cnm benim sana tavsiyem evliliğinle ilgileri konuları tanımadığın insanlarla paylaşmaman. evet onlar seni tanımıyor fakat senin üzüntülere kapılmana sebep olabilir. kimse senin ne durumda olduğunu çok iyi bilmez. bu yüzden kendisinin samimiyetine ve deneyimine güvendiğin yakın çevrendeki insanlarla paylaşmanı tavsiye ederim. eminim yaşadıkların kolay değil. ama burada konuşmak sana faydadan çok zarar verebilir. allah yardımcın olsun cnm. burada eşinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ona karşı daha çok kinlenecek ve onu değiştirmek için adım atmayacak ondan bekleyeceksin. kendinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ise belki de haklıyken, haksız olduğunu zannederek eşinin gözünde değerini yitireceksin. bu yüzden bu durumu en iyi sen biliyorsun ve artıları eksileri iyi düşün ve o şekilde karar ver. ben psikoloji eğitimi almış biri olarak deneyimlerimi kullanarak sana bu öneride bulunmak istedim. inş. mutlu olabileceğin sonuca ulaşırsın canım.
ama burada konuşmak sana faydadan çok zarar verebilir. allah yardımcın olsun cnm. burada eşinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ona karşı daha çok kinlenecek ve onu değiştirmek için adım atmayacak ondan bekleyeceksin.
cnm benim sana tavsiyem evliliğinle ilgileri konuları tanımadığın insanlarla paylaşmaman. evet onlar seni tanımıyor fakat senin üzüntülere kapılmana sebep olabilir. kimse senin ne durumda olduğunu çok iyi bilmez. bu yüzden kendisinin samimiyetine ve deneyimine güvendiğin yakın çevrendeki insanlarla paylaşmanı tavsiye ederim. eminim yaşadıkların kolay değil. ama burada konuşmak sana faydadan çok zarar verebilir. allah yardımcın olsun cnm. burada eşinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ona karşı daha çok kinlenecek ve onu değiştirmek için adım atmayacak ondan bekleyeceksin. kendinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ise belki de haklıyken, haksız olduğunu zannederek eşinin gözünde değerini yitireceksin. bu yüzden bu durumu en iyi sen biliyorsun ve artıları eksileri iyi düşün ve o şekilde karar ver. ben psikoloji eğitimi almış biri olarak deneyimlerimi kullanarak sana bu öneride bulunmak istedim. inş. mutlu olabileceğin sonuca ulaşırsın canım.
şiddet belki sizin ya da benim için başka bir özdür...
ama buna alışıp habire babama gideceğim deyip habire vazgeçen biri için anlaşamıyoruz olarak özetlenebilir...
belki benim için kocamın burnumu kırması bacağımı dizime kadar morartması boşanma sebebidir ama konu sahibi için değilidr...
İnsan işte...hangi ruh halinde bilemiyorsun ki...
dün intihar etmeyi düşünüyordu, bugün bir maille rahatladı...intiharı düşünen kadın kendisine bunu yapan adamdan kurtulmayı düşünemiyor...
tedavi ol deyince de sinirleniyor...
ne desek boş...bir sonraki konuda okuruz nasılsa yine...geçen sefer ekmekle vurdu duvara yapıştırdı burnumu kırdı demiştim ya...şimdi bacaklarımı kırdı vs diye...
o zmaan mail atmaz çiçekle gelir belki...ayaklarına filan kapanır...
adam mektup yazmış, üşüyormuş sabah kadar onsuz uyuyamamış...hani bir akşam önce onun burnundan kan boşalırken odaya kapanıp uyudu ya o adam...
he burnu kanasa ölse filan farketmez aynı ev sınırları içinde ya üşümüyordur...pehhh
konu sahibi yorum bile yapmıyor eşine kızgınken bir sürü yazıyordu şimdi başka topiclerde geziyor...
Bunca insan boşuna zaman ayırıyor
diğer konularında olduğu gibi eşine laf ettirmeyip herkesi susturup konunu kapatırsın artık pollyan
Konu sahibi yorum bile yapmıyor eşine kızgınken bir sürü yazıyordu şimdi başka topiclerde geziyor...
bunca insan boşuna zaman ayırıyor
diğer konularında olduğu gibi eşine laf ettirmeyip herkesi susturup konunu kapatırsın artık pollyan
Ajan mısın yavru sen
Brck 007
ama napalım dün okadar yazan insan bugün sus pus.kafa yoruyouz heralde burda
Konu sahibi yorum bile yapmıyor eşine kızgınken bir sürü yazıyordu şimdi başka topiclerde geziyor...
bunca insan boşuna zaman ayırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?