Bir çaresi bulunur mu?

Ohhh ne ala dünya kadin yesin susun ha tabi ki kadin caba gösterip onu düzeltmeli,degisimi adam kendisi istememeli dimi önce adimi kadin atmali niye ondan beklesin ki tabi o kadindir o dayagini yemeli o katlanmali,o kaninin akmasina izin vermeli....yakinlarina anlatmis tabi kayinvalide ve kayinpedere....haaa tamam o adam degismistir öyleyse....gitsin geri degil mi?

Cennet ayaklarimizin altinda degil basimiza vuruluyor tas yapilmis....ve cennetten tas ya hani o yüzden biz susmaliyiz,biz öldürülmeliyiz kendini bilmeyen bi koca tarafindan.....

Eşi söylenen sözleri haketmiyor mu sizce?
Konularına bir bakarsanız konu sahibinin nelere maruz kaldığını göreceksiniz.
Adım atması gereken insan burda elbette ki eşi.
Hatta konusaibi adımını geri atmalı biraz bundan sonra. Geri atmalı ve beklemeli.
Eşi değişmek adına adım atana ve hatta o yolda yürüyene kadar

siz galiba konuyu okumadiniz tam!kadini adam öldürebilirdi!!!

Siddet bu baska bisey degil

konuyu baştan sona okudum... önce bır şooook oldum sonra içime garip birşey çöktü..... eşin senı öldüresiye dövmüş ... ben olsam coktan annemin evıne donmüştüm. bır de merak edıyorum ya nası izin alamıyorsunuz...işe çakılı mısınız? çok acıl seyler var dıyerek de ızın alınabılır.. verılmıyorsa da boyle senın gb bır durumda (öldüresiye darp görünen halde) o işten istifa bile ederim... darp raporu alırım. boşanma davamı acarım. orda kendıme yenı bır ıs kurarım, annem babam da yanımda olur, böyle bır ınsana asla ıhtıyac duymam.... sunu da dıyım sen aılesıyle evlenmıssın bence senın sevgı deponı kocan degıl onlar dolduruyor.. kusuruma bakma ama neden evlendın bu adamla?...

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece ilk 2 sayfayı okudum sinirim tepeme çıktı. neredeyse adama hak verenler var. kimse kusura bakmasın ama kadınlar bile bu zihniyette olursa daha çok dayak yer kadınlar türkiyede.

konu sahibi arkadaşım bence sen çirkin betty yazısnı tekrar tekrar oku
hatta çıktısını al karşına koy ara sıra unuttukça oku.
bişiyler yazacaktım ama çirkin betty söyleneblicek söz bırakmamış
de diyelim ki
kendi düşen ağlamaz!

Erkeğin eli dayağa alıştımmı devamı gelir.
hani bunla kalmaz bitmez siz sineye çektikce adam ufacık tartışmada sizi susturmak için dövücek.
bide dayağa varan tartışma ufacık bişiden süpürme meselesinden ben daha büyüğünü düşünemiyorum.
sanırım komalık felan olursunuz.

Konu sahibi yorum bile yapmıyor eşine kızgınken bir sürü yazıyordu şimdi başka topiclerde geziyor...
bunca insan boşuna zaman ayırıyor
diğer konularında olduğu gibi eşine laf ettirmeyip herkesi susturup konunu kapatırsın artık pollyan

brck posta kutun dolmuş

Ajan mısın yavru sen

Brck 007

Ne yapayım dıyorsun bır ılıskıde sıddet varsa o bırlıktelık mutlaka sonlanmalıdır daha neyı beklıyorsunuz bosanın bence yoksa burnunuz kolunuz bacagınız kırılır veya daha kotulerı

Pardon ama
özel mesajlar geliyo arda onlara bakıyorum aynı zmnda işteyim ve maillerde geliyo diger konulara bakmam sizi niye rahatsız etti anlayabilmiş degilim.
eşimdenen insana dün öküz dedim diye tepki aldım kullanmadım o yüzden bugün neyi sorguladınızda anlamıs degilim.
kendisini ne affettim ne de yumusadım sadece gelen maili aktardım tedaviye gidip kendini toparlarsa ne ala yok gitmezsede kendi bilir.
Beni kaybeder.Bisüre ayrı kalmayı düsünüyorum.

Canım geçmiş olsun,
Kısa sürede çok şey tüketmişsiniz, ailesi çok işin içinde evliliğinizde ne olsa haberleri var, ailesine bağımlı bir eşin var.
Uzman yardımına yanaşırmı yada düzelirmi emin değilim açıkcası.
Eski yazılarına baktım, yaşadıkların tek taraflı olmayabilir, davranış biçiminizi değiştirmeniz gerekiyor bence..
Sevgi saygıyı elden bırakmadan yol almak gerekiyor.

Kimse mutsuz olmak için evlenmiyor sonuçta, annesine yaptığın yardımdan sonra sana öyle yada böye şiddet uygulamasının hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Onlara senin annen-baban şunu yaptı bunu etti diye diye biyere varamıyor onlar görmek istediklerini görüyorlar malesef.

15. yılına gelip eşini değiştiremeyenler var, bir dönüm noktasındasın iyisiyle kötüsüyle vereceğin kararda pişman olmamanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…