Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Cok duygulandım inanki yani kaç sene önce buraya yardımlarınızı okuyunca sizde çok duygulanmışsınızdır ben daha birinciye hamileyken siz ikincileri istemişsiniz ben gibi off ya kadın olmak ne zor anne olmayı istemek beklemek sabretmek ...oldumu olacakmı ..ya hiç olmazsalar sorular sorular ..rabbime çok şükür ki olmuş bende oğlumun bi erkal kardesi olsun coo isyorim ama kızda olur sağlıklı olsunda ..evet dua sabir ama içimden bi ses hiç olmayacak diyor yani oğlumda da stres yaptım ama nedense bi umut vardı içimde ..neden o umut şimdi yok belkide gerçekten olmayacak bende bunu hisediyrum diye düşünüyorum şuan adetim geldi bu ayda olmadi ...sanki artık hiç bisey den zevk almıyorum 14 ay oldi belkide 15 ay ..olsa şimdiye kadar zatn olurdu dimi belkide tüp bebeğe kadar gidecek bu iş ...belki de tüp bebekle bile olmayacak ...sizden ricam benim için dua edermsinuz hayırlaysak olsun nedene eben kendimi hamile olarak hiç düşünemiyorum sanki artık bana çok uzak bir hakkım vardı oda oldu gibi hisediyorm ...uzun oldu hakkınızı helal edin

CNm biz önce bu topikteydik.daha sonra Yen'i bir topik kurup Yen'i bir başlangıç yapalım istedik.hürrem arkadaş o linkteki topiği kurdu ve ordan devam etmeye başladık.yani aslında aktif topik o.buraya uzun zamandır yazılmıyordu.burdaki arkadaşlar hep ordan devam ediyoruz artık.enfal de mesajında yazmış dikkat ettiysen bu topiği Hürrem kurdu biz buraya başka topikten geçtik demiş.aslında bahsettiği eski topik bu.biraz karışık oldu umarım anlamışsındır :)))

Anladımcanım kafamı toparlasam aslında hemen anlardım da ben burda 100.sayfaya kadar tek tek okudum kendimden çok şey buldum umarım bende bi gün bu yazdıklarıma bakarım ...peki burdaki herkes hamile kaldımı

Anladımcanım kafamı toparlasam aslında hemen anlardım da ben burda 100.sayfaya kadar tek tek okudum kendimden çok şey buldum umarım bende bi gün bu yazdıklarıma bakarım ...peki burdaki herkes hamile kaldımı
Diğer topiğin ilk sayfasına bakarsan bir liste var.o listenin çoğu yA doğurdu yA da hamile.ben de hala uğraşanlar arasındayım:))

Diğer topiğin ilk sayfasına bakarsan bir liste var.o listenin çoğu yA doğurdu yA da hamile.ben de hala uğraşanlar arasındayım:))
Sizin de mi ikinci için bekliyorsunuz kaç senedir ugraisyosinuz neden olmuyo bi sorun yok ınslaah ya

Bİrçok kez tedavi denendi olmadı.tüp bebek için ise hala kararsızım.şimdilik doğal deniyoruz
Slmlar bende ayni dertlerdeyim naptiniz acaba merak ettim tup bebege bi turlu gidemiyorum
Bi de ilki normal olup ikinci tüp olanlar fark varmi acaba merak ediyorum problem açısından gebelikte bebekte vs

Slmlar bende ayni dertlerdeyim naptiniz acaba merak ettim tup bebege bi turlu gidemiyorum
Bi de ilki normal olup ikinci tüp olanlar fark varmi acaba merak ediyorum problem açısından gebelikte bebekte vs
Bebek konusunu kapattık gibi birşey.daha doğrusu ben kapattım.korunmuyoruz ama niye olmuyor diye de eskisi gibi bir çabam yok.tüp istediğimden de emin değilim.hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…