Bir aşk hikayesi, masal gibi bir son. Yakışmadı ama, nasıl unutacağım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya o zaman öylesine yazmıştım bu kadar viral olacağını düşünemedim sonrasında konuyuda bırakamadım öyle uzadı gitti işte. ama konu tamamen fake değil birkaç şey dışında çok şey doğru benim çok yakın bi tanıdığım başından geçtı bunlar

Ne çoğunun gerçek olması yahu? İnsanlar inandıkça trolluğun dozunu arttırmışsın be ablacım. Git gide daha fazla saçmalamışsın

Ayrıca şu anki üyeliğinde de sevgilimin evli kadından çocuğu var diye konun var. Ne sevgilisi? Sen evli çocuklusun? Hala hiçbir şey kaybetmemişsin performansından

sen de az fena değilsin kız nasıl döktün hepsini.

Sadece Kontes mi? Imm hatırlamıyorum böyle bi isim
Nevriye Budak vardı sanki bi ara profil fotosunda, müdavim olduğum dönemde hâkimdim herkese de bi ara baya ara verdim, birkaç sene girmemiş, arada uğramış olabilirim, o arada çok şey değişmiş
Ben de eski lavantakokulusandık, belki hatırlarsınız

Yok prezentabl kontes
Aaaa sen o musun ben eski nicklerimi söylemek istemiyorum zamanında çok gıcık olan vardı da shsjsjsksksl eskilerden bayaa tanıdığım var isim olarak ama çoğu girmiyor artık
Ben de bi dönem baya ara verdim ama geri geldim işte tilki hesabı

Hatırlar gibi oldum şimdi çok oturmasa da.
Bana gıcık olan yoktu ya galiba Nahif nahif takılırdım kendi halimde Kavgalarım oluyordu da genelde sorunlu ve herkesle kavgalı kişilerle oluyordu.
Eski konularıma bakıyorum da 2011'den halliceyim ben de Şükür ki profili kitleme özelliği geldi, forumda biriyle kavga edince kirli çamaşırlar, cringe olaylar dökülmüyor ortaya
Seni de çok merak ettim ama zorlamıycam

Son düzenleme:

Siz eskilerden lavantakokulusandık mısınız? İsimler bayağı bir değişmiş bir sizi bir de Led_BiR_Vele_DisTiri nin çekilin ben doktorum gibi bir ismi vardı o üye gibi aklımda kalmış.

Siz eskilerden lavantakokulusandık mısınız? İsimler bayağı bir değişmiş bir sizi bir de Led_BiR_Vele_DisTiri nin çekilin ben doktorum gibi bir ismi vardı o üye gibi aklımda kalmış.
Evett, oyum
Doktor vardı evet, burada mı bilmiyorum.
4-5 sene önce aşırı aktif olan çoğu kişi yok şimdi Herkesin KK'ya küstüğü bi dönem oluyo galiba

Son düzenleme:
sen de az fena değilsin kız nasıl döktün hepsini.
Yalnız iki üyeliğindeki konularını da okurken gülüp eğleniyodum ama son okuduklarımla sinirim bozuldu. Eğer gerçekten zeynep güvensen tam bir ruh hastasısın. En son açtığın konu pedofili kurgusu üzerine olmuş. Zaten o konudan sonra süresiz banlanmışsın

Kaynana, sevgili gibi konularda hadi trolluk yapıyosun da pedofili gibi hassas bir konuda yalandan konu açmak için vicdansız ve ruh hastası olmak gerek. Şu an karar verdim de hiç komik değilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…