Canımmm,
öyle deme çıkmadık candan ümit kesilmez, kan sonucu bir çıksın. Belki de pozitiftir. Dur bakalım. Hem daha ultrasonda bir şey görünmez ki, tahlil yapmadan anlayamaz tabii, ama anlamadığım kist vs. hormon sorunun yok neden doğum kontrol hapı verdi ki ? Bence doğum kontrol hapı içme ben içmek istemedim. Onun yerine soğan suyu iç daha iyi inan. Hepsi hormon yüklemesi sonuçta Ne garip ya çocuk isteyene kadar her ay yumurtlama günümü bilirdim. O zaman spiral vardı. Ama hem akıntı hem kasık ağrısı olurdu. Şimdi kaç aydır hiç bir şey olmuyor. Bence tamamen stresten kaynaklanıyor. Lütfen üzme kendini her şey olacağına varacak, Negatif çıkarsa da üzme çaresiz değiliz henüz bende yarın hormon testlerimi yaptıracağım. Bakalım kim bilir nasıl çıkacak Cuma da Dr a gideceğim. Artık son olur inşallah bir sonraki ay kontrole gitmiş 0lmayı diliyorum. Zaten kadın doğumda beklemek kadar moral bozucu bir şey yok. Geçen ay gittiğimde aynı biz yaşlarda bir kadın vardı doğum için gün almaya gelmiş, yanında benim ki kadar oğlu, eşi öyle güzeldi ki tablo diğer yanımda kalp atışı duymaya gelmiş başka bir aile yine aynı tablo kardeşimi göreceğiz diye sevinen bir çocuk, muayeneye ağlayarak girdim resmen Asistanda şaşırdı. Yapmayın böyle ne olur dedi. O kız bile acıyor halime biliyorum. Aylardır geliyor bu garip diye
Buda bizim sınavımız demek ki ben takviye bir vitamin başladım. 10 falan oluyor ELEVİT adı folik asit zaten neredeyse 1 yıldır içiyorum. Folio adı. Birde her gün 1 tane bebek aspirini alıyorum.3 aydır. Bu ay ilaç ne verecek bilmiyorum muhtemelen serophene verir. Ama yarın bal, çörek otu ve tarçına başlayacağım. Ne bileyim ya birde dua varmış 41 gün okunan bitmeden hamile kalıyormuşsun.