Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

hamileyimm::)38 yaşındayım.8 yaşında bir oğlum var.3-4 yıldır korunmadığımız halde olmuyordu.geçen ay doktora gittim.klomen ve ovitrelle vuruldum.hiç ümitli değildim çünkü eşimin sperm sayısı 8milyon çıkmıştı.Ürolog eşime sizin aşılamayla bile zor demiş.Ama benim doktorum bir tanesi gerekli bize dedi umutsuz olmayın dedi.bete hcg ilk 157 çıktı dün 357 çıktı.Doktor haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Darısı isteyenlerin başına

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inan heyecanını yazdıklarından anlayabildim çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşallah...

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inan heyecanını yazdıklarından anlayabildim çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşallah...
Çok teşekkür ederim inşaalah en kısa sürede sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz.

aayyy ne güzel bir haber :))))) içim açıldı vallaha :))) tebrik ederim. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :)
bende 38 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var. bir buçuk senedir ikinci çocuğu düşünüyoruz, ama olmuyor. bugün ikinci kez çatlatma iğnemi odum. geçen ay olmadı, bu ay ikinci denememiz. hayırlısı bakalım :)

Hayırlısı hiç moralini bozma beni örnek al::)eninde sonunda olacak.

Hayırlısı hiç moralini bozma beni örnek al::)eninde sonunda olacak.

çok şükür ben bu konuda oldukça rahatım. olursa çok ama çok sevinirim. hayatımızda yeni bir kan, yeni bir can olacak :) oğlumda kardeşini dört gözle bekliyor :) hayırlısıyla da olacağına da inanıyorum. ancak tek çocuk fikri, bana çok da kötü gelmiyor. tedavi oluyorum çünkü ilerde "keşke ikinci için uğraşsaydım" diyerek pişmanlık yaşamak istemiyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun :)

Ayy çok güzel bi haber bu her hamile haberi duydugumda çok seviniyorum rabbim kucağına al ayı nasip etsin

Ayyy süper bir haber bu,inan çok sevindim.Aynı yaştayız ve benim de 5 yaşında kızım var,ben de bu ay tüp tedavisine başlayacağım,bize de dua et.SAğlıkla kucağına al işallah.

Hoş geldin aramıza benimde 4,5 yaşında oğlum var 2,5 senedir ikinciyi istiyorum ama olmuyo sen ilk çocukta tedavi gordunmu yoksa normal mi gebe kaldın? Bide özel olmazssa eğer azeri misin?

Evet canım kökenim Azeri Türkü,dedelerim 70-80 yıl önce Türkiyeye gelmişler.Ben de biraz konuşup anlayabiliyorum.KIzım tüp bebekle oldu ama onda da hiç sorunumuz yoktu,işallah çok bekletmeden gelir 2. çocuklarımız.

Canım o duayı bulursan bizimle de paylaşır mısın?

Canım o dua Meryem Suresi.... 41 gün boyunca gergin okuyorsun, bazıları acve hurmasına okuyor bazıları suya okuyor...

Canım günaydın,
Cuma ve hafta sonu yoğun bir tempom vardı bir türlü girip yazamadım. Cuma gittim yeni dr a. Adam tüm hormon tahlillerimi yaptı hepsi güzel çıktı bir sorun yok ama ultrason görüntüsünde hafif PCO görüntüsü var. Bu da şimdiye kadar ki yumurtlama problemini ve kimyasalları açıklar gibi dedi. İlaç olarak serophene ve corasprin bir de şuan grip olduğum için 5 günlük bir antibiyotik verdi. Kilo alma hatta verebiliyorsan 2-3 kilo ver dedi, 6 gün sonra yani perşembe günü çağırdı tekrar ben daha önce de çatlatma iğnesi olduğumu ve işe yaramadığını söyledim. Arada bir madde adı söyledi, onu yapmazsan başarı şansın sadece ilaç ve iğne ile %6 dır dedi. Onu yaparsan 25-30 a kadar çıkar dedi. Dr dan çok memnun kaldım. Eğer bu ay gebelik sağlayamazsak bir dahaki ay pco da kullanılan bir ilaç başlayacakmış takviye olarak. Diyorum ya içimde sebebini bilmediğim bir umut çok yakında olacak gibi hissediyorum. Olmazsa büyük hayal kırıklığı olmasından da korkuyorum ama neyse artık bakalım canım. İnşallah hakkımızda hayırlı olur. Sen nasılsın ?

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Darısı da başımıza tabii :)

Inşallah canım çok beklemeden bebislerimiz aliriz kucagimiza:) he bu arada bende azeriyim:))

Canım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor merak ettim seni...

CANIM YA kusura bakma yazamadım senin adına güzel gelişmelerin olmasına çok sevindim...bende durumlar çokkarışık bahsetmiştim buay ben adet olmadım lekelenmem gelince doktora gittim oda doğum kontrol hapı verdi bende onu kullandım ve aynı zamanda soğan suyuna başladım dün birden lekelenmem kesildi gebelik testi yaptım ve çok silik çıktı ihtimal vermedim ama bu gün ilk idrarda tekrar çıktı silik çizgi çıktı çok canım sıkıldı bana neler oluyor hatta dün gece ilacı içmedim acaba bişey varmıdır diye bu gün yine doktor yolu gözüktü bana anlıyacağın bişey çıkacağını sanmıyorum ama bu pozitif neyin nesi acaba çok sinirlieniyorum neden böyle oluyor birde eğer kist falan yoksa doğum kontrol ilacını bırakmak istiyorum....

Kızlar ben de kasık ağrılarım çok olunca dr a gittim,açıkcası kistten korktum çok şükür değilmiş ama iltihap var dedi ve antibiyotik verdi,bir dahaki adeeten sonra tüp bebeğe başlayacak gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…