- 18 Mart 2011
- 7.164
- 19.581
-
- Konu Sahibi disakkarit
Mükemmel bir konuAy buldum buldum
Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(
Off kizlar biraz uzun olucak ama yardim edin :( Esim bugün Kuaföre gidiyorum diye evden cikti. Aradan biraz zaman gecti ben nerde olduguna bakmak icin iphonnun gps'sinden bakinca birde ne göreyim bir ormanlik alandan geliyor sinyali sehire yakin bir yer hemen bulundugunun yakinindada orda...www.kadinlarkulubu.com
Mükemmel bir konu
Koltuk yakan Zeynep varmış millet Zeynep hanım demiş durmuş sjdjdj
Nasil yanihahahahah o zeynep güven benim. destan yazmışım ya
Bende buna dikkat ettim, ilk tarihe bakmadim. İlk yorumda gözlerim dolu dolu okudum yazmış dedim heralde dalga geçiyor ama geçmemiş, sonraki yorumları okudum ay neden duygusuzum ben ne oluyor herkes üzülürken ben neden yaşlar kac yazmak istedim sonra tarihe bakınca hii dedim o zaman herkes cok saygılıymis acilari içten hissediyormusO zamanlar yorumlar ne kadar duygusal herkes ağlamış falan bi de bugün yapılan yorumlar nasıl acaba diye merak ettim edip son sayfaya geldim hiç şaşırmadım beklediğim son
Ay gerçekten mi sizsiniz ama konu faketi amac neydi. Kv öldü demiştiniz ama aynı yerde yaşayan biri ölüm kayıtlarından o zaman ölen kadın yok diye yazdi siz vinladiniz. Daha sonra ara ara gelip kendinizi göstermeye çalıştiniz ama hep banlandiniz.hahahahah o zeynep güven benim. destan yazmışım ya
Ay hangi konu yaAy gerçekten mi sizsiniz ama konu faketi amac neydi. Kv öldü demiştiniz ama aynı yerde yaşayan biri ölüm kayıtlarından o zaman ölen kadın yok diye yazdi siz vinladiniz. Daha sonra ara ara gelip kendinizi göstermeye çalıştiniz ama hep banlandiniz.
Cok komikti herkes Zeynep hanım diyordu ve sizinle detlenip ağlıyordu . yine insanlığımi sorguladığım bir konuydu ruhsuz biri olduğumu düşünüp her yorumu okuyup duygusal olarak his aradım bulamadım
Ay kv dem bize taşınmak istiyor diye bir konuydu herhalde bulamıyorum ama iyi arşivciler bulur belki konu silinmişte olabilirAy hangi konu ya
Ya hangi konuydu oAy gerçekten mi sizsiniz ama konu faketi amac neydi. Kv öldü demiştiniz ama aynı yerde yaşayan biri ölüm kayıtlarından o zaman ölen kadın yok diye yazdi siz vinladiniz. Daha sonra ara ara gelip kendinizi göstermeye çalıştiniz ama hep banlandiniz.
Cok komikti herkes Zeynep hanım diyordu ve sizinle dertlenip ağlıyordu . yine insanlığımi sorguladığım bir konuydu ruhsuz biri olduğumu düşünüp her yorumu okuyup duygusal olarak his aradım bulamadım
Ergenler bayılıyordu junior Rafet El R*man' a öyle deme jfjfj.Orda ben de koptum yaa, bi de düşündüm, 2011'de de Yusuf Güney öyle çekici, hoş ünlüler kategorisinde değildi ki
Bulamıyorum ama cok eski bir konu hafizalarda dün gibi olsadaYa hangi konuydu o
Bende ilk yorumu görünce bi afalladım. Konuyu okumayacaktım uzun diye dedim bari okuyayım belki bende ağlarımBende buna dikkat ettim, ilk tarihe bakmadim. İlk yorumda gözlerim dolu dolu okudum yazmış dedim heralde dalga geçiyor ama geçmemiş, sonraki yorumları okudum ay neden duygusuzum ben ne oluyor herkes üzülürken ben neden yaşlar kac yazmak istedim sonra tarihe bakınca hii dedim o zaman herkes cok saygılıymis acilari içten hissediyormus
O zamanlar ben de kısmen ergendim, Rafet'le bi düet patlatmışlardıErgenler bayılıyordu junior Rafet El R*man' a öyle deme jfjfj.
Ayyy benim de kocam askerdeydi, o zamanlar evli değildik ama ağlak olmasa da zor geçtiBende ilk yorumu görünce bi afalladım. Konuyu okumayacaktım uzun diye dedim bari okuyayım belki bende ağlarım
Masal bal kabağına dönmüş yani pek ağlak bir şey göremedim
Bir de dikkatimi çekti yorumlarda çok fazla bende aşk acısı çekiyorum yazmışlar 2011 senesi aşk acısı çekme senesimiymiş o sene bende aşk acısı çekiyordum
Bi şey diyim mi, ben deBende ilk yorumu görünce bi afalladım. Konuyu okumayacaktım uzun diye dedim bari okuyayım belki bende ağlarım
Masal bal kabağına dönmüş yani pek ağlak bir şey göremedim
Bir de dikkatimi çekti yorumlarda çok fazla bende aşk acısı çekiyorum yazmışlar 2011 senesi aşk acısı çekme senesimiymiş o sene bende aşk acısı çekiyordum
Asker yareni falan yazmadın mı profiline?Ayyy benim de kocam askerdeydi, o zamanlar evli değildik ama ağlak olmasa da zor geçti
Sosyal medyayla pek aram yokAsker yareni falan yazmadın mı profiline?
Komando uzman çavuş sözlüsü