Canım seni çok iyi anlıyoruz Hürrem bu grubu kurdu biz başka bir gruptan buraya geçtik çok güzel dost olduk birbirimize destek olduk o günlerde ilaç olduk hürremin de oldu ikinci çocuğu benim ki tedavisiz oldu ama tabi öncesinde iki kez düşük yaptım sonra ümidi kestim ve yaşadığım şehirde göbek çeken bir teyze var oraya gittim dört arkadaş gittik ve şuan ben o ay hamile kaldım belki sebep o belki değil ama diğer arkadaşlarımın da oldu bebeklerimiz arka arkaya kasım 2016 da geldi şükür sebebim oğlumu abi yaptı iki oğlan annesi oldum ve hiç ummadığımız bir anda bizim ufaklık da abi olacak inşaallah çok güzel bir duygu kalabalık aile ... tedavi ile veya değil önemli olan inancını yitirme ve duaya sarıl daha ilk çocuğun küçük hiç dert etme mutlaka bir zamanı vardır inanıyorum sende İnan rabbim sana ve bekleyen bütün kardeşlerine @Veson a en kısa zamanda nasip etsin bizim o zamanlar bir hattım grubumuz vardı birbirimize dua ettiğimiz birde ateş ölçme topiği hamile kaldığımı öyle anlamışım öyle tecrübe kazanmışım ki bu hamileliğimde de şüpheleniniz hemen dereceyi elime aldım Allah yardımcın olsun inşaallah
Topikden topige g2cmek nasıl oluyo bilmiyom ama bağlantının üstüne tıkladım burda birisinin yazısını okumuştum profil resminden tanıdım sanırm oda 3.ciye hamilemymis ama en son sayfasıydı yeni güncel dimi bu seneye aitBu arada @Enfal97 bu ilk topikti Hürrem'in topiği bu.tüm arkadaşlar burdan oraya geçiş yapmıştık :))
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/55010233/
CNm biz önce bu topikteydik.daha sonra Yen'i bir topik kurup Yen'i bir başlangıç yapalım istedik.hürrem arkadaş o linkteki topiği kurdu ve ordan devam etmeye başladık.yani aslında aktif topik o.buraya uzun zamandır yazılmıyordu.burdaki arkadaşlar hep ordan devam ediyoruz artık.enfal de mesajında yazmış dikkat ettiysen bu topiği Hürrem kurdu biz buraya başka topikten geçtik demiş.aslında bahsettiği eski topik bu.biraz karışık oldu umarım anlamışsındır :)))Topikden topige g2cmek nasıl oluyo bilmiyom ama bağlantının üstüne tıkladım burda birisinin yazısını okumuştum profil resminden tanıdım sanırm oda 3.ciye hamilemymis ama en son sayfasıydı yeni güncel dimi bu seneye ait
Anladımcanım kafamı toparlasam aslında hemen anlardım da ben burda 100.sayfaya kadar tek tek okudum kendimden çok şey buldum umarım bende bi gün bu yazdıklarıma bakarım ...peki burdaki herkes hamile kaldımıCNm biz önce bu topikteydik.daha sonra Yen'i bir topik kurup Yen'i bir başlangıç yapalım istedik.hürrem arkadaş o linkteki topiği kurdu ve ordan devam etmeye başladık.yani aslında aktif topik o.buraya uzun zamandır yazılmıyordu.burdaki arkadaşlar hep ordan devam ediyoruz artık.enfal de mesajında yazmış dikkat ettiysen bu topiği Hürrem kurdu biz buraya başka topikten geçtik demiş.aslında bahsettiği eski topik bu.biraz karışık oldu umarım anlamışsındır :)))
Diğer topiğin ilk sayfasına bakarsan bir liste var.o listenin çoğu yA doğurdu yA da hamile.ben de hala uğraşanlar arasındayım:))Anladımcanım kafamı toparlasam aslında hemen anlardım da ben burda 100.sayfaya kadar tek tek okudum kendimden çok şey buldum umarım bende bi gün bu yazdıklarıma bakarım ...peki burdaki herkes hamile kaldımı
Sizin de mi ikinci için bekliyorsunuz kaç senedir ugraisyosinuz neden olmuyo bi sorun yok ınslaah yaDiğer topiğin ilk sayfasına bakarsan bir liste var.o listenin çoğu yA doğurdu yA da hamile.ben de hala uğraşanlar arasındayım:))
Bir sorun yok kız 6 yaşında 4 senedir deniyoruz 6 kayıp var.onun da nedenini bulamadılar.denemelere devam :)Sizin de mi ikinci için bekliyorsunuz kaç senedir ugraisyosinuz neden olmuyo bi sorun yok ınslaah ya
Bir sorun yok kız 6 yaşında 4 senedir deniyoruz 6 kayıp var.onun da nedenini bulamadılar.denemelere devam :)[/QUOTE
6 kayıp mi 6 düşük yani hepsi seni cennete bekliyor annesi rabbim tez zamanda verisi insalah tedavi oliyomusnuz yada tıp bebek falan
Canım benim rabbim yardımcınız olsun yaa isaalan olur yaaaBİrçok kez tedavi denendi olmadı.tüp bebek için ise hala kararsızım.şimdilik doğal deniyoruz
Slmlar bende ayni dertlerdeyim naptiniz acaba merak ettim tup bebege bi turlu gidemiyorumBİrçok kez tedavi denendi olmadı.tüp bebek için ise hala kararsızım.şimdilik doğal deniyoruz
Bebek konusunu kapattık gibi birşey.daha doğrusu ben kapattım.korunmuyoruz ama niye olmuyor diye de eskisi gibi bir çabam yok.tüp istediğimden de emin değilim.hayırlısı....Slmlar bende ayni dertlerdeyim naptiniz acaba merak ettim tup bebege bi turlu gidemiyorum
Bi de ilki normal olup ikinci tüp olanlar fark varmi acaba merak ediyorum problem açısından gebelikte bebekte vs