rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inan heyecanını yazdıklarından anlayabildim çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşallah...hamileyimm::)38 yaşındayım.8 yaşında bir oğlum var.3-4 yıldır korunmadığımız halde olmuyordu.geçen ay doktora gittim.klomen ve ovitrelle vuruldum.hiç ümitli değildim çünkü eşimin sperm sayısı 8milyon çıkmıştı.Ürolog eşime sizin aşılamayla bile zor demiş.Ama benim doktorum bir tanesi gerekli bize dedi umutsuz olmayın dedi.bete hcg ilk 157 çıktı dün 357 çıktı.Doktor haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Darısı isteyenlerin başına
Çok teşekkür ederim inşaalah en kısa sürede sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inan heyecanını yazdıklarından anlayabildim çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşallah...
hamileyimm::)38 yaşındayım.8 yaşında bir oğlum var.3-4 yıldır korunmadığımız halde olmuyordu.geçen ay doktora gittim.klomen ve ovitrelle vuruldum.hiç ümitli değildim çünkü eşimin sperm sayısı 8milyon çıkmıştı.Ürolog eşime sizin aşılamayla bile zor demiş.Ama benim doktorum bir tanesi gerekli bize dedi umutsuz olmayın dedi.bete hcg ilk 157 çıktı dün 357 çıktı.Doktor haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Darısı isteyenlerin başına
Hayırlısı hiç moralini bozma beni örnek al::)eninde sonunda olacak.aayyy ne güzel bir haber :))))) içim açıldı vallaha :))) tebrik ederim. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :)
bende 38 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var. bir buçuk senedir ikinci çocuğu düşünüyoruz, ama olmuyor. bugün ikinci kez çatlatma iğnemi odum. geçen ay olmadı, bu ay ikinci denememiz. hayırlısı bakalım :)
Hayırlısı hiç moralini bozma beni örnek al::)eninde sonunda olacak.
Ayy çok güzel bi haber bu her hamile haberi duydugumda çok seviniyorum rabbim kucağına al ayı nasip etsinhamileyimm::)38 yaşındayım.8 yaşında bir oğlum var.3-4 yıldır korunmadığımız halde olmuyordu.geçen ay doktora gittim.klomen ve ovitrelle vuruldum.hiç ümitli değildim çünkü eşimin sperm sayısı 8milyon çıkmıştı.Ürolog eşime sizin aşılamayla bile zor demiş.Ama benim doktorum bir tanesi gerekli bize dedi umutsuz olmayın dedi.bete hcg ilk 157 çıktı dün 357 çıktı.Doktor haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Darısı isteyenlerin başına
hamileyimm::)38 yaşındayım.8 yaşında bir oğlum var.3-4 yıldır korunmadığımız halde olmuyordu.geçen ay doktora gittim.klomen ve ovitrelle vuruldum.hiç ümitli değildim çünkü eşimin sperm sayısı 8milyon çıkmıştı.Ürolog eşime sizin aşılamayla bile zor demiş.Ama benim doktorum bir tanesi gerekli bize dedi umutsuz olmayın dedi.bete hcg ilk 157 çıktı dün 357 çıktı.Doktor haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Darısı isteyenlerin başına
Hoş geldin aramıza benimde 4,5 yaşında oğlum var 2,5 senedir ikinciyi istiyorum ama olmuyo sen ilk çocukta tedavi gordunmu yoksa normal mi gebe kaldın? Bide özel olmazssa eğer azeri misin?
Canımmm,
öyle deme çıkmadık candan ümit kesilmez, kan sonucu bir çıksın. Belki de pozitiftir. Dur bakalım. Hem daha ultrasonda bir şey görünmez ki, tahlil yapmadan anlayamaz tabii, ama anlamadığım kist vs. hormon sorunun yok neden doğum kontrol hapı verdi ki ? Bence doğum kontrol hapı içme ben içmek istemedim. Onun yerine soğan suyu iç daha iyi inan. Hepsi hormon yüklemesi sonuçta Ne garip ya çocuk isteyene kadar her ay yumurtlama günümü bilirdim. O zaman spiral vardı. Ama hem akıntı hem kasık ağrısı olurdu. Şimdi kaç aydır hiç bir şey olmuyor. Bence tamamen stresten kaynaklanıyor. Lütfen üzme kendini her şey olacağına varacak, Negatif çıkarsa da üzme çaresiz değiliz henüz bende yarın hormon testlerimi yaptıracağım. Bakalım kim bilir nasıl çıkacak Cuma da Dr a gideceğim. Artık son olur inşallah bir sonraki ay kontrole gitmiş 0lmayı diliyorum. Zaten kadın doğumda beklemek kadar moral bozucu bir şey yok. Geçen ay gittiğimde aynı biz yaşlarda bir kadın vardı doğum için gün almaya gelmiş, yanında benim ki kadar oğlu, eşi öyle güzeldi ki tablo diğer yanımda kalp atışı duymaya gelmiş başka bir aile yine aynı tablo kardeşimi göreceğiz diye sevinen bir çocuk, muayeneye ağlayarak girdim resmen Asistanda şaşırdı. Yapmayın böyle ne olur dedi. O kız bile acıyor halime biliyorum. Aylardır geliyor bu garip diye
Buda bizim sınavımız demek ki ben takviye bir vitamin başladım. 10 falan oluyor ELEVİT adı folik asit zaten neredeyse 1 yıldır içiyorum. Folio adı. Birde her gün 1 tane bebek aspirini alıyorum.3 aydır. Bu ay ilaç ne verecek bilmiyorum muhtemelen serophene verir. Ama yarın bal, çörek otu ve tarçına başlayacağım. Ne bileyim ya birde dua varmış 41 gün okunan bitmeden hamile kalıyormuşsun.
