Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Allah Allah çok garip git bakalım ne diyecek DR. Benimde Şubat ayında geçirdiğim garip bir kimyasal olmuştu. Değer önce 27 idi, 4 gün sonra 45 oldu 2 gün sonra regl oldum normal yoğun sonra reglden 3 gün sonra yine test yaptım daha koyu çıktı meğer 85 olmuş değer. Böyle böyle 170 e kadar çıktı, sonra kürtaj gibi temizleme işlemi yapıldı ve dış gebelik iğnesi vuruldum. Öylelikle bitti ama beni de bitirdi. yani İnşallah öyle bir şey değildir canım. Kist yoksa bence de bırak hem kist yoksa neden verdi ben anlayamadım zaten adet söktürücü vermesi gerekirdi. Senin hormonlarında bir sorun yok ki... Bence de kist yoksa hiç kullanma canım. Bende kullanmadım biliyorsun. Dr dan sonra haber verirsin banada canım.

Canım ya negatif çıktı şükür okadar korktum ki aynı kimyasalda ki gibi çok silikti Hadii sil baştan tekrar. Başla kan Değeri düşecek de kanama başlayacak diye oh rahatladım inan akıntım çok arttı bu arada... Kesin SOĞAN suyu yaptı bunu diye düşünüyorum....bilemiyorum ki ilaca devam etsem mi şimdi bırakırsam adet de başlayabilirmiş onun içinde korkuyorum neyse ben devam edeyim yinede off çok zormuş bu işler ya

Neyse gözün aydın canım. Sen yapma artık test boşver ben bu ay hiç almadım. Regl tarihi yaklaşınca ne yaparım bilmiyorum tabii :) ama oda insanın kafasını karıştırıyor. Beklentiye sokuyor. O yüzden yapma canım boşver. Bende yarın kontrole gideceğim. O madde neyse onu yapacak ve yumurtalıklara bakacak işte hayırlısı artık ilacı reglini düzenlemek için vermiş olabilir. Zor tabii sıkıcı birde yorucu, en çok beklenti ve hayal kırıklığı oluyor işte

Merhaba kızlar bende meryem suresine baslamıştımki adet oldum daha bi haftam vardı ama oldum soğan kürü yapıyorum ondan olsa gerek cuma günü hastaneye kontrole gitcem belki bu ay klomene başlar doktor bide aranızda preseed jel kullanan varmı hiç aranızda

Merhaba canım,
Ben kullanmadım. Ama regli başta stres, bu ilaçlar kürler vs. herşey etkiliyor bakalım ya of bende yarın gideceğim bakalım neler olacak :) Dizi gibi enrtika dolu :)

Merhaba canım,
Ben kullanmadım. Ama regli başta stres, bu ilaçlar kürler vs. herşey etkiliyor bakalım ya of bende yarın gideceğim bakalım neler olacak :) Dizi gibi enrtika dolu :)
Hayat çok zor canım ya...inan bu gün okdar Ağladım ki neden ağladığımı bilmeden dün kan vermiştim bu gün muayene edelim dedi inan okdar kötü oldum ki bana sormadan simir Aldı canım acıdı zaten vajinal muayenede fena oluyorum düşük yaptığımda da böyle olmuştum ben başladım ağlamaya doktor da sinir ne dedi biliyormusun koklamayı bilene bir Gül yeter ben onun için ağlamıyorum dedim vajinal muayenede kötü oluyorum dedim ama Gözümden YAŞ gitmiyor nasıl kötü oldum çıktım arabaya bindim inan elimin titremesinden arabayı zor kullandım bir taraftan yağmur evde eşim varmış kapıyı açtı bana birşey oldu sandı ben daha çok Ağladım tabi... Gözlerim şişti ama inan iyi geldi biraz rahatladım bir daha bu doktora öldürseler gitmem... Hiç sormadan simir mi alınır belki istemiyorum... Birde Kafamı karıştırdı milyonların var doğum kontrol ilaçları miyomu büyütebilir dedi of ne yapacağımı bilmiyorum doktordan geldiğimden beri de kanamam var... Bana tıp Fakültesine git dedi... Zaten sana gelmemi bekleme diyecektim...

Bende kullanmadım ama internetten araştırmıştım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...

