- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.406
- 508
- Konu Sahibi disakkarit
-
Konuya biraz baktım, atlaya atlaya; . 60larda kv kalp krizi geçirdi.Konu 163 sayfa yaFilm nerden itibaren kopmaya başlıyor, hatırlıyo musun, çok merak ettim detayları
Oha hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahKonuya biraz baktım, atlaya atlaya; . 60larda kv kalp krizi geçirdi.
(Anladıklarım)
Olay örgüsü;
1. KPnin vefatı sonrası KVnin eve yerleşmek istemesi
2. Zeynep hanımın baba evine dönmesi
3. KV kalp krizi sonucu ölmesi
4. Koca cinneti, evin ateşe verilmesi
5. Boşanma
6. Ölüm raporları fake ifşası
Flashbackler;
1. Zeynepin 2 yıl KVden dayak yemesi
2. Kafasında saksı kırılması sonucu felç geçirmesi
3. Kocasıyla ayrı evde oturma şartıyla barışması
Cekilindoktorum bibi, az önceki konuda gördümSiz eskilerden lavantakokulusandık mısınız? İsimler bayağı bir değişmiş bir sizi bir de @Led_BiR_Vele_DisTiri nin çekilin ben doktorum gibi bir ismi vardı o üye gibi aklımda kalmış.
Yok yahu, ikisi ayrı kişiler, Bibi ismini hiç değiştirmedi ki. Aynı dönemde ikisi de buradaydı hatta.Cekilindoktorum bibi, az önceki konuda gördüm
Atlayarak okurken, sadece konu sahibi alıntılarına bakıyorum. O zaman olay sıralaması ortaya çıkıyor çoğunluklaOha hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Yarıldım
(Anladıklarım) demişsin bir de
Yalnız var ya, alnından öpmek istiyorum şu an, bu nasıl bi analizdir, onca sayfa içinde bi de, helal olsun
Flashbackler
Okudukça gülüyorum
Ledbir mişYok yahu, ikisi ayrı kişiler, Bibi ismini hiç değiştirmedi ki. Aynı dönemde ikisi de buradaydı hatta.
Yine de bunu hakettinAtlayarak okurken, sadece konu sahibi alıntılarına bakıyorum. O zaman olay sıralaması ortaya çıkıyor çoğunlukla
Cekilindoktorum bibi, az önceki konuda gördüm
Ben bibi sanmışım ledbirmiş. Okuduğum konuda alıntılardan gördüm karıştırmışım. Eski isimleri bilmiyorum benAaaa nası yaaaa
Diğer isim çok oturmamıştı ama hatırlar gibi de olmuştum, şimdi olduLedbir mişCui Bono
Söyleyecekti bence, yoksa konuyu vermezdi bana, tüm saflığımla diyip söylediDiğer isim çok oturmamıştı ama hatırlar gibi de olmuştum, şimdi olduKadın belki söylemeyecekti, ifşa ettiniz
Eh iyi o zamanSöyleyecekti bence, yoksa konuyu vermezdi bana, tüm saflığımla diyip söyledi
Yanlış hatırlamıyorsam 2015 de siyasi görüşümden dolayı linç yemiştim baya kavga etmiştim. Hatta profil durumlarıyla laf sokardık birbirimize xjdjdjejdej O zamanlardan çoğu kişi gitmiş hep.Hatırlar gibi oldum şimdi
Bana gıcık olan yoktu ya galibaNahif nahif takılırdım kendi halimde Kavgalarım oluyordu da genelde sorunlu ve herkesle kavgalı kişilerle oluyordu.
Eski konularıma bakıyorum da 2011'den halliceyim ben deŞükür ki profili kitleme özelliği geldi, forumda biriyle kavga edince kirli çamaşırlar, cringe olaylar dökülmüyor ortaya
Seni de çok merak ettim ama zorlamıycam
djdjdjsjd yok ben açık açık söylemeyim de gece giysisiydim diyim
Bende hep Audrey var, önceki hareketsiz fotosuydu, hüzünlü bi şey
Yanlış hatırlamıyorsam 2015 de siyasi görüşümden dolayı linç yemiştim baya kavga etmiştim. Hatta profil durumlarıyla laf sokardık birbirimize xjdjdjejdej O zamanlardan çoğu kişi gitmiş hep.
Çook şey değişti zamanla
Benim siyasi görüşümde dahil djdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?