- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 42
Allah Allah çok garip git bakalım ne diyecek DR. Benimde Şubat ayında geçirdiğim garip bir kimyasal olmuştu. Değer önce 27 idi, 4 gün sonra 45 oldu 2 gün sonra regl oldum normal yoğun sonra reglden 3 gün sonra yine test yaptım daha koyu çıktı meğer 85 olmuş değer. Böyle böyle 170 e kadar çıktı, sonra kürtaj gibi temizleme işlemi yapıldı ve dış gebelik iğnesi vuruldum. Öylelikle bitti ama beni de bitirdi. yani İnşallah öyle bir şey değildir canım. Kist yoksa bence de bırak hem kist yoksa neden verdi ben anlayamadım zaten adet söktürücü vermesi gerekirdi. Senin hormonlarında bir sorun yok ki... Bence de kist yoksa hiç kullanma canım. Bende kullanmadım biliyorsun. Dr dan sonra haber verirsin banada canım.CANIM YA kusura bakma yazamadım senin adına güzel gelişmelerin olmasına çok sevindim...bende durumlar çokkarışık bahsetmiştim buay ben adet olmadım lekelenmem gelince doktora gittim oda doğum kontrol hapı verdi bende onu kullandım ve aynı zamanda soğan suyuna başladım dün birden lekelenmem kesildi gebelik testi yaptım ve çok silik çıktı ihtimal vermedim ama bu gün ilk idrarda tekrar çıktı silik çizgi çıktı çok canım sıkıldı bana neler oluyor hatta dün gece ilacı içmedim acaba bişey varmıdır diye bu gün yine doktor yolu gözüktü bana anlıyacağın bişey çıkacağını sanmıyorum ama bu pozitif neyin nesi acaba çok sinirlieniyorum neden böyle oluyor birde eğer kist falan yoksa doğum kontrol ilacını bırakmak istiyorum....
Canım ya negatif çıktı şükür okadar korktum ki aynı kimyasalda ki gibi çok silikti Hadii sil baştan tekrar. Başla kan Değeri düşecek de kanama başlayacak diye oh rahatladım inan akıntım çok arttı bu arada... Kesin SOĞAN suyu yaptı bunu diye düşünüyorum....bilemiyorum ki ilaca devam etsem mi şimdi bırakırsam adet de başlayabilirmiş onun içinde korkuyorum neyse ben devam edeyim yinede off çok zormuş bu işler yaAllah Allah çok garip git bakalım ne diyecek DR. Benimde Şubat ayında geçirdiğim garip bir kimyasal olmuştu. Değer önce 27 idi, 4 gün sonra 45 oldu 2 gün sonra regl oldum normal yoğun sonra reglden 3 gün sonra yine test yaptım daha koyu çıktı meğer 85 olmuş değer. Böyle böyle 170 e kadar çıktı, sonra kürtaj gibi temizleme işlemi yapıldı ve dış gebelik iğnesi vuruldum. Öylelikle bitti ama beni de bitirdi. yani İnşallah öyle bir şey değildir canım. Kist yoksa bence de bırak hem kist yoksa neden verdi ben anlayamadım zaten adet söktürücü vermesi gerekirdi. Senin hormonlarında bir sorun yok ki... Bence de kist yoksa hiç kullanma canım. Bende kullanmadım biliyorsun. Dr dan sonra haber verirsin banada canım.
