- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Hasta olduğu gerçeğini kabul etsin yengenizi anlasın.
Sonra da ben sağlıklıyım desin yaşamdan zevk alsın. :)
Abinize şu yazdığım cümleleri ezberletin yengenize bir söylesin romantik romantik
tepkisi ne olacak cidden merak ediyorum..
Sorun büyük görünse de çözüm çok basit..
Ayrı ev ayrı gelir..
Herkes mutlu
evet sorunlar burdan çıkıyor zaten. ayrı yuva olmalarına izin verilmiyor. ondan sonrada babamın aldığı arabaya nasıl karışır oluyor. ms in sonunda ciddi sıkıntılar oluyor bildiğim kadarıyla. yatalak şeklinde oluyor. hepsinde olur mu bilmiorum ama bildiğim kadarıyla öle. kocası bu haldeyken o bakacak. kocası sağlıklıyken bile eve maaş girmiorsa, o haldeyken nasıl olcak. kayınbabasının elinden harçlık almayı hangi kadın ister.
Siyahgelinlik yalnız ben abin ve yengen arasındaki bu duruma bu kadar karışmaman taraftarıyım.
Onlar meseleyi kendileri halletmeli.
Eşini en iyi tanıyan abin ve emin ol bunu ne niyetle istediğini ancak o biliyordur...
evet sorunlar burdan çıkıyor zaten. ayrı yuva olmalarına izin verilmiyor. ondan sonrada babamın aldığı arabaya nasıl karışır oluyor. ms in sonunda ciddi sıkıntılar oluyor bildiğim kadarıyla. yatalak şeklinde oluyor. hepsinde olur mu bilmiorum ama bildiğim kadarıyla öle. kocası bu haldeyken o bakacak. kocası sağlıklıyken bile eve maaş girmiorsa, o haldeyken nasıl olcak. kayınbabasının elinden harçlık almayı hangi kadın ister.
yengeniz gelecek endişesi duyarak her ay belirli bir maaş isteyebilir,çocuğu ve ailesine birikim yapmak isteyebilir bunda bi anormallik göremedim fakaaaatt dükkanı üzerine yapsınlar derken çok fazla paragöz gördüğümü söyleyebilirim,oradaki niyeti farklı olabilir,ya bide anlamadığım bişey var bu görümceler abi yenge hayatlarına niye bu kadar müdaleci olurlar benimde 3 tane görümcem var, kendilerini ailenin patroniçelerii ilan etmeleri çok itici..lütfen seven çiftlere dışardan müdahale etmeyin çok çirkin,aylık maaş istemekte sonuna kadar haklı şuan siz evli olmadığınızdan dolayı bunu idrak edemezsiniz,bence yengenizi ve abinizi sırf yeğeniniz hatrına barıştırmalısınız yoksa ömür boyu ,yuva yıkan görümce damgası yiyeceksiniz..
ayrılmaları yengeniz açısından hayırlı olacaktır. ben şu halimle sadece yeğeninize üzüldüm. hatta biraz fazla üzüldüm çıkcam ondan. üzmek istemiorum kendimi.
ben yorumlarımı yazdıklarınıza göre değil, bir arkadaşın dediği gibi satır aralarına göre yapıyorum. satır aralarında o kadar çok şey var ki.
insanın eşinin hasta olması bile yeterince üzücü bir durum zaten. birde böle sorunlarla uğraştığı için ayrılık yengeniz için kurtuluş olur. hayırlısı
yengem 23 yaşında..abimle babam aynı iş yerinde çalışıyor..harcadıklarından ayrıca 2000 lira birikim için para verilmesini istiyor
Anladığım kadarıyla aylık 2 milyar istemiyor.
Tüm ev giderleri herşey dışında 2 milyar hava parası istiyor her ay.
Anladığım kadarıyla aylık 2 milyar istemiyor.
Tüm ev giderleri herşey dışında 2 milyar hava parası istiyor her ay.
ekstra neden para versin ya bence saçma değil mi bilemedim
aynen öyle ..ama bunu kendi için değil kızı için istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?