Ah canım yaa Nereden denk geldin sen bu doktora ya Allah Allah sorması, söylemesi lazım smear için Saçmalamış, ne sen istanbulda mısın? Anadolu Yakasında bir DR önerebilirim çok iyi güler yüzlüdür. Bir önceki Dr da bende kötü oluyordum. Yani ağlamaklı oluyordum ya da ağlıyordum. Ama yine olmadı diye, insan hem şükrediyor hem neden diyor o koltukta beklerken seni çok iyi anlıyorum ben... Dr da hep kötü hissediyor zaten insan kendini, o koltuğa alışamadım gitti bende off ya üzme kendini lütfen bu ilacı bırak regl gelirse gelsin bence sonra da başka güvenilir bir DR bul kendine bu işlerle ilgilenen bir dr olması gerekli, normal Kadın doğum Dr u yetmiyor. Bu alanı olmalı çünkü diğerleri umursamıyor. Benim yıllarca gittiğim Dr da yaşadım kist varken adam sen zaten önemli değilsin ilacını kullan bekleyeceksin modundaydı o kadar iyi tanıdığımı sanırdım. Hamile olan hastalarıyla nasıl ilgiliydi benim resmen suratıma bile bakmadı ameliyatım var sen bekleyeceksin adet olunca gel şuan bir şey yok dedi. Bazen duygularını da kaybediyorlar gerçekten Üzülme lütfen canımm

Üzülüyor insan laf mı şimdi koklamayı bilene bir Gül yeter sanane benim ikinci çocuğu istememden senin işin ne o zaman neden oturuyorsun o koltukta sinirlerim çok bozuk inan çok fena oldum yeni yeni kendime geliyorum İstanbul da Değilim canım küçük bir Akdeniz şehrindeyim zaten bu Yüzden böyle oluyor insanlar ne de olsa bize Muhtaç diye bakıyorlar olaya başka Şehire de gittim geçen sene ama inan çok zor oldu iki saat yol git birde orda bekle eşim çocuk rezil oluyor mecburen anneme Söylemek zorunda kalıyorum birde ben öğretmenim yokokuldan izin al herkese söylemen Lazım nereye gittiğini yani çok zor oldu bende burada doktor Aradım hep ama maalesef olmadı pazartesi Ramazan girmeden son kez tıp Fakültesine gitmeyi düşünüyorum bir doktor öneriyorlardı hep ama tıp da sıra beklemek zor olur diye istemiyordum Hayırlısı artık dua ile

Offff cnm ya üzülme sınav bunlar hep rabnim sabredenlerle birliktedir doktorlarada Allah hidayet versin cımbızla laf alınıyo ağızlarından resmen Rabbim görsün çektiklerimizi o koltuk kimi sinir etmiyorki bacaklarm.titriyor her defasında cuma günü yine gitcem yine o işkenceyi çekicem rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Off canım ya çok haklısın. Manyak insandan bol bir şey yok zaten... Bende İstanbul da değilim ama yakınım :) Burada da pek alternatif yok, birkaç Dr var bu işle ilgili biri Üniversite de ama burada gitmek mümkün değil neredeyse 1 ay sonraya randevu veriyor. Bugün gideceğim bende o koltuk yüzünden şimdiden gerginim bu coraspirin bana yaramadı galiba, onu da bir soracağım, birde bugün 9. gün ama sanki yumurta çatladı gibi, öğlen ofiste WC ye gittim tuvaletimden sonra inanılmaz bir akıntı geldi, ve sonrasında da kasığıma sağlam bir ağrı girdi, daha çok erken ama anlamadım. Neyse 2 saat kaldı bakalım ne diyecek hayırlısı canım, tez zamanda bu durum düzelecek bak görürsün inşallah :)

Canım nasıl geçti muayenen çatlamış mı yumurtan... Inşaallah hayırlı haberler vardır... Ramazanda müjdeyi verirsin bize... Ben de durumlar aynı bu gün kendimi gezmeye vurdum 11 de eve girdim Sağolsun eşim bu konuda Üstüme gelmiyor... Onlarda uymuşlar oğlumla yarın karne günü heyecan var... Iyi olmak için elimden geleni yapıyorum yalnız ben kilo almaya başladım bu doğum kontrol hapları hep böyle yapıyor... Sende bence bu saatten sonra Sak'ın birşeye Kafanı takma ne kadar rahat olursan okarara kolay tutunur Bebeğin....bende bayramdan sonrayı bekliyecem bakalım neler olacak..

Öyle canım ya Rabbim çekemiyeceğimiz dert vermesin ama bu doktorlardan çok çekiyoruz....yarın neden gidiyorsun yumurta takibi mi yaptırıyorsun sen canım.... İnşaallah hayırlı sonuçlar alırsın..

