Bıktım şiddet

Çok bunalmıştım aile evinden babam beni hiç sevmedi sebebsiz bi şekilde gideyim de nasıl olursa gideyim bundan kötüsü ne olabilir diye düşündüm orası öyle o evden kötü değil size örnek vereyim bunu hiç unutmam kiloluydum bi zaman babam her sofraya oturumda hakaret ederdi daha nerene yiyorsun bilmem ne.

Böyle eşinle yaşamaya devam edersen şiddetin dozu çoğalır en azından sağlığın yetindeyken kurtar kendini ailen sahip çıkmasa devlet sahip çıkar şiddet gormekden iyidir

Çok bunalmıştım aile evinden babam beni hiç sevmedi sebebsiz bi şekilde gideyim de nasıl olursa gideyim bundan kötüsü ne olabilir diye düşündüm orası öyle o evden kötü değil size örnek vereyim bunu hiç unutmam kiloluydum bi zaman babam her sofraya oturumda hakaret ederdi daha nerene yiyorsun bilmem ne.

Sevgiliyken kendini göstermiş zaten babanızdan kaçmak için evlenmek yerine kendi ayaklarınız üstünde durabilseydiniz öyle kurtulsaydınız keşke. Olan olmuş. Ya boşanacaksınız ya biraz para biriktirip boşanacaksınız ya da böyle devam seçim sizin

şiddetin asla bahanesi olmaz. al karşına kocanı bağırmadan konuş ve terapiye gitmesini iste

Bazen o kadar bunalıyorsun ki kaçmak istiyorsun sadece kurtulmak ve bazen diyorum eşim çift karakterli bi bakıyorsun çok iyi bi bakıyorsun çok kötü

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babam da bana dana derdi ya zayıftım normal yiyordum ama hep öyle derdi yattığım zaman dana git yat falan derdi. Çok şükür ki bizi terketti gitti şimdi yaşıyor mu nerde bilmiyorum. Hakkım asla helal değil . Annem 16 yaşında anne olduğu için pasifti ama babam bizi terkedince çalıştı bizi okuttu 3 çocuğu kimse istemedi bizi kapılar hep kapandı. Lütfen çocuğunu böyle bir ortamda büyütme

Orasını anladım ama her şeyin farkında iken neden evlendiğinizin bile farkında iken niye kendinizi daha zora soktunuz orayı anlamadım.
Tabii bunu konuşmak için çok geç sağlıkla büyütün.
Bebeksizken kendiniz için bir şey yapmamışsınız kaçış yolunu da yine kendiniz dışında aramışsınız ama artık annesiniz ve bu size çok daha büyük bir güç verir belki ve hem eşinizinden hem ailenizden kurtulursunuz.

Sürekli onların arasına girerdim babama yalvarırdım annemi dövmesin diye bunlar hep aklımda.

Eşime de anlam veremiyorum bi bakıyorsun çok iyi bi bakıyorsun ne dediğini bilmeyen biri yıprandım ama ailemin evine gitsem sürekli laf sokarlar rahat bırakmazlar.

İlk baslarda cidden bu kadar değildi yani en azından sık yaşanmazdı nadir olurdu.

Ve kızım için pişman değilim onu çok seviyorum o kadar güzel ki maviş maviş en yakınım o benim

Eşime de anlam veremiyorum bi bakıyorsun çok iyi bi bakıyorsun ne dediğini bilmeyen biri yıprandım ama ailemin evine gitsem sürekli laf sokarlar rahat bırakmazlar.
Ee öyledir zaten siz iyiyken iyidir siz azcık laf söyleseniz kötü olur.
İyiyken herkes iyi yani ne var bunda.
Pek yapacak bir şeyiniz yok o zaman.
Babanızın ve annenizin size uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddeti anlatıp çocuğum büyüyene kadar yapacak bir şeyim yok diyeceksiniz gibi.
İkinci çocuğa çok dikkat edin ama iyi korunun.
Bu arada da kurslara gidebilirsiniz dikiş,boyama,seramik gibi

İlk baslarda cidden bu kadar değildi yani en azından sık yaşanmazdı nadir olurdu.
Ee siz dediniz neden evlendin diye sorarsanız babam daha kötüydü ondan kaçmak için diye.
Bu mantıkla baştan beri farkındaymışsınız gibi anlaşılıyor yoksa niye evlendim diye sorarsanız başta böyle değildi derdiniz.
Şimdi olmuş şeyi konuşmak saçma ama siz yazdığınız için uzadı evlenme kısmı

Tartışmanın bi boyutu olur maalesef eşimde yok .Ama burda eleştiri mi var anlayamadım.Maalesef böyle şeyler siz yaşamamış olsanız da var herkesin ailesi sahip çıkmıyor maalesef kızlar babalardan kurtulmak için kaçıyor.

7 yıl boyunca muhtemelen aynı kişiydi, bu koca 7 sene içerisinde başka birini bulup babanızdan kurtulabilirdiniz. Kusura bakmayın sizinki bile bile lades olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…