Herkese merhabalar, ben de ikinci çocuğu istiyorum, çok kolay hamiş kalırım sanıyordum, yanılıyormuşum:) Bir kızım var, bir de isteğe bağlı kürtajım. 36 yaşındayım, adetin 3. günü (27 mayıs) hormon baktırdım. FSH 18, E2 26 çıktı. Dr e2 düşük keşke 35-45 olsaydı, fsh onu uyarmak için yükseliyor dedi. Ultrasonda her iki tarafta 2-3 folikül, endometrium 5 mm çıktı, dün hsg çekildi, iyi dediler.
Şimdi sırada 21. gün kanı var, progesteron yumurtlama olup olmadığını gösterecekmiş. Araştırmaya başladım, bir sürü kür var. Ama benim adetim düzenli sayılır (29-30-31 günde bir). Bitki çaylarına başlamadım ama hepsini aldım. (Hayıt tohumu, aslan pençesi, civan perçemi, oğulotu, adaçayı, papatya) Arısütübalpolen karışımı ve çörek otu, bal, tarçın, zencefil karışımı yiyorum. Bitki kürleri ilgili forumda çok yazı var, ama bu çaylar hep adet söktürücü sanki. İncir ile ilgili de karışık bilgiler mevcut. Adet olanlar ne yapmalı? Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım diyorum, durumu bana benzer olan arkadaşlar hangisinden başlayayım, lütfen yardım.