Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

O umut içinden hiiiç kaybolmaz inşaallah... Kaybolmasında nasip nezaman ne olacağını bilemeyiz ki elinle koyup tüp bebek yaptırıyorlar yinede tutmayabiliyor sende diyorsun ki eşim yoktu o Günler'de hiç belli olmaz Rabbimin ne zaman ol diyeceği... Bu arada canım ben ciddi ciddi işkillenmeye başladım göğüslerim çok acıyor ve bu acıma yeni başlamadı yumurtlama Günü'nden beri devam ediyor, sonra bu ara ara giren adet ağrısı sonra yok oluyor, ve lekelenmem kayboldu aynı oğlumdaki gibi iki gün sürdü ama sadece o tam da adet günümde olmuştu bende adet oldum sanmıştım meğer hamileliktenmiş...yarın doktora gitmeye karar verdim zaten adet olunca gidecektim bu lekelenme adete eğer öğrenmiş olurum eğer değişlerde sebebini öğrenmiş olurum... Böyle kurup durmaktan iyidir değil mi...

Aynen canım hadi inşallah bu sefer var bak ben hissediyorum yarın muhakkak haber ver bana inşallah bebiş vardır inşallah canım ne bileyim benim de umudum o Rabbim ol dediyse gerisi boş inşallah olmuştur ne diyeyim canım ay valla heyecanlandım çok inşallah ikimizde gerçek bir hamilelik yaşarız artık

Inşaallah canım ya inan buna çok ihtiyacım var hayata bağlanamıyorum bir türlü bir yanım eksik gibi Aklımda takılı duruyor her yol ona çıkıyor herşeyi erteliyoruz daha sı yıllar geçiyor oğlum HIZLA büyüyor,.. Inan çok ümitli olmamamaya çalışıyorum ama yarın doktora gitmeninde mantıklı olduğuna karar verdim... Eğer birşey yoksada boşuna Ümit bağlamamış olurum... Çünkü ben böyle oldukça eşimde ümitleniyor göğüslerim acıyor dedikçe sende var birşeyler diyor... Bu beni daha çok üzüyor..inşaallah Ramazan'a göbekli gireriz seninle... Âmin âmin âmin....

İkinizdende hayırlı haberler bkliyrm inşallah vallahi okurken heyecanlandm yaaaa inşallah hamişsinizdirde bizede umut olur hadi hakkınızda hayırlısı

kimyasal gebelik nasıl oluyor acaba?benim adetim 3 gün gecikti dün kanda betahcgye baktırdım 157 idi.bugün doktora gideceğim

Canımm günaydın,
Benim umutlar bu ay suya düştü aslında mantık olarak zaten beklemiyordum ama kalben çok istemiştim işte aman nasip be güzelim olmayınca olmuyor. Bu ay da hiç belirti vermeden 25. günde bu sabah geldi reglim. Kısmetten öte köy yok. İnşallah senden güzel haberleri alırız canım, inan çok mutlu olurum. Cuma günü yeni Dr a gideceğim. bakalım bu ay neler bekliyor. Artık bu saatten sonra ha bir ay önce ha bir ay sonra hiç bir farkı yok benim için içim yine buruldu ama en azından ağlamadım bu ay yapacak bir şey yok çünkü elimden gelenden çok daha fazlasını yapıyorum. Ama yok işte olmayınca olmuyor. Dr dan sonra mutlaka haber ver canım. Hayırlı mutlu haberler bekliyorum senden

İkinizdende hayırlı haberler bkliyrm inşallah vallahi okurken heyecanlandm yaaaa inşallah hamişsinizdirde bizede umut olur hadi hakkınızda hayırlısı
Canım ya benden güzel haber gelemedi maalesef bu sabah yine kırmızılar çıktı geldi, üstelik hiç regl belirtisi yokken ve 25. günde artık kısmetten fazlası olmuyor ne yapayım. Üzülmekte çare olmuyor. Kafamdan da atamıyorum. Bakalım Cuma günü Dr ne diyecek yeni DR a başlayacağım inşallah...

kimyasal gebelik nasıl oluyor acaba?benim adetim 3 gün gecikti dün kanda betahcgye baktırdım 157 idi.bugün doktora gideceğim
Canım hayırlı olsun, inşallah sağlıkla dünyaya gelir. Kimyasal Gebelik kese oluşmadan gebeliğin kendi kendine sonlanması ben iki kez geçirdim. BHCG 320 idi sonra 700 küsür oldu ama sonra bir ağrı oldu 2 gün sonra baktırdığımda 580 e düştü, sonrada yavaş yavaş sıfırlandı. İnşallah değildir. Sağlıklı gerçek bir bebektir :)

