• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bimciler

Öğrenciyken hep Bime giderdim
BİM’e girince hep o günler aklıma gelir
Eskiden atıştormalık alırdım
Kekler kurabiyeler vs çok uygundu
Artık öyle şeyler yemiyorum ama
Bazen gidiyorum yine BİM’e
Daha çok migrosçıyum ben
Migros’un kendi markası da uygun
Un,bakliyatlar vs

Yazdilar mi bilmiyorum ama bimde satılan Efsane marka baldo pirinç cok guzel. Annemde bende uzun yillardir hep bimden alırız.
Aldıklarım tava yoğurdu, süzme yoğurdu
Tuvalet kağıdı
Kuru kahve
Camasır suyu limonlu olani.
Cumhuriyet sucuk denk gelirse
Dost altın sut
Baldo pirinç seker cay
Omega 3 sıvıyağ

Ve denk geldikçe mutfak ürünleri. Tefal düdüklü aldim cok memnunum. Anneme hediye hisar catal bıçak kasik seti, bardaklar ve şık yemek takimi aldım. Cok memnunuz aynu ürünler trendyolda yada Dier sitelerde cok daha pahali. Fiyatlara mutlaka bakıyorum, ama esım tam bimci. Ben migrosa giderdim, asgari ücretle hatta cok söylerdim gitmem die alıştık bime. Asla et almıyorum dier kalite ürünlerinde alirim.

az önceki bim konusundan aklıma geldi. asgari ücrete yakın para giriyor eve o yüzden bimden alışveriş yapıyoruz. bimden aldığınız ve kaliteli beğendiğiniz ürünleri yazar mısınız. bu devirde malum tasarruf yapmak lazım. bu arada ben de bime çantayla giderim
Bizim burda hiç market restoran gezilcek bi yer olmadığı için her hafta hava almak maksadıyla bim a101 e gideriz genel halk öyle çünkü yapcak başka bişey yok şok bile daha çok yeni açıldı

Yagli kagit aldim ordan ya bim ya a101 emin değilim cok kötüydü ya ne koyduysam yapıştı. Hangisi ki o ? Koroplast aliyorum sürekli o da baya tuzlandi.
Ben bimin yağlı kagıdını kullanıyorum hiç yapışma yaşamadım bide kesik oluyor seviyorum keymeyle uğrasmadığım için a101 ürünlerini çok beğenemedik

Back
X