• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bimciler

Aktüel ürünlerinde izdiham yaşanıyor.. Kapanın elinde kalıyor.. En iyisini yapmışsınız 😂😂
Bundan iki üç ay önce a101de düdüklü tencere için saç başa kavga eden kadınları vermişlerdi haberlerde kadının elinden aldı kavga çıkardı sonrada düdüklü tencereyi aldı gitti hayretle izledim hahaha

A101den bende hiç bişey beğenmiyorum bi litrelik dezenfektan almıştık geçende o kadar. Düzenli olarak aldığım hiç bişey yok malesef. Süt ürünleri de vasat.
Eve yakin oldugundan acil yogurt ihtiyacını karşılıyorum hemde birsah marka ile bazen tadi kotu gelmedi bana. Birsqh sutu de tatlilar , yemek soslari icin kullaniyorum normal icmek icin pınar, icim alıyorum laktoz intolernsim var o sebeple laktozsuz alıyorum. Ama gecen gun bir adam cikti ya sut kovasina girmis dus almaya sut dolu vaziyette bir ogrensem markayi almayacagim ondan.

Yumuşatıcının adı bulut.. Ama pembe olanı alın mavi olan da var.. Bir de kavrulmuş kadayıf var tatlılar için mükemmel oluyor.. Kupta muhallebilerin üzerine kullanıyorum.. Aklıma yine gelen olursa yazarım.. Deneyin pişman olmazsınız.. 😊😊
Deneyeyim bakalim tesekkur ederim. Kavrulmus kadayifini kullanmistim evet guzel gercekten.

Eve yakin oldugundan acil yogurt ihtiyacını karşılıyorum hemde birsah marka ile bazen tadi kotu gelmedi bana. Birsqh sutu de tatlilar , yemek soslari icin kullaniyorum normal icmek icin pınar, icim alıyorum laktoz intolernsim var o sebeple laktozsuz alıyorum. Ama gecen gun bir adam cikti ya sut kovasina girmis dus almaya sut dolu vaziyette bir ogrensem markayi almayacagim ondan.
Birşahı bilemiyorum ama şoktaki mis ile bimdeki dost süt ürünlerini ak süt firması üretiyor. Ben çocukken ak yoğurt falan alırdık biz sakaryada tesisleri ist giderken geçiyoruz civarından. Ama nedense şoktaki miss yoğurt en lezzetlisi gibi geliyo bana. Misin günlük sütünü alıyoruz içmek için kutu sütü de tatlılarda kullanıyorum.

Birşahı bilemiyorum ama şoktaki mis ile bimdeki dost süt ürünlerini ak süt firması üretiyor. Ben çocukken ak yoğurt falan alırdık biz sakaryada tesisleri ist giderken geçiyoruz civarından. Ama nedense şoktaki miss yoğurt en lezzetlisi gibi geliyo bana. Misin günlük sütünü alıyoruz içmek için kutu sütü de tatlılarda kullanıyorum.
Bu ara cok tuketmeye calisiyorum bu urunleri deneyeyim yogurt ve yemekler tatlilar icin sutunu o zaman. Laktozsuzu da var mi acaba ?

Bu ara cok tuketmeye calisiyorum bu urunleri deneyeyim yogurt ve yemekler tatlilar icin sutunu o zaman. Laktozsuzu da var mi acaba ?
Laktozsuzu yeni çıktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama bakmak lazım dikkat etmedim içim laktozsuzla karıştırıyor olabilirim. Misin normal yoğurdu da süzme yoğurdu da güzel ben çorbalara eksi tat vermesi için süzme kullanıyorum tavsiye ederim eksi tat seviyorsanız

Laktozsuzu yeni çıktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama bakmak lazım dikkat etmedim içim laktozsuzla karıştırıyor olabilirim. Misin normal yoğurdu da süzme yoğurdu da güzel ben çorbalara eksi tat vermesi için süzme kullanıyorum tavsiye ederim eksi tat seviyorsanız
Yok canim sevmem. Ama sut ürünleri önemli tabi. Yumurtayi da soktan mi aliyorsun. Ben a101 de ki organik yazan 10 lu yesil paket aliyorum. Pazardqkiler kodsuz oldugundan guvenemiyorum gezen tavuk demelerine

Yok canim sevmem. Ama sut ürünleri önemli tabi. Yumurtayi da soktan mi aliyorsun. Ben a101 de ki organik yazan 10 lu yesil paket aliyorum. Pazardqkiler kodsuz oldugundan guvenemiyorum gezen tavuk demelerine
A101den yumurta denemedim yorum yapsam yalan olur. Ben şoktan alıyorum yada burada lütfi yüksel diye bi marka var sizin orada varmı bilemiyorum bakkaldan onu alıyorum. Organik yumurta almadım yalan olmasın 3 numaralı kümes tavuklarının yumurtasını alıyorum malesef. Şoktaki anadolu çiftliği diye bi marka ama güzel oluyor taze. Haşlaması falan da iyi. Anadolu çiftliğinin organik yumurtası da var.

Evimin hemen yanı bası bim.Hosgeldin abla derler :)
Baldo pirinc
Buzdolabı poseti
Yağlı kagıt
Bulut konsantre yumusatici
Kaşar peyniri(aldı basini gidiyo)
Ucgen peynir
Tavuk pirzola ve tavuk cesitleri
Chees cake (efsaneeee)
Tava yogurdu
Tost ekmegi
Islak mendil
Nohut
Makarna
Salı ve cuma mudavimiyim.
Indirimli mutfak urunleri
Scarĺet pedleri
Hatta cocuklarim yeni dogan disinda tum bezlerini ordan aldım
Ben bimi severim ufak ufak fiyat anlaminda uçtular gramajlari dusurup fiyat arttirdilar dikkat !!
!
Bu urunlerin tumunu ordan alirim.Sivi yag yudum ve kırlangıc disinda almam ya da hakiki zeytin yag.

Binamızda asansör yok alışverişi tamamen sanal marketten yapıyoruz taşıyamıyoruz diye ama bimde latteli pasta var kiii çok seviyoruz onu. 🤣 Deli gibi millete tavsiye edip zorla yedirmeye falan çalışıyoruz eşimle. 🤣 Taşıyabilecek kadar hafif şeyler aldığımızda da kahve dünyasının drajelerini, yeşil renkte olan pirincini alıyorum. Bi de tenekede olan rulokat çok güzel.

Binamızda asansör yok alışverişi tamamen sanal marketten yapıyoruz taşıyamıyoruz diye ama bimde latteli pasta var kiii çok seviyoruz onu. 🤣 Deli gibi millete tavsiye edip zorla yedirmeye falan çalışıyoruz eşimle. 🤣 Taşıyabilecek kadar hafif şeyler aldığımızda da kahve dünyasının drajelerini, yeşil renkte olan pirincini alıyorum. Bi de tenekede olan rulokat çok güzel.
A101 deki pasta daha güzelmiş kardeşim orada da çalıştı bilginiz olsun ben daha almadım ama gerçekten merak ediyorum A101 in pastasını yedim güzeldi Bimi denemedim demek o da güzelmiş 😁

BİM'in yoğurdu ve sütü dost

Ben Bim den bir tek efsane baldo pirinci alıyorum onun ölçüsüne alışık olduğum için vazgeçemiyorum. Onun dışında bademli cikolatasini eşim çok seviyor.

Back
X