- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saklayıp saklamamak senin bileceğin iş canımCanım eşim iş için bir hafta şehir dışındaydı yarın gelecek. Tenim çok açık renk değil ama yine de belimde ve bacağımda iz var. Açıklayamam ama! Saklıyacağım mümkün olduğunca.
Haklısın, bende böyle düşünüyorum ama hayatımdan tamamen çıkarabilmem için anneannem dedem vs herkese bunu anlatmam lazım. O zaman da annemin başına neler gelir bilmiyorum, kimse bişey yapmasa bile intihar edebilir. Bunun vebalini taşıyamam. Bu yüzden elim kolum bağlı.Çok üzüldüm yaşadıklarına çocukken bi şey yapamazdın ama artık evli barklı kocaman kadınsın. Neden hayatından tamamen çıkarmıyorsun, neden sana bunları yapmasına izin veriyorsun?
Görüşme, arama evinede alma. Böyle biri annen olacağına hiç olmasın daha iyi.
3 yıllık evliyim.kaç senelik evlisin Ecis?
Cuma günü boşandılar. Hatta yazarken o da aklıma geldi ama çok uzattığım için o detaylara girmedim artık. Yani hemen ertesinde sınava girdim ordaki ana fikir bu!ÖSS pazar günü
C.tesi boşanma nasıl oldu ?
C.tesi nöbetçi mahkeme olur oda boşanmaya bakmaz
Ben bu yaşa kadar yanlış mı biliyodum
Yoksa mahkeme size özel 7/24 mü çalışıyo
2010 konusunda da 3 yıllık evliyim şimdi demiş.ağustos 2010 da açtığın konuda 3 yıllık evlisin, Temmuz 2011 de açtığın konuda Eylül ayında evleneceksin.. hangisi sensin?
ağustos 2010 da açtığın konuda 3 yıllık evlisin, Temmuz 2011 de açtığın konuda Eylül ayında evleneceksin.. hangisi sensin?
İkisi de benim, o dönemdeki size anlattığım aynı kişiyle evliyim ama o zaman evlenecekken onun ailevi sağlık sorunlardan dolayı erteledik. Ama uzun zamandır birlikteydik o yüzden. İlişki geçmişimiz 8 yıl.ağustos 2010 da açtığın konuda 3 yıllık evlisin, Temmuz 2011 de açtığın konuda Eylül ayında evleneceksin.. hangisi sensin?
İkisi de benim, o dönemdeki size anlattığım aynı kişiyle evliyim ama o zaman evlenecekken onun ailevi sağlık sorunlardan dolayı erteledik. Ama uzun zamandır birlikteydik o yüzden. İlişki geçmişimiz 8 yıl.
Hiçte elin kolun bağlı değil, önce bu yaptıklarının hiç birini haketmediğini bir kabul et. Annenin bir erkekle beraber olduğunu söylemene gerek yokki annenin sana davranışları zaten görüşmeyi kesmen için yeterli bir sebep hatta seni hamile olma ihtimaline karşı acımasızca nasıl dövdüğünü anlat .. Korkma intihar falan etmez bu tiplerin canı tatlı olur. Olsa olsa tehdit eder intihar edicem diye ama yapamaz.Haklısın, bende böyle düşünüyorum ama hayatımdan tamamen çıkarabilmem için anneannem dedem vs herkese bunu anlatmam lazım. O zaman da annemin başına neler gelir bilmiyorum, kimse bişey yapmasa bile intihar edebilir. Bunun vebalini taşıyamam. Bu yüzden elim kolum bağlı.
Hayır yani anlamadım şimdi sizinde yargılamanızı ama ben benim. Ve burada sizlere akıl danışmak yorum ve fikirlerinizi almak için yazdım. Böyle yalan için ne zaman ayırılır!Eski konularına henüz bakmadım ama umarım yalandır bu konu. Okuduğumdan beri beddua ediyorum çünkü
oooh ıyı fakemıymiş..ağustos 2010 da açtığın konuda 3 yıllık evlisin, Temmuz 2011 de açtığın konuda Eylül ayında evleneceksin.. hangisi sensin?