Hayat çok zor canım ya...inan bu gün okdar Ağladım ki neden ağladığımı bilmeden dün kan vermiştim bu gün muayene edelim dedi inan okdar kötü oldum ki bana sormadan simir Aldı canım acıdı zaten vajinal muayenede fena oluyorum düşük yaptığımda da böyle olmuştum ben başladım ağlamaya doktor da sinir ne dedi biliyormusun koklamayı bilene bir Gül yeter ben onun için ağlamıyorum dedim vajinal muayenede kötü oluyorum dedim ama Gözümden YAŞ gitmiyor nasıl kötü oldum çıktım arabaya bindim inan elimin titremesinden arabayı zor kullandım bir taraftan yağmur evde eşim varmış kapıyı açtı bana birşey oldu sandı ben daha çok Ağladım tabi... Gözlerim şişti ama inan iyi geldi biraz rahatladım bir daha bu doktora öldürseler gitmem... Hiç sormadan simir mi alınır belki istemiyorum... Birde Kafamı karıştırdı milyonların var doğum kontrol ilaçları miyomu büyütebilir dedi of ne yapacağımı bilmiyorum doktordan geldiğimden beri de kanamam var... Bana tıp Fakültesine git dedi... Zaten sana gelmemi bekleme diyecektim...Merhaba canım,
Ben kullanmadım. Ama regli başta stres, bu ilaçlar kürler vs. herşey etkiliyor bakalım ya of bende yarın gideceğim bakalım neler olacak :) Dizi gibi enrtika dolu :)
Bende kullanmadım ama internetten araştırmıştım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...Merhaba kızlar bende meryem suresine baslamıştımki adet oldum daha bi haftam vardı ama oldum soğan kürü yapıyorum ondan olsa gerek cuma günü hastaneye kontrole gitcem belki bu ay klomene başlar doktor bide aranızda preseed jel kullanan varmı hiç aranızda
Hayat çok zor canım ya...inan bu gün okdar Ağladım ki neden ağladığımı bilmeden dün kan vermiştim bu gün muayene edelim dedi inan okdar kötü oldum ki bana sormadan simir Aldı canım acıdı zaten vajinal muayenede fena oluyorum düşük yaptığımda da böyle olmuştum ben başladım ağlamaya doktor da sinir ne dedi biliyormusun koklamayı bilene bir Gül yeter ben onun için ağlamıyorum dedim vajinal muayenede kötü oluyorum dedim ama Gözümden YAŞ gitmiyor nasıl kötü oldum çıktım arabaya bindim inan elimin titremesinden arabayı zor kullandım bir taraftan yağmur evde eşim varmış kapıyı açtı bana birşey oldu sandı ben daha çok Ağladım tabi... Gözlerim şişti ama inan iyi geldi biraz rahatladım bir daha bu doktora öldürseler gitmem... Hiç sormadan simir mi alınır belki istemiyorum... Birde Kafamı karıştırdı milyonların var doğum kontrol ilaçları miyomu büyütebilir dedi of ne yapacağımı bilmiyorum doktordan geldiğimden beri de kanamam var... Bana tıp Fakültesine git dedi... Zaten sana gelmemi bekleme diyecektim...
Üzülüyor insan laf mı şimdi koklamayı bilene bir Gül yeter sanane benim ikinci çocuğu istememden senin işin ne o zaman neden oturuyorsun o koltukta sinirlerim çok bozuk inan çok fena oldum yeni yeni kendime geliyorum İstanbul da Değilim canım küçük bir Akdeniz şehrindeyim zaten bu Yüzden böyle oluyor insanlar ne de olsa bize Muhtaç diye bakıyorlar olaya başka Şehire de gittim geçen sene ama inan çok zor oldu iki saat yol git birde orda bekle eşim çocuk rezil oluyor mecburen anneme Söylemek zorunda kalıyorum birde ben öğretmenim yokokuldan izin al herkese söylemen Lazım nereye gittiğini yani çok zor oldu bende burada doktor Aradım hep ama maalesef olmadı pazartesi Ramazan girmeden son kez tıp Fakültesine gitmeyi düşünüyorum bir doktor öneriyorlardı hep ama tıp da sıra beklemek zor olur diye