Pardon ama
özel mesajlar geliyo arda onlara bakıyorum aynı zmnda işteyim ve maillerde geliyo diger konulara bakmam sizi niye rahatsız etti anlayabilmiş degilim.
eşimdenen insana dün öküz dedim diye tepki aldım kullanmadım o yüzden bugün neyi sorguladınızda anlamıs degilim.
kendisini ne affettim ne de yumusadım sadece gelen maili aktardım tedaviye gidip kendini toparlarsa ne ala yok gitmezsede kendi bilir.
Beni kaybeder.Bisüre ayrı kalmayı düsünüyorum.
rabia hanım psikoloji okuduğunuza eminmisiniz siz?
bu konuyu okuyunca aklıma kapıcılar kralı geldi
orada da iri kıyım alamancı nuri vardı. arabasıyla çöp tenekelerini devire devire eve gelip ardından başlardı karısıyla tartışmaya ve karısını dövmeye.
kadın çığlık çığlığa "yetişin kurtarın , bu adam öldürecek beni" diye feryat ederek bütün apartmanı ayağa kaldırırdı.
sonra apartman sakinlerinin gazına gelen garibim seyit ve apartman yöneticisi kadını adamın elinden kurtarmak için kapılarını çaldığında kadın başlardı ;
"kocam değil mi döverde severde , karı kocanın arasına girilmez hem size ne oluyor" laflarına ve "gel kocacığım içeri girelim" diyerek mevzuyu kapatırdı.
bütün suç gariban aparman yöneticisi ile seyite kalırdı.
siz yazdıklarımı hiç anlamadınız sanırım. bence yazdıklarımı siz ve yarım elma arkadaşımız daha iyi değerlendirmeli. ben şiddeti savunmuyorum. yapması gereken doğru şeyi söyledim. sizinle değil onunla konuştum. yorumlarınıza baktım da çok fevrisiniz. bu şekilde kimseye yardımcı olamazsınız.
esinize surekli öküz diye hitap etmenizden hoslanmadim , kaba bir soz ve bir bayana yakismiyor ,
ortada sorun olabilecek bir durumda gormedim , neden supurmedin demis , sizde vaktim olmadi vsvs demissiniz , kapanmis olay ,
neden uzattiniz ? ve kapilari kitlemekte neyin nesi oluyor , bu davranisinizda hos degil , orasi onunda evi , kapiyi kitleme gibi bir luksunuz yok , onun yaptiklari guzel demiyorum ama , cok fazla buyutup , kirmissiniz bir birinizi son derece ,
daha bir sene olmamis evleneli , ama ortada saygi , sevgiye dayali hic bir sey gormedim ben yazdiklarinizdan :)
Onun yaptıgının tek telafisi tedavidir.Onun dısında hiç bişi telafi edemez bizi.Vazgecemez diye bi şey yok yarın ögleden sonra aileme gitme düsüncesindeyim.
cnm benim sana tavsiyem evliliğinle ilgileri konuları tanımadığın insanlarla paylaşmaman. evet onlar seni tanımıyor fakat senin üzüntülere kapılmana sebep olabilir. kimse senin ne durumda olduğunu çok iyi bilmez. bu yüzden kendisinin samimiyetine ve deneyimine güvendiğin yakın çevrendeki insanlarla paylaşmanı tavsiye ederim. eminim yaşadıkların kolay değil. ama burada konuşmak sana faydadan çok zarar verebilir. allah yardımcın olsun cnm. burada eşinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ona karşı daha çok kinlenecek ve onu değiştirmek için adım atmayacak ondan bekleyeceksin. kendinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ise belki de haklıyken, haksız olduğunu zannederek eşinin gözünde değerini yitireceksin. bu yüzden bu durumu en iyi sen biliyorsun ve artıları eksileri iyi düşün ve o şekilde karar ver. ben psikoloji eğitimi almış biri olarak deneyimlerimi kullanarak sana bu öneride bulunmak istedim. inş. mutlu olabileceğin sonuca ulaşırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?