- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.229
- Konu Sahibi disakkarit
Ya o hangi konuyduu çok merak ettimOfff bu Zeynep yaktı başımı anasını satayım jkkajkakl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o hangi konuyduu çok merak ettimOfff bu Zeynep yaktı başımı anasını satayım jkkajkakl
Oha2011 de bende aşk acısı çekiyordum yaw
Maalesef jdghhdadKonu 163 sayfa ya Film nerden itibaren kopmaya başlıyor, hatırlıyo musun, çok merak ettim detayları
Linki az yukarıda :)Ya o hangi konuyduu çok merak ettim
Masum masum da yazmışsın harbidenMaalesef jdghhdad
ya o zaman öylesine yazmıştım bu kadar viral olacağını düşünemedim sonrasında konuyuda bırakamadım öyle uzadı gitti işte. ama konu tamamen fake değil birkaç şey dışında çok şey doğru benim çok yakın bi tanıdığım başından geçtı bunlarAy gerçekten mi sizsiniz ama konu faketi amac neydi. Kv öldü demiştiniz ama aynı yerde yaşayan biri ölüm kayıtlarından o zaman ölen kadın yok diye yazdi siz vinladiniz. Daha sonra ara ara gelip kendinizi göstermeye çalıştiniz ama hep banlandiniz.
Cok komikti herkes Zeynep hanım diyordu ve sizinle dertlenip ağlıyordu . yine insanlığımi sorguladığım bir konuydu ruhsuz biri olduğumu düşünüp her yorumu okuyup duygusal olarak his aradım bulamadım
Aşırı masumÇok masumdum lan.
Duygularımı orta yerinden s... attı ya la
Zeynep yeni konu aç lütfen haber almak istiyoruz senden
Ne çoğunun gerçek olması yahu? İnsanlar inandıkça trolluğun dozunu arttırmışsın be ablacım. Git gide daha fazla saçmalamışsınya o zaman öylesine yazmıştım bu kadar viral olacağını düşünemedim sonrasında konuyuda bırakamadım öyle uzadı gitti işte. ama konu tamamen fake değil birkaç şey dışında çok şey doğru benim çok yakın bi tanıdığım başından geçtı bunlar
Benim favorim Pas şarkısıyla Emre Aydın Alıştım Susmaya ckdnfnsndOha
Soner Sarıkabadayı'dan Buz şarkısını armağan ediyorum o zaman 2011 aşk acısı mağduru herkese
O dönem popiydi malum.
sen de az fena değilsin kız nasıl döktün hepsini.Ben şahsen senin zeynep güven olduğuna inanırım. Siteye çok girmesen de fena troll değilsin. Bir konuda sevgilinin evli kadından çocuğu var, başka mesajlarında evlisin ve okul çağında çocukların var. Evlat aldığı çocuğu geri bırakmak isteyen yakınların var falan. Sansasyonelliğinden bir şey kaybetmemişsin
Bu arada mesajlarına bakınca gördüm kayınvaliden dirilmiş hayırlı olsun.
Gülseren Budayıcıoğlu?ya o zaman öylesine yazmıştım bu kadar viral olacağını düşünemedim sonrasında konuyuda bırakamadım öyle uzadı gitti işte. ama konu tamamen fake değil birkaç şey dışında çok şey doğru benim çok yakın bi tanıdığım başından geçtı bunlar
Kontes di ismiMasum masum da yazmışsın harbiden
Bu arada senin isim değişti dmi, ben seni hem tanıyorum hem tanımıyorum gibi Amaaan Zırt kısmı çok tanıdık, isim yabancı
Sadece Kontes mi? Imm hatırlamıyorum böyle bi isimKontes di ismi
Yok prezentabl kontesSadece Kontes mi? Imm hatırlamıyorum böyle bi isim
Nevriye Budak vardı sanki bi ara profil fotosunda, müdavim olduğum dönemde hâkimdim herkese de bi ara baya ara verdim, birkaç sene girmemiş olabilirim, o arada baya şey değişmiş
Ben de eski lavantakokulusandık, belki hatırlarsınız
Hatırlar gibi oldum şimdi çok oturmasa da.Yok prezentabl kontes
Aaaa sen o musun ben eski nicklerimi söylemek istemiyorum zamanında çok gıcık olan vardı da shsjsjsksksl eskilerden bayaa tanıdığım var isim olarak ama çoğu girmiyor artık
Ben de bi dönem baya ara verdim ama geri geldim işte tilki hesabı
Sadece Kontes mi? Imm hatırlamıyorum böyle bi isim
Nevriye Budak vardı sanki bi ara profil fotosunda, müdavim olduğum dönemde hâkimdim herkese de bi ara baya ara verdim, birkaç sene girmemiş, arada uğramış olabilirim, o arada çok şey değişmiş
Ben de eski lavantakokulusandık, belki hatırlarsınız
Evett, oyumSiz eskilerden lavantakokulusandık mısınız? İsimler bayağı bir değişmiş bir sizi bir de Led_BiR_Vele_DisTiri nin çekilin ben doktorum gibi bir ismi vardı o üye gibi aklımda kalmış.
Yalnız iki üyeliğindeki konularını da okurken gülüp eğleniyodum ama son okuduklarımla sinirim bozuldu. Eğer gerçekten zeynep güvensen tam bir ruh hastasısın. En son açtığın konu pedofili kurgusu üzerine olmuş. Zaten o konudan sonra süresiz banlanmışsınsen de az fena değilsin kız nasıl döktün hepsini.
HahahahahahahaaSon sayfaları okuduktan sonra ben