Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]aslında çaresi tedavi filan değil.
Bu adamın karşısında şöyle hakkıyla güreş tutabilsen ya da aikido kung fu yapsan bak bakalım elini sana sürüyor mu...
Ciddiyim kendini savunmasını öğrenmelisin madem böyle bir adamla yaşamakta ısrarlıysan...
Mutluluklar [/ı]
Burayıda buradaki bayanlarıda anlayamıyorum..
Sadece bu konu ve konu sahibi için yazmıyorum ;
Konu açan kişi o anki öfkeyle açıyor olabilir ve zaman içerisinde bizim bilmediğimiz aile içi yaşanılanları düşünülerek affedilebilir, hayat devam edebilir.
Neden bir konu açıldığında yorumların aksi olunca insanlar hemen kızmaya başlıyor ?
Barışmak çok mu kötü birşey? Ne yaşanmışsa yaşanmıştır.Bunu sadece yaşayan bilir.Uzaktan yorum yapmak çok kolay.
Öyle rapor al, terket, boşan, yok şunu yap, bunu yap demek çok kolay..
Farzedinki konuyu açan bayanlar o an sadece paylaşmak, öfkesini kusmak için yazıyor.Hepsi bu..
.....
Dilerim barışırsınız ve bir daha aynı şeyleri yaşamamak için çok dikkatli davranırsınız.
Burayıda buradaki bayanlarıda anlayamıyorum..
Sadece bu konu ve konu sahibi için yazmıyorum ;
Konu açan kişi o anki öfkeyle açıyor olabilir ve zaman içerisinde bizim bilmediğimiz aile içi yaşanılanları düşünülerek affedilebilir, hayat devam edebilir.
Neden bir konu açıldığında yorumların aksi olunca insanlar hemen kızmaya başlıyor ?
Barışmak çok mu kötü birşey? Ne yaşanmışsa yaşanmıştır.Bunu sadece yaşayan bilir.Uzaktan yorum yapmak çok kolay.
Öyle rapor al, terket, boşan, yok şunu yap, bunu yap demek çok kolay..
Farzedinki konuyu açan bayanlar o an sadece paylaşmak, öfkesini kusmak için yazıyor.Hepsi bu..
.....
Dilerim barışırsınız ve bir daha aynı şeyleri yaşamamak için çok dikkatli davranırsınız.
Aslında çaresi tedavi filan değil.
Bu adamın karşısında şöyle hakkıyla güreş tutabilsen ya da aikido kung fu yapsan bak bakalım elini sana sürüyor mu...
Ciddiyim kendini savunmasını öğrenmelisin madem böyle bir adamla yaşamakta ısrarlıysan...
Mutluluklar
Ebrucum genelde siniri geçen insanlar kkda hemen savunmaya geçiyorlar.Kimse hanım efendiye hakaret etmedi hep eşine ettiler.Şuandada her denilene alınıyor.Çünkü eşiyle arası düzeldi ve evine döndü ve bunu söyleyemiyor burada tepki alırım die...Hepimiz destekken iyiydik.Hala desteğiz ama bu tepki niye?Burada bi çelişki yokmu sizce?
Evine döndüysende kimse sana kızamaz pollyannn bu senin kararın zaten.Yuva yıkmak çok kolay ama toparlamak zor.Onu yazan arkadaşta eşin seni duvara dayayıp hayvanca dövdüğü için yazmıştır.
Neden anlatmıyorsunki haftasonu yaşadıklarını.Valizi hazırlıcam gözünün önünde demiştin yaptınmı?Eşin ne yaptı neden bu suskunluk?
polyann ne yaptın nasıl gittin haftasonu?
ağır ithamda ne demek pollyannn??burda kim sana yazmış ağır itham evet özeldende konunu açtıysan gel aydınlat herkesi die yazdım zaten.alıntıladığın yorumumu dikkatlice okurmusun?
işyerinden nasıl izin aldın???izin alamam die bişi söylemiştin sanki.
eşin arıyormu
pollyan ailen şiddet gördüğünü biliyo yani?
tepkileri ne oldu peki
eşinin seni dövdüğünü öğrendikten sonra?
bu arada darp raporunu aldınmı?