Herkese merhabalar, ben de ikinci çocuğu istiyorum, çok kolay hamiş kalırım sanıyordum, yanılıyormuşum:) Bir kızım var, bir de isteğe bağlı kürtajım. 36 yaşındayım, adetin 3. günü (27 mayıs) hormon baktırdım. FSH 18, E2 26 çıktı. Dr e2 düşük keşke 35-45 olsaydı, fsh onu uyarmak için yükseliyor dedi. Ultrasonda her iki tarafta 2-3 folikül, endometrium 5 mm çıktı, dün hsg çekildi, iyi dediler.
Şimdi sırada 21. gün kanı var, progesteron yumurtlama olup olmadığını gösterecekmiş. Araştırmaya başladım, bir sürü kür var. Ama benim adetim düzenli sayılır (29-30-31 günde bir). Bitki çaylarına başlamadım ama hepsini aldım. (Hayıt tohumu, aslan pençesi, civan perçemi, oğulotu, adaçayı, papatya) Arısütübalpolen karışımı ve çörek otu, bal, tarçın, zencefil karışımı yiyorum. Bitki kürleri ilgili forumda çok yazı var, ama bu çaylar hep adet söktürücü sanki. İncir ile ilgili de karışık bilgiler mevcut. Adet olanlar ne yapmalı? Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım diyorum, durumu bana benzer olan arkadaşlar hangisinden başlayayım, lütfen yardım.

canım benim inan seni anlıyorum ve aslında adetin gecikip hamile olmamaktansa erken gelmesi çok daha iyi böyle düşün bak artık eşinde yanında bu aya yeni doktorla başlayacaksın ve bir ana önce çalışmalar olacak inşallah güzel şeyler olacak ikimiz içinde... benim lekelnmem iki gündür yok akıntı var sadece ve ara ara kasık ağrısı oda geliyor ve geçiyor yani bilemiyorum ama kendimi hamile gibi hissediyorum... önemli olan hamile olamak da değil zaten sağlıkla devamını getirebilmek inşallah yazarım mutlaka bu gün 1:30 da randevum birde diyorum doktor niye geldin dermi ki... ama lekelenme olmasa gitmeyi düşünmüyordum bende...inana heyecanlandım bak şimdi... dua et bana olur mu birbirimize dua edelim rabbim inşallah kabul eder...

Aynen öyle arkadaşım, hayırlısı demekten başka seçenek yok, diyorum ya sanırım sadece kimyasalın 1 . yılı diye böyle saçma bir umuda kapıldım. Yoksa herşey zaten negatifti. Aynen yeni ay umut dolu yeni Dr randevumu aldım. Cuma gideceğim inşallah, Sana dua ediyorum emin ol, içimden bir ses iyi haberler geleceğini söylüyor. Gelir gelmez yaz inşallah sağlıklı gerçek bir hamilelik haberi verirsin. Ama hamile olunca burayı beni bırakmak yok ona göre

Merhaba,
Hoş geldin bende 33 yaşındadım 8 yaşına basacak bir oğlum var. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 1.5 yıldır ikinci için uğraşıyorum ama bir türlü nasip olmadı. iki kez kimyasal gebelik oldu, bazı aylar yumurtlama hiç olmadı, bazı aylar regl öncesi pozitif testler oldu bilmediğim kimyasallar muhtemelen, bazı aylar kist oldu, çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurtalar oldu... OFF her ay yeni bekleyiş yeni umut işte. Bence Cuma yeni dr a başlayacağım. İçim umut dolu daha gitmeden bu dr bana iyi gelecek gibi hissediyorum. Bu 21. gün progesteron 10 ve üzeri olmalıymış en kötü 6 olması gerekirmiş. Ben yaptırdım 3.30 çıktı yumurtlama için ilaç kullandım ama oda çeşitli maceralar yaşattı bana hayırlısı rabbim inşallah tez zamanda hepimize nasip eder.

hiç bırakırmıyım sonun akadr birlikte olacağız inşallah inan gerçek hayatdaki bize destek olduğunu sanan arkadaşlarlar çok daha fazla destek oluyorsun bana onlar bu durumları yaşamadıkları için sadece kırıyorlar üzüyorlar başka da bir işe yaramıyorlar... inşşallahdediğin gibi olur bakalım artık gerçi daha aadet günüm gelmedi doktor bekleyelimde diyebilir o yüzden ama içimde ki ses öyle demiyor inşallah yanıltmıyordur beni yanıltıyorsada bir sonraki aya seninle devam ederiz çalışmalara bu sefer daha dikkatlii ve düzenli inşallah...