istemiyordum Hayırlısı artık dua ileAh canım yaaNereden denk geldin sen bu doktora ya Allah Allah sorması, söylemesi lazım smear için Saçmalamış, ne sen istanbulda mısın? Anadolu Yakasında bir DR önerebilirim çok iyi güler yüzlüdür. Bir önceki Dr da bende kötü oluyordum. Yani ağlamaklı oluyordum ya da ağlıyordum. Ama yine olmadı diye, insan hem şükrediyor hem neden diyor o koltukta beklerken seni çok iyi anlıyorum ben... Dr da hep kötü hissediyor zaten insan kendini, o koltuğa alışamadım gitti bende off ya üzme kendini lütfen bu ilacı bırak regl gelirse gelsin bence sonra da başka güvenilir bir DR bul kendine bu işlerle ilgilenen bir dr olması gerekli, normal Kadın doğum Dr u yetmiyor. Bu alanı olmalı çünkü diğerleri umursamıyor. Benim yıllarca gittiğim Dr da yaşadım kist varken adam sen zaten önemli değilsin ilacını kullan bekleyeceksin modundaydı o kadar iyi tanıdığımı sanırdım. Hamile olan hastalarıyla nasıl ilgiliydi benim resmen suratıma bile bakmadı ameliyatım var sen bekleyeceksin adet olunca gel şuan bir şey yok dedi. Bazen duygularını da kaybediyorlar gerçekten Üzülme lütfen canımm
Off canım ya çok haklısın. Manyak insandan bol bir şey yok zaten... Bende İstanbul da değilim ama yakınım :) Burada da pek alternatif yok, birkaç Dr var bu işle ilgili biri Üniversite de ama burada gitmek mümkün değil neredeyse 1 ay sonraya randevu veriyor. Bugün gideceğim bende o koltuk yüzünden şimdiden gerginim bu coraspirin bana yaramadı galiba, onu da bir soracağım, birde bugün 9. gün ama sanki yumurta çatladı gibi, öğlen ofiste WC ye gittim tuvaletimden sonra inanılmaz bir akıntı geldi, ve sonrasında da kasığıma sağlam bir ağrı girdi, daha çok erken ama anlamadım. Neyse 2 saat kaldı bakalım ne diyecek hayırlısı canım, tez zamanda bu durum düzelecek bak görürsün inşallah :)Üzülüyor insan laf mı şimdi koklamayı bilene bir Gül yeter sanane benim ikinci çocuğu istememden senin işin ne o zaman neden oturuyorsun o koltukta sinirlerim çok bozuk inan çok fena oldum yeni yeni kendime geliyorum İstanbul da Değilim canım küçük bir Akdeniz şehrindeyim zaten bu Yüzden böyle oluyor insanlar ne de olsa bize Muhtaç diye bakıyorlar olaya başka Şehire de gittim geçen sene ama inan çok zor oldu iki saat yol git birde orda bekle eşim çocuk rezil oluyor mecburen anneme Söylemek zorunda kalıyorum birde ben öğretmenim yokokuldan izin al herkese söylemen Lazım nereye gittiğini yani çok zor oldu bende burada doktor Aradım hep ama maalesef olmadı pazartesi Ramazan girmeden son kez tıp Fakültesine gitmeyi düşünüyorum bir doktor öneriyorlardı hep ama tıp da sıra beklemek zor olur diye istemiyordum Hayırlısı artık dua ile
Öyle canım ya Rabbim çekemiyeceğimiz dert vermesin ama bu doktorlardan çok çekiyoruz....yarın neden gidiyorsun yumurta takibi mi yaptırıyorsun sen canım.... İnşaallah hayırlı sonuçlar alırsın..Offff cnm ya üzülme sınav bunlar hep rabnim sabredenlerle birliktedir doktorlarada Allah hidayet versin cımbızla laf alınıyo ağızlarından resmen Rabbim görsün çektiklerimizi o koltuk kimi sinir etmiyorki bacaklarm.titriyor her defasında cuma günü yine gitcem yine o işkenceyi çekicem rabbim yardımcımız olsun hepimizin
