Bir aşk hikayesi, masal gibi bir son. Yakışmadı ama, nasıl unutacağım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hiç hamiş topiğinde bulunmadım, şimdi de neler yazılıyor bilmiyorum Bazen başlıklarda görüyorum bat sayalım birlikte bekleyelim falan
O topiklerde bulunmadım da yine böyle geyik yaptığımız konularda keşfetmiştim
Yalnız Mune burda yaptıklarımızı görürse yine alırız birer dal ban

hahahahah o zeynep güven benim. destan yazmışım ya
Ben şahsen senin zeynep güven olduğuna inanırım. Siteye çok girmesen de fena troll değilsin. Bir konuda sevgilinin evli kadından çocuğu var, başka mesajlarında evlisin ve okul çağında çocukların var. Evlat aldığı çocuğu geri bırakmak isteyen yakınların var falan. Sansasyonelliğinden bir şey kaybetmemişsin

Bu arada mesajlarına bakınca gördüm kayınvaliden dirilmiş hayırlı olsun.

Herşeyi böyle dramatize etmeyerek.
Bi erkek o değil koca dünyada.
Herkes bir gün gidebilir, gitmek isteyenlerede güle güle.
Bi silkelen kendine gel Allah aşkına.

Ya hep ilgimi çekiyor 2010'larda insanlar daha farklıymış. Sadece bu konu değil genel olarak aşka ve duygulara arabesk ama masum bir yaklaşım varmış. 2017 sonrası bir şeyler değişmiş. Sebebi ne ola ki

Ya hep ilgimi çekiyor 2010'larda insanlar daha farklıymış. Sadece bu konu değil genel olarak aşka ve duygulara arabesk ama masum bir yaklaşım varmış. 2017 sonrası bir şeyler değişmiş. Sebebi ne ola ki
Aşkı memnu ve Yaprak Dökümünden sonra değiştik bence adhahdhagaad

Aynı düşüncelerdeyim.
Sosyal medya kullanımının artması ve algoritmamızın değişmesi, en birinci neden gibi.
Bundan bir 10 -15 sene öncesinde, İnstagramın, tiktokun yaygın olmadığı günlerde kalmayı tercih ederdim

2011 de bende aşk acısı çekiyordum yaw

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…