- 7 Ekim 2023
- 96
- 28
- 25
-
- Konu Sahibi ftmasrvteylul
Eşim ilk başlarda bu kadar da değildi bu kadar abartı değildi şimdi çok abartı tam narsist.Hadi evlendin baabdan kaçtın. Çocuk????
Ama başka biriyle evlenme şansında olabilirdi üstelik tüm bu sorunlar varken neden çocuk ? Bile bile lades… bence boşan en kötü aile bile böyle bir eşten iyidirTam olarak bu kızlar 25 yaşındayım ama kocam sayesinde bıktım.7 sene sevgiliydik, sonra evlendik .Sevgiliyken de böyleydi sinirlenince ağır konuşur asla susmaz küfür ederdi.Sonra özür dilerdi bu gece o kadar tükendim ki o kadar yorgunum ki size anlatamam. Genç yaşta tükendim. 7 aylık bebeğim var o kucağımdayken ağzımı kapatmaya çalışıyor çocuk 3 kere korktu. Ağladı. Bana diyor sus konuşma hep kendisi konuşacak.O kadar soğudum ki size anlatamam. Eşim tam bir narsist. Yaptığım hiç biseyi beğenmiyor. Bebeğimleyim bütün gün sabah 2 saat molası var o molada uyuyorum gece geç yatıyım için diyor sen nasıl annesin. Çocuktan kurtulmaya çalışıyorsun diyor sadece 2 saat bakıyor ve bana bunları söylüyor bide hafta sonu ilgileniyor.Sevgiliyken böyleydi peki neden evlendim babamdan kurtulmak için babam da böyleydi .Yani bir yüzüm gülmedi. Anlatsam roman olur çocukluğum çok kötü geçti kızımın öyle bir hayatı olsun istemiyorum.Sürekli aşağılıyor beni eşim hangi konu olursa olsun her şeye kılıf buluyor işler yetişmiyor bazen kızımdan dolayı yemediğim laf kalmıyor.Çok yorgunum çok ağlayamıyorum bile psikolojimi bile bozdu. Aileme gitsem aynı olacak değişen hiç bisey yok bi sürü laf yerim onlardan da olan kızıma olacak diye korkuyorum.Ya bizim kavgalardan etkilenirse psikolojisi bozulursa ben bu adamdan nasıl kurtulurum bilmiyorum.Ailem asla arkamda durmaz.Yarın gelir özür diler ama ne fayda öbür gün yine aynı.Mesela örnek vereyim çocuk kusuyor neden kusmuş çocuk.Altı dolmuş neden almamışım. Kızım kucağı çok seviyor bisey yaptırmak istemiyor pek fazla günde 2 saat uyuyor oda benim aralarda salamam lazım cok yorgunum arkadaşlar bi dal bulamadım kendime ailem den çok çektim şimdi de eşimden tek tutunacak dalım kızım.
Mecbur kalıyorsunuz gerçekten babam da çok felaket bi insandı.Sürekli hakaret ederdi döverdi neler neler ki gerçekten 6 yaşımdan beri dayak yedim ondan.Yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsun
Aileniz ne diyor bu duruma?Eşim ilk başlarda bu kadar da değildi bu kadar abartı değildi şimdi çok abartı tam narsist.
En azından bu kadar değildi yani mesela ne bileyim olumlu yanları da vardı hediyeler alırdı uzun mesajlar yazardı kendini afetirmek için biseyler yapardı.Üzücü ya babanızdan kaçmak için evlenmişsiniz farkındaymışsınız adamın normal olmadığının.
Neden adamdan kurtulma planlarını illa 7 aylık bebekle yapmak,kendinizi daha da zora sokmak zorunda idiniz ki?
Aileme söylemedim şuanlık babamın kabul etcegini sanmıyorumAileniz ne diyor bu duruma?
En azından bu kadar değildi yani mesela ne bileyim olumlu yanları da vardı hediyeler alırdı uzun mesajlar yazardı kendini afetirmek için biseyler yapardı.
Evet ünv mezunuyumBi diploman ya da mesleğin var mı?
Yarın hiç bisey olmamış gibi davranmaya devam ediyor özür diliyor o bu ama ben yıprandım.Simdi onlari yapsa tekrar ikna olacaksiniz gibi.
Kendimi geçtim artık korkuyorum bebeğimin psikolojisi bozulacak diye normalde kızımızı sevip ilgi gösteriyor.Ama başka biriyle evlenme şansında olabilirdi üstelik tüm bu sorunlar varken neden çocuk ? Bile bile lades… bence boşan en kötü aile bile böyle bir eşten iyidir
Kemal'in yapmaz vakası. Sevgılıykemde aynıymış. Bizler neden celladımıza asıgız bununuