Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

haklısın inşallah öyle bir sürpriz olur bu arada bende gebelik testi de yok zaten istesemde yapamam internetten alıyorum ben ama geçen ay kimyasal gebelik yüzünden hepsini tükettim... benim adet tarihim normalde 4 haziran ama kimyasal yaşadığım için biraz uzadı adetim o yüzdeb bende 8 i diyorum yada 10 u ama dayanamayıp ovulasyon testi yapabilirim geçen ay hamileleliğimi ovulasyon testinden öğrenmiştim ben okadar koyu çıktı ki adet günüm de çok şaşırdım sonra gebelik yaptım ondada çıktı

inşallah canım sende alırsın olumlu sonuç ve sonrasında herşey yolunda gider ve kucağımıza alıp anne babası ve abileriyle büyümek nasip olur... mübarek kandil günü duamızı tam yapalım dedim... amiiin....

cnm

kaç yaşındasın? benim genetik çıksın hemen düşünüyorum inşallah. 37 yaşında olduğum için pko geriledi. yumurta buyuyor. yinede klomen falan başlarım herhalde

rekor bende galiba. 38 yaşındayım. oğlum o kadar hareketli ve zor bir çocuktu ki ikinci çocuk hiç aklımıza gelmedi. fakat o büyüdükçe, onun kardeş özlemi vukuu buldukça bizimde ikinci çocukla ilgili motivasyonumuz arttı. geç oldu ama ne yapalım. her şey kader kısmet. ama şimdi de olmuyor. yaş da ilerledi.

klomen tedavisinde ikinci ayım. çarşamba doktor kontrolüm var. bugün son adet tarihinden sekiz gün geçti. reglim daha yeni bitti yani. ama bugün yumurta akı kıvamında(ovulasyon akıntısı ) akıntım oldu. kasıklarımda hassasiyet var. acep yumurtlama erken mi olacak?

Olabilir klomen belki böyle birşeye sebep olmuştur erken çatlamıştım yumurtan canım benim de adetime baya var ama bu gün adet olacak gibi ağrım ve lekelenmem var sebebini anlayamadım inşaallah iyi bir şeydir

Selamaleyküm kader arkadaşlarım bugün kandil ve kandiliniz mübarek olsun Rabbim inşallah bugün bizlerin ve diğer bebek isteyen tüm arkadaşların kaderine hayırlısıyla bebişlerimizi yazsn Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ve kardeşsiz bırakmasın onları ben yürekten inanıyorumki er yada geç rabbim bu sevinci yaşatacak bize tekrar tekrar Rabbim kabul etmiceği bir dua için el açtırmaz dualarda buluşmak dileği ile Allaha Emanet Olun...

Olabilir klomen belki böyle birşeye sebep olmuştur erken çatlamıştım yumurtan canım benim de adetime baya var ama bu gün adet olacak gibi ağrım ve lekelenmem var sebebini anlayamadım inşaallah iyi bir şeydir

yerleşme lekelenmesi olabilir diyerek seni ümitlendirmek istemem ama ilk aklıma bu geldi

yumurtlama olup olmadığını anlamak için ovulasyon testi yaptım. negatif çıktı. demek ki daha erken. yarın doktor kontrolü var. yumoşların hal ve durumlarını göreceğiz

amiiiin. bu gece yapılan dualar kabul olur inşallah...

Merhaba. Yazılanların bir kısmını okudum ve kendimi gördüm sanki. Evlendikten dört sene sonra tedaviyle ilk kızım oldu.
Sonra biz nasıl olsa hamile kalamıyorum ve ikinciyide istiyoruz diye hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı. Kızım 4 yaşına gelince tekrar tedaviye başladık. Bu arada bende incir kürü vs yaptım.
O günlerde ki ruh halimi sizlerde gördüm. İlkim tedaviyle olduğu için bir daha olmayacakmış gibi üzülüyordum. Kızımda herkesin kardeşi var benim yok diye beni üzüyordu. Çok dualar ettim yavrum kardeşsiz kalmasın diye. Bir de ben de çok çocuk seviyorum.
Veee sonunda ikinciye hamile kaldım. Kızıma soruyorlardı kızkardeş mi istersin erkek mi diye Oda karar veremiyorum en iyisi ikiz olsun biri kız biri erkek diyordu. Dileği kabul olmuştu. Şimdi bir kız bir erkek ikiz çocuklarım var. Sizlerde ikiz muhabbeti yapmışsınız, yazmak istedim.
Rabbim İnşallah sizler de tez zamanda hayırlı evlatlar verir. Hepinize dua ediyorum. Bunları yaşamış biri olarak.

benimde ilk aklıma o geldi oğlumda da yaşamıştım çünkü ama şimdi çok da kendimi kaptırmak istemiyorum şiddetli adet ağrısı var bu arada birde bacaklarım çok ağrıyor adet olacağımda da ağrır genelde ama bu çok şiddetli geldi bana doktora gidip gitmemek de kararsısız... ben ovülasyon testi yaptım bu ay 25 mayısda gördüm koyu çizgiyi bugün yumurtlamadan sonraki 9. gün bu gün adet olamam herhalde diye düşünmüştüm ama belli deolmaz tabi

maşallah rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömür nasip etsin... ben ilk çocuğuma ilk aydan tedavisiz hamile kalmasaydım çok daha erken ikinciyi düşünmeye başlardım ama ilk hamileliğimin kolay olması beni çok yanılttı... o yüzden hemen oluverecek ilki gibi sandık ama şimdi gerçeklerle yüzleşince öyle olmadığını gördük... gerçi yine hamile kalmamda sorun olmadı ama ilki düşük ikincisi kimyasal gebelikle sonuçlandı... aslında sorun olduğunu bilmek ve sorunun tedavisi için uğraşıp sonuç almak sanki daha kolaymış gibi geliyor...iki düşükden sonra tekrar hamile kalmak insanı çok korkutuyor...

