rica ederim. ben de o süreci yaşadım. neler düşündüğünü ve yaşadıklarını anlayabiliyorum. inşallah bu sınavı kazanırsın.
Canim cok tesekkur ederim sana tavsiyelerini mutlaka dikkate alicam:)) ya sana bi soru daha sorabilirmiyim? Benim bu ayki adetim normalde farklı oldu bi hafta önce oldum ve kısa sürdü nette baktım üstüne gorme olayı da böyle oluyormuş acaba üstüne Mi gördüm ya eğer bi bildiğin varsa mutlaka cvp yaz olurmu? Test alıp yapmaktan yoruldum artik

yerleşme kanamasını ikinci hamileliğimde yaşadım adet tarihimden 4-5 gün önce oldu. önce kahverengi akıntı çok az da kanama oldu. iki gün kahverengi akıntı oldu. ben de her halde mevsim değişikliğinden adetim kısa sürdü demiştim ama içimde şüphe de vardı test yapmıştım. doktorum yerleşme kanaması demişti. şüphen varsa test yap negatif çıkarsa alıştığın birşey pozitif çıkarsa da ne mutlu sana. ben böyle düşünüp test yapmıştım :)

Benim ilkk günü normal adet oluyo gibiydim sonra 2. günü azaldı 3 ve 4. günü reçeteye silincele hafif açık kırmızı tonunda oldu ve kesildi normalde ilk 3 gün baya pıhtılaşma kanama olur ama bu sefer olmadi benimde adetim daha 5 gün vardi acaba senin gibi oldum ya bilmiyorum ne kadar sonra yaptin ?bugün test yapsam cikarmiki?

eveeett ben varım. 16 aydır denememe rağmen olmuyor.
Slm canım hoş geldin öncelikle rabbim sanaa hayırlı sağlıklı imanli evlatlar nasip etsin:)) senin neden olmuyo doktora gittinmi? Sorun ne? Benimde 2,5 senedir olmuyo 2. Cocuk( gelmiyo

Slm canım hoş geldin öncelikle rabbim sanaa hayırlı sağlıklı imanli evlatlar nasip etsin:)) senin neden olmuyo doktora gittinmi? Sorun ne? Benimde 2,5 senedir olmuyo 2. Cocuk( gelmiyo
As hosbulduk canim guzel dualarin için çok teşekkür ederim allahim isteyen herkese nasip etsin. Doktora gidiyorum kontrol altindayim. En son yaram vardi onu dondurdum 6 ay bekleyelim dedi .haziran ayini bekliyorum tekrar doktora gitmek için .galiba çok stres yapiyoruz

Hmm geçmiş olsun Evet bencede çok stres yapiyoruz canım ama yapmamak elde degil( benden sonra çocuğu olanlar ikinci çocuklarını doğurdu bense hala gebe kalamadim ama tabiki bu bi isyan değil rabbim e çok şükür ki bi evlada sahibim rabbim önce hayatta olan evlatlarımiza sağlıklı uzun ömürler versin eğer nasibimizde varsa bu annelik duygusunu tekrar tekrar hayırlısıyla yaşatsın bize insallah:))

UOTE="balammm, post: 40399672, member: 664701"]Hmm geçmiş olsun Evet bencede çok stres yapiyoruz canım ama yapmamak elde degil( benden sonra çocuğu olanlar ikinci çocuklarını doğurdu bense hala gebe kalamadim ama tabiki bu bi isyan değil rabbim e çok şükür ki bi evlada sahibim rabbim önce hayatta olan evlatlarımiza sağlıklı uzun ömürler versin eğer nasibimizde varsa bu annelik duygusunu tekrar tekrar hayırlısıyla yaşatsın bize insallah:))[/QUOTE]
Ay

Aynen canım evlatlarimiza saglikli ömür nasip etsin rabbim. Cok şükür ki anne olmayi yasadik yasiyoruz allahim hic kimsenin kucagini boş bırakmasın.. senin evladin kac yasinda ve cinsiyeti nedir.

Aynen canım evlatlarimiza saglikli ömür nasip etsin rabbim. Cok şükür ki anne olmayi yasadik yasiyoruz allahim hic kimsenin kucagini boş bırakmasın.. senin evladin kac yasinda ve cinsiyeti nedir.
Amin canım amin rabbim önce olmayanlari sevindirsin sonra da bizi insallah:) rabbim bağışlarsa 4,5 yaşında bi oğlum var. Peki ya senin?

Kızlar Selam,
Benimde 1 oğlum var 7.5 yaşında kardeşi olmasını çok çok istiyor. Zaten onun bu kadar çok istemesi beni strese sokuyor. Ama neredeyse 1.5 yıldır olmadı 2 kez hamile kaldım aslında ama ikisi de kimyasal olarak sonuçlandı. Bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi oldum hoş onda da bir tane yumurta oluştu ama tutmadı galiba yine olmadı 14. gün bugün test negatif ve tüm regl belirtileri başladı Her ay aynı hüsran hoş kimyasal olmasındansa regl olmayı tercih ederim. Kimyasal çok üzüntü oluyor çünkü İlk kimyasalda geçen yıl Haziran da oldu. HCG 700 lere kadar yükselmişti ve düzenli artıyordu, sonra bir gece öyle bir kasık ağrısı ki ayakta duramıyorum hemen ertesi gün dr a gittik keseyi göremedik sonra kanda bir baktık 500 lere düşmüş Oğluma söylemek çok zor oldu çok üzüldü... bizde çok üzüldük tabii, ama o hala içinden atamadı biliyorum. Yeniden olsa 16. haftaya kadar söylemem diyorum kendi kendime . İkinci kimyasal Şubat ayında oldu regle 4 gün kala idrar testi silik ama pozitif çıktı, 1 gün sonra kanda 27 çıktı sonra da ikiye katlamadan az az arttı, yoğun bir regl oldum tam sıfırlanmıştır derken kanda 170 olmuş, dış gebelik için kullanılan bir iğne var hem o hem de kürtaj benzeri bir işlem yapıldı. Mart 15 te nihayet sıfırlandı, regl oldum ama çok sinir bir durum hep yükselsin diye baktığımız hormon düşsün diye yalvardım resmen içimde ne çok birikmiş meğer bu ayda sabah yaptık test ama çizgi silik bile yok, olmadı demek ki nasip değilmiş....Allah evlatlarımıza ömür versin inşallah... İçimden atmak istedim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar Etrafımda sizin dediğiniz gibi benden sonra çocuğu olanlar ikincileri doğurdu bir kısmı da hamile herkes soruyor sen yapmayacak mısın diye herkese de söylenmiyor ki anlatılmıyor ki, offf benim hormonlar sapıttı yine ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…