Ben çok alışveriş yapıyorum Bimden..

Kendi markalarından beğendiğim ürünler yağ çözücüsü var kesinlikle bayılıyorum.. Cifin yağ çözücüsüne bin takıyor yani o derece.. Sonra pembe dışlı yumuşatıcısından bir kez kullandım daha da vazgeçemedim kokusu harika.. Çamaşır astığımda evime her gelen soruyor

çöp poşeti, eldiven, yağlı kağıt, dolap poşeti, kuruyemişleri, bir de orda caramel waffles var ona bayılıyorum bu arada bir yerde orijinal Hollandada satılan bir ürün olduğunu okumuştum ne kadar doğru bilemem ama ben çok seviyorum.. Onun haricinde top peynir.. Aklıma gelen bimin kendi markası ürünlerinden aldıklarım bunlar.. Ayrıca diğer markalar da dışarıdaki fiyatlarından daha ucuz oluyor bimde.. Mesela elidor, cif gibi daha başka bilindik markalar da bimde daha ucuz.. Meyveleri de iyi oluyır bazen.. Ben alışverişimin bir çoğunluğunu bimden geri kalanını başka marketten tamamlıyorum..
Haaa bir de aktüel takibi varmış bi o yok bende

bir keresinde eşimi gönderdim bebeğimiz olacak reflü yatağını çok beğenip tavsiye etmişlerdi onu al dedim.. Eşim eve döndüğünde dehşete kapılmış bir vaziyette " aşkım o neydi öyle Kadınlar talan etti marketi resmen elimden çekti yatağı sesimi de çıkaramadım kaptı gitti" dedi..

Öyle işte...