Ay canım ya yerleşme kanaması mı acaba :) bak bende merak ettim şimdi, gitsen mi acaba dr a ağrın çoksa belki hemen iğne falan verir ne bileyim düşük olmasın diye kendi kendime diyorum ki şimdi olsa hemen gitmem ama sana yazarken fark ettim ki hemen hiç oyalanmadan giderim :)

Canım hayırlısı olsun bizim için ne güzel şeyler yazmışsın. Rabbim evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin. Ama en önemlisi bu zaten ama kardeş özlemi bizi bitiriyor. İnsallah bizlere de nasip oluır :)

dün gece inan çocuk uyumasa gitmeyi düşündüm okadar ağrım vardı ki ama şimdi hafifledi bende diyorum beklerim adiye ama birtaraftanda acaba gitsem mi diyorum hani hamilelik yoksa da acaba neden böyle oluyor diye bu gün gelmedi hiç sabah ped aldım tuvalete bi koştum birde baktım su gibi bir akıntı sandım ki adet oluyorum stres yapmadım desem yalan olur bu günde çok işim var ama ya gidemem ki yarın da öyle bence bekleyeyim biraz daha

Ayy umutlandırmak istemiyorum ama sanki tuttu gibi yerleşme kanaması olabilir canım ya en azından test al sabah yaparsın Ben bile hiçbir şey olamayacağını bile bile bekliyorum içimde bin bir umut kafamda deli sorular. Çook daral hissediyorum. Dr yumurtlama olmuş olmamış anlayamadı, son gördüğümüzde 10 mm di daha büyür dedi, 1 hafta sonra gittim yoktu, çatladı mı (ki hiç belirti olmadı akıntı vs.) yoksa söndü mü bilemiyorum. Ne zaman regl olucam bilemiyorum. Daha regl belirtilerim de başlamadı, en geç 8 haziran işte ama ne bileyim. Bir tek çok sık WC ye gidiyorum ama oda psikolojik mi yoksa belirti mi bilemiyorum gerçekten. Off ya çok istemek te çok kötü valla ciddi ciddi kafamdan nasıl atsam bu düşünceyi düşünüyorum. Ama yok atamıyorum. Hiçbir şeye konsantre olamıyorum hele bu son günler regl olsam bu sefer üstüne mi gördüm diye düşünüyorum. Ya iyice bozuldu benim psikoloji Dün çok dua ettim rabbim kabul eder inşallah, inşallah duymuştur sesimi

Teşekkür ederim, sizin evladınıza da hayırlı uzun ömürler versin. Evet sizin hamile kalmanızda sorun yokmuş, benim hiç düşüğüm filan olmadı. İki hamileliğimde tedaviyle oldu. O yüzden tamam bidaha hamile kalmam heralde dedim. Hatta ikincide doktor bir ay klomen verdi, ikinci ay hemen aşılama yapcaz, çünkü sende yumurtlama sorunu var eşinde de sperm hızı yavaş dedi. Çok şükür onlara gerek kalmadan o ay hamile kalmışım, hiç beklemiyordum. İnşallah rabbim hayırlı evlatlar versin herkese.

Amin cümlemizin evladına hayırlı , uzun ömürler versin. Yaşadıklarınız o kadar tanıdık ki bana, paylaşmak istedim. Her ay acaba bu ay hamile kaldım mı diye heyecanlanmak, sonra hüsran.. Ama işte Rabbim hiç beklenmedik anda böyle sürprizler yapabiliyor. İnşallah tez zamanda sizlerinde yavrularınıza bir kardeş gelir ki ben inanıyorum vakti saati gelince olacaktır..

Inşaallah kabul olur duan canım inan seni çok iyi Anlıyorum ve bence hiç uğraşma kafamdan atsam diye çünkü olmuyor bunu kimsede başaramaz zaten hele hele bir çocuk olduysa hep Aklımızda ikincinin de olabileceği ihtimali var... Bu konularda uzmanlaştık artık hangisi belirti hangisi değil çok rahat anlayabiliyoruz ama ne kadar geç doktora gitmek okdar iyidir.en iyisi beklemek arkadaşım inan bu lekelenmeler olması ne güzel adete kadar rahattım ama şimdi stres Yaptım ya bu adet başlangıcıydı diyorum şimdi...çok zormuş vesselam bu ay böyle gelip geçecek herhalde...

bende 38 yaşındayım merak etme yalnız değilsin::)

Dur dur umutsuzluğa kapılma oğlunda da yerleşme kanaması olmuş bak, belki öyledir. Ama umutta bağlama bu işler hiç belli olmuyor. 8 en geç 9 Haziran benim için son tarih gerçi dayanamayıp test yapabilirim :) İçimde canavar var sanki sürekli test yap modunda internetten alıp evde yapmakta o kadar iyi bir şey değil aslında Bu arada ufak ufak bel ağrısı başladı bende sanırım regl olucam bu ay gerçi zaten umutlanmam için sebepte yok ne garip eşim ayın önemli bir kısmında yoktu, burada olduğunda yumurta yoktu ya da çatlamıştı vs. vs. ama yine de içimde bin bir umut işte sanırım ilk kimyasalın senesi geldi ondan bu ay çok takıldım ben geçen yıl Mayıs ayında kalıp Haziranda öğrenmiştim 10 gün süremedi mutluluk dün akşam aklıma geldi dua ederken geçen yıl kandilde dua ederken de yine çok istemiştim. Seneye aynı kandilde bebeklerimiz kucağımızda olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…