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Darısı da başımıza tabii :)hamileyimm::)38 yaşındayım.8 yaşında bir oğlum var.3-4 yıldır korunmadığımız halde olmuyordu.geçen ay doktora gittim.klomen ve ovitrelle vuruldum.hiç ümitli değildim çünkü eşimin sperm sayısı 8milyon çıkmıştı.Ürolog eşime sizin aşılamayla bile zor demiş.Ama benim doktorum bir tanesi gerekli bize dedi umutsuz olmayın dedi.bete hcg ilk 157 çıktı dün 357 çıktı.Doktor haftaya çarşamba gel keseyi görelim dedi.Darısı isteyenlerin başına
Tam adını anlayamadım. Ama Perşembe tekrar gideceğim sorarım o zaman ne maddesi olduğunu sanırım yumurtayı olgunlaştıran çatlamaya hazır hale getirenmiş öyle dedi.o madde neymiş acaba
Inşallah canım çok beklemeden bebislerimiz aliriz kucagimiza:) he bu arada bende azeriyim:))Evet canım kökenim Azeri Türkü,dedelerim 70-80 yıl önce Türkiyeye gelmişler.Ben de biraz konuşup anlayabiliyorum.KIzım tüp bebekle oldu ama onda da hiç sorunumuz yoktu,işallah çok bekletmeden gelir 2. çocuklarımız.
Canım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor merak ettim seni...Na güzel canım ya bende doktordan geldim diane35 verdi doğum kontrol ilacı adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi ama inan hala inanamıyorum gebelik testinin negatif olduğuna dün kan verdikten sOnra test yapmıştım negatifti ama akşam bi baktım çift çizgi olmuş bi Ümit dedim ama olmadı ...nasip eve hiç giresim gelmiyor sürekli dışarıda olmak istiyorum... Bu gün artık dedim çocuk da sefil oldu bi ev yemeği yapayım kendimi kaptırmışım kaç çeşit yemek oldu... Doktorda öyle söyledi çok zorbiliyorum ama lütfen stres yapmayın dedi...
CANIM YA kusura bakma yazamadım senin adına güzel gelişmelerin olmasına çok sevindim...bende durumlar çokkarışık bahsetmiştim buay ben adet olmadım lekelenmem gelince doktora gittim oda doğum kontrol hapı verdi bende onu kullandım ve aynı zamanda soğan suyuna başladım dün birden lekelenmem kesildi gebelik testi yaptım ve çok silik çıktı ihtimal vermedim ama bu gün ilk idrarda tekrar çıktı silik çizgi çıktı çok canım sıkıldı bana neler oluyor hatta dün gece ilacı içmedim acaba bişey varmıdır diye bu gün yine doktor yolu gözüktü bana anlıyacağın bişey çıkacağını sanmıyorum ama bu pozitif neyin nesi acaba çok sinirlieniyorum neden böyle oluyor birde eğer kist falan yoksa doğum kontrol ilacını bırakmak istiyorum....Canım günaydın,
Cuma ve hafta sonu yoğun bir tempom vardı bir türlü girip yazamadım. Cuma gittim yeni dr a. Adam tüm hormon tahlillerimi yaptı hepsi güzel çıktı bir sorun yok ama ultrason görüntüsünde hafif PCO görüntüsü var. Bu da şimdiye kadar ki yumurtlama problemini ve kimyasalları açıklar gibi dedi. İlaç olarak serophene ve corasprin bir de şuan grip olduğum için 5 günlük bir antibiyotik verdi. Kilo alma hatta verebiliyorsan 2-3 kilo ver dedi, 6 gün sonra yani perşembe günü çağırdı tekrar ben daha önce de çatlatma iğnesi olduğumu ve işe yaramadığını söyledim. Arada bir madde adı söyledi, onu yapmazsan başarı şansın sadece ilaç ve iğne ile %6 dır dedi. Onu yaparsan 25-30 a kadar çıkar dedi. Dr dan çok memnun kaldım. Eğer bu ay gebelik sağlayamazsak bir dahaki ay pco da kullanılan bir ilaç başlayacakmış takviye olarak. Diyorum ya içimde sebebini bilmediğim bir umut çok yakında olacak gibi hissediyorum. Olmazsa büyük hayal kırıklığı olmasından da korkuyorum ama neyse artık bakalım canım. İnşallah hakkımızda hayırlı olur. Sen nasılsın ?
Inşallah canım çok beklemeden bebislerimiz aliriz kucagimiza:) he bu arada bende azeriyim:))