Arkadaşlar eve geldim ağlayarakBeni bu mübarek günde ağlatanları Allaha havale ediyorum.Çok kötüyüm artık dayanamıyorum,psikolojim alt üst oluyor Dün parkta kızımı oynatıyorum,kızımın anasınıfndan arkadaşının annesi ni,n yanına oturdum bankta,daha nasılsın der demez,bebek var mı ? dedi ben de yok düşükler yapıyorum maalesef dedim,arkasından ben hamileyim de dedi.Belki ben yanlış anladım ama benim arkamdan nisbet yapar gibi ben hamileyim demesi canımı çok acıttı.Hayırlı olsun dedim ve daha fazla konuşmamak için açtım kitap okumaya başladım.İster istemez soğuk davrandım.Bilmiyorum belki ben hassasım amöa ben sana sormamışım niye hemen belirtiyorsun hamile olduğunu?çok üzüldüm.
Bugün de kızımı okula götürdüm okulun kapısında önceden velim olan kızını okuttuğum bir kadım hatır sorar sormaz bebek yok mu? dedi karnını işaret ederek.Yok dedim,ben neler çekiyorum siz biliyor musunuz ,sormayın lütfen artık insan içine çıkmak bile istemiyorum,milletin derdi ne benimle dedim: kızmayın dedi.TAmam tamam dedim yukarı çıktım.
Hayır anlamıyorum insanların derdi ne? ESkiden kimseyi kırmamaya çalışırdım ama artık sert konuşuyorum,bizim neler yaşadığımızı bilmeden yorum yapanları Allaha havale ediyorum.ÇOk kötüyüm arkadaşlar ağlamaktan gözlerim şişti.Doktorlar stres yapmayın diyorlar,yapmamak mümkün mü? İŞte lafını bilmeyen insanlar yetiyor.
GEçen günlerde de eltim yaşınız geçiyor yapın artık 2. yi deyince patladım,olmuyor kanımda pıhtılaşma var tamam mı sorup durma dedim teli kapattım.Offf offf bıktım bu insanlardan

İnanın bayramda eşimin memleketine gitmek isemiyorum ama eşimin hatrına gitmek zorundayım.Şİmdiden kara kara düşünüyorum soranlara ne diyeceğimi.Başınızı ağrıttım özür dilerim ama benimle aynı sorunu yaşayan sizler en iyi siz anlarsınız beni

canım benim ya inan aynı şeyleri yaşıyoruz seni çok çok iy anlıyoruz... insanlar okadar acımasız ki... ve galiba sen de öğretmensin inan bende aynı durumdayım kadın doğum hastanesinde çalışan velilerim var oraya gitmeye korkuyorum çok perişanım sürekli soruyorlar hadi hadi yok mu daha bişey diye...çevremde kiler ayrı dert..kayınvalidem annem yok kuzenlerim ben sizin gibi patır patır doğuramıyorum işte napabilirim....sanki sizlerin kendi elinizde istediğiniz zaman hamile kalıp çocuk doğurmak... rabbim istemese olur mu sanıyorsunuz...neyapalım tek çokcuklu olan bi bizmiyiz belkide tercihimiz böyle neden bilmeden yargılıyorsunuz insanları... of çok sıkıcı gerçekten inan bende bayramı düşünüyorum şimdiden milletin ikinci yokmu sorularına maruz kalıcaz yine yine yeniden...

Canım dün gitim bende Dr a o 1 sağda 1 solda 2 yumurta başlamış oluşmaya 1 cm di ikiside Menogon diye bir iğne verdi 4 gün vurulacağım. Birde estrofem fiye bir ilaç verdi. Birde Pco da kullanılan Glukofen diye bir ilaç verdi. Pazartesi yeniden çağırdı her halde iğne zamanını söyleyecek. Bir sürü ilaç içiyorum hiç içime sinmiyor böylesi Keşke kendiğinden olabilse ama bu ayda olmazsa ilaç tedavisini bırakmaya karar verdim en azından bir süre bu işi erteleyeceğim. Kendiliğinden olursa olur, çok fazla ilaç alıyorum. Bu oluşacak bir bebeğede zarar vermez mi ya ne bileyim içim çok rahat değil aslında

Evet canım öğretmenim ve düşün hiç samimiyetin olmayan insanlar sorabiliyor.Empati yapıyorum ben şahsen çok samimiyetim yoksa sormam,samimiyetim olan insana da kırmadan sohbet arasında belki 1 kere sorarım.DEfalarca sorup insanları yaralamanın anlamı yok.

Veren Allah,alan Allah.Bunu bilmelerine rağmen niye yaralarlar anlamıyorum.KIrmayayım diyorum ama sert konuşmak zorunda kalıyorum istemeden.Eşim de niye takıyorsun toplumu diyor,elimde değil ki,kadınlar daha takıntılı oluyor yapamıyoruz takmamayı

Yaşınız gençse denemeye devam edin ama benim yaşım ilerleyince mecburen tedaviye devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…