Hoşbulduk :) HurremSultan sizin kan değerleriniz nasıldı? Asistan doktora muayene oldum, teşhis söylemedi ama internette okuduklarımdan çıkardığım sonuç bende galiba over tembelliği ya da yetmezliği var

Haberler iyi sayılmaz canım doktor adet Görmüş gibisin dedi yani bir günlük adet olabilir böyle Şeyler telsşlanma dedi istersen bu ay doğum kontrol hapı kullanalım bir sonraki ay başlarız dedi, benim tabi moral Sıfır bu arada keşke gebelik testi yaysaydın dedi için rahat etsin istersen kan ver öyle karar verelim ne yapacağımıza dedi sonuç 4:30 da çıkacak eşime dedim sen git almaya diye benim biraz işim var nasıl olsa sonuç belli bende yarın giderim tekrar sonucu söylemeye... Yani durumum senden daha vahim anlıyacağın ne Ümit dolu gitmiştim oysaki....i

kızlar bana da yardımcı olur musunuz. ikinci bebek için bende doktor kontrolü altındayım. geçen ay gittiğimde duphaston ilacı verdi 3 ay kullan dedi. geçen ay kullandım ilacın son günü adet oldum. yani 1 mayısda adet oldum. bu ayda kullandım ilacı 31 mayısda bitti ilaç ama adet olmadım. hamile olabilir miyim

Elimizden gelen birşey olursa tabiki oluruz ama ben daha önce böyle bir ilaç kullanmasam ve ne için kullanıldığını dA bilmiyorum...zaten ilacın da bitmiş adet Günü'nde gelmiş oluyor test yapsaydın keşke hem kafanda soru işareti kalmazdı çünkü artık testler çok Güvenilir kimyasal Gebeliği ve düşüşünü ben testten takip ederek anladım,...

Canımmm,

öyle deme çıkmadık candan ümit kesilmez, kan sonucu bir çıksın. Belki de pozitiftir. Dur bakalım. Hem daha ultrasonda bir şey görünmez ki, tahlil yapmadan anlayamaz tabii, ama anlamadığım kist vs. hormon sorunun yok neden doğum kontrol hapı verdi ki ? Bence doğum kontrol hapı içme ben içmek istemedim. Onun yerine soğan suyu iç daha iyi inan. Hepsi hormon yüklemesi sonuçta Ne garip ya çocuk isteyene kadar her ay yumurtlama günümü bilirdim. O zaman spiral vardı. Ama hem akıntı hem kasık ağrısı olurdu. Şimdi kaç aydır hiç bir şey olmuyor. Bence tamamen stresten kaynaklanıyor. Lütfen üzme kendini her şey olacağına varacak, Negatif çıkarsa da üzme çaresiz değiliz henüz bende yarın hormon testlerimi yaptıracağım. Bakalım kim bilir nasıl çıkacak Cuma da Dr a gideceğim. Artık son olur inşallah bir sonraki ay kontrole gitmiş 0lmayı diliyorum. Zaten kadın doğumda beklemek kadar moral bozucu bir şey yok. Geçen ay gittiğimde aynı biz yaşlarda bir kadın vardı doğum için gün almaya gelmiş, yanında benim ki kadar oğlu, eşi öyle güzeldi ki tablo diğer yanımda kalp atışı duymaya gelmiş başka bir aile yine aynı tablo kardeşimi göreceğiz diye sevinen bir çocuk, muayeneye ağlayarak girdim resmen Asistanda şaşırdı. Yapmayın böyle ne olur dedi. O kız bile acıyor halime biliyorum. Aylardır geliyor bu garip diye

Buda bizim sınavımız demek ki ben takviye bir vitamin başladım. 10 falan oluyor ELEVİT adı folik asit zaten neredeyse 1 yıldır içiyorum. Folio adı. Birde her gün 1 tane bebek aspirini alıyorum.3 aydır. Bu ay ilaç ne verecek bilmiyorum muhtemelen serophene verir. Ama yarın bal, çörek otu ve tarçına başlayacağım. Ne bileyim ya birde dua varmış 41 gün okunan bitmeden hamile kalıyormuşsun.

Canımmm,
öyle deme çıkmadık candan ümit kesilmez, kan sonucu bir çıksın. Belki de pozitiftir. Dur bakalım. Hem daha ultrasonda bir şey görünmez ki, tahlil yapmadan anlayamaz tabii, ama anlamadığım kist vs. hormon sorunun yok neden doğum kontrol hapı verdi ki ? Bence doğum kontrol hapı içme ben içmek istemedim. Onun yerine soğan suyu iç daha iyi inan. Hepsi hormon yüklemesi sonuçta Ne garip ya çocuk isteyene kadar her ay yumurtlama günümü bilirdim. O zaman spiral vardı. Ama hem akıntı hem kasık ağrısı olurdu. Şimdi kaç aydır hiç bir şey olmuyor. Bence tamamen stresten kaynaklanıyor. Lütfen üzme kendini herşey olacağına varıcak, Negatif çıkarsa da üzme çaresiz değiliz henüz bende yarın hormon

Kizlar merhaba bende sizdenim bir yıl olacak ikinci çocuk için uğraşmaya başlayalı klomen serophen duphaston femara ne varsa kullandım iki ay ara verdim aldığım altı kiloyu geri verdim bu ay yine olmadı simdi rahim filmi cekinicem cuma günü anlayacaginiz Yoruldum bakalım bundan sonra ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…