- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi disakkarit
Orda ben de koptum yaa, bi de düşündüm, 2011'de de Yusuf Güney öyle çekici, hoş ünlüler kategorisinde değildi kiHenüz konunun hepsini okuyamadım ama yazmadan duramayacağım. Sevgilisini övüp övüp "Yusuf Güney'e benzerdi " demesi
Elinde o varmış napsın, yokmuş daha doğrusuOrda ben de koptum yaa, bi de düşündüm, 2011'de de Yusuf Güney öyle çekici, hoş ünlüler kategorisinde değildi ki
Ay bu gerçek mi?Bi de şey vardı, kadın kocasını cihazdan takip ediyor, adam ormanda yol kenarında duruyor ve kadın oraya gittiğinde adamı ormanda saçını boyarken yakalıyor
Ya konuya bakınca konu sahibine çok üzüldümBeni havada silkelediler hdjsjfjsjdhjsjajsjajajsjdjakdkkdkskfksshhaha
Doğru tabiiAy bu gerçek mi?
Henüz konunun hepsini okuyamadım ama yazmadan duramayacağım. Sevgilisini övüp övüp "Yusuf Güney'e benzerdi " demesi
Yaaa konuyu hatırlıyor musun bir de ben okusamDoğru tabiiEskiden arada okur, bir doz alırdım Şaibeli şeyler vardı, herif bi haltlar karıştırıyordu ama saç boyama detayı beni benden almıştı, hele yorumlar
Şişme bebek konusunu nasıl unutabilirimKocasını şişme bebekle yakalayan kadının konusunu bilmiyorsun sanırım
Bi de şey vardı, kadın kocasını cihazdan takip ediyor, adam ormanda yol kenarında duruyor ve kadın oraya gittiğinde adamı ormanda saçını boyarken yakalıyor
Konulardaki yorumlar aklıma geldikçe gülerim
Ya Google'da denedim şansımı ama bulamadım, önceden nasıl buluyordum acabaYaaa konuyu hatırlıyor musun bir de ben okusam
Şişme bebekte bi yorum vardı hatırlıyor musun, "iğne batırıp havasını alsaydın yellozun" minvalindeŞişme bebek konusunu nasıl unutabilirimama saçını boyayan enişteyi acil bulup okumam lazım
Tamam muhakkak bekliyorum fjdjdndjsYa Google'da denedim şansımı ama bulamadım, önceden nasıl buluyordum acabaBulursam salıcam linkini
Favori yorumumŞişme bebekte bi yorum vardı hatırlıyor musun, "iğne batırıp havasını alsaydın yellozun" minvalinde
Yaa fake miymiş, ben yeni öğreniyorum bunuFavori yorumumo konu fake ama ekşici konu sahibi yaratıcıydı tebrik ediyorum
Fake tabi, konu sahibi ekşi sözlük yazarıymışYaa fake miymiş, ben yeni öğreniyorum bunu
Ay buldum buldumTamam muhakkak bekliyorum fjdjdndjs
Geçende onu biri profilinde paylaşmıştı, çok fazla beğeni ve emoji vardı o yorumaŞişme bebekte bi yorum vardı hatırlıyor musun, "iğne batırıp havasını alsaydın yellozun" minvalinde