canım benim ya inan aynı şeyleri yaşıyoruz seni çok çok iy anlıyoruz... insanlar okadar acımasız ki... ve galiba sen de öğretmensin inan bende aynı durumdayım kadın doğum hastanesinde çalışan velilerim var oraya gitmeye korkuyorum çok perişanım sürekli soruyorlar hadi hadi yok mu daha bişey diye...çevremde kiler ayrı dert..kayınvalidem annem yok kuzenlerim ben sizin gibi patır patır doğuramıyorum işte napabilirim....sanki sizlerin kendi elinizde istediğiniz zaman hamile kalıp çocuk doğurmak... rabbim istemese olur mu sanıyorsunuz...neyapalım tek çokcuklu olan bi bizmiyiz belkide tercihimiz böyle neden bilmeden yargılıyorsunuz insanları... of çok sıkıcı gerçekten inan bende bayramı düşünüyorum şimdiden milletin ikinci yokmu sorularına maruz kalıcaz yine yine yeniden...İnanın bayramda eşimin memleketine gitmek isemiyorum ama eşimin hatrına gitmek zorundayım.Şİmdiden kara kara düşünüyorum soranlara ne diyeceğimi.Başınızı ağrıttım özür dilerim ama benimle aynı sorunu yaşayan sizler en iyi siz anlarsınız beni
Canım dün gitim bende Dr a o 1 sağda 1 solda 2 yumurta başlamış oluşmaya 1 cm di ikiside Menogon diye bir iğne verdi 4 gün vurulacağım. Birde estrofem fiye bir ilaç verdi. Birde Pco da kullanılan Glukofen diye bir ilaç verdi. Pazartesi yeniden çağırdı her halde iğne zamanını söyleyecek. Bir sürü ilaç içiyorum hiç içime sinmiyor böylesiÜzülüyor insan laf mı şimdi koklamayı bilene bir Gül yeter sanane benim ikinci çocuğu istememden senin işin ne o zaman neden oturuyorsun o koltukta sinirlerim çok bozuk inan çok fena oldum yeni yeni kendime geliyorum İstanbul da Değilim canım küçük bir Akdeniz şehrindeyim zaten bu Yüzden böyle oluyor insanlar ne de olsa bize Muhtaç diye bakıyorlar olaya başka Şehire de gittim geçen sene ama inan çok zor oldu iki saat yol git birde orda bekle eşim çocuk rezil oluyor mecburen anneme Söylemek zorunda kalıyorum birde ben öğretmenim yokokuldan izin al herkese söylemen Lazım nereye gittiğini yani çok zor oldu bende burada doktor Aradım hep ama maalesef olmadı pazartesi Ramazan girmeden son kez tıp Fakültesine gitmeyi düşünüyorum bir doktor öneriyorlardı hep ama tıp da sıra beklemek zor olur diye istemiyordum Hayırlısı artık dua ile
canım benim ya inan aynı şeyleri yaşıyoruz seni çok çok iy anlıyoruz... insanlar okadar acımasız ki... ve galiba sen de öğretmensin inan bende aynı durumdayım kadın doğum hastanesinde çalışan velilerim var oraya gitmeye korkuyorum çok perişanım sürekli soruyorlar hadi hadi yok mu daha bişey diye...çevremde kiler ayrı dert..kayınvalidem annem yok kuzenlerim ben sizin gibi patır patır doğuramıyorum işte napabilirim....sanki sizlerin kendi elinizde istediğiniz zaman hamile kalıp çocuk doğurmak... rabbim istemese olur mu sanıyorsunuz...neyapalım tek çokcuklu olan bi bizmiyiz belkide tercihimiz böyle neden bilmeden yargılıyorsunuz insanları... of çok sıkıcı gerçekten inan bende bayramı düşünüyorum şimdiden milletin ikinci yokmu sorularına maruz kalıcaz yine yine yeniden...
Canım dün gitim bende Dr a o 1 sağda 1 solda 2 yumurta başlamış oluşmaya 1 cm di ikiside Menogon diye bir iğne verdi 4 gün vurulacağım. Birde estrofem fiye bir ilaç verdi. Birde Pco da kullanılan Glukofen diye bir ilaç verdi. Pazartesi yeniden çağırdı her halde iğne zamanını söyleyecek. Bir sürü ilaç içiyorum hiç içime sinmiyor böylesiKeşke kendiğinden olabilse ama bu ayda olmazsa ilaç tedavisini bırakmaya karar verdim en azından bir süre bu işi erteleyeceğim. Kendiliğinden olursa olur, çok fazla ilaç alıyorum. Bu oluşacak bir bebeğede zarar vermez mi ya ne bileyim içim çok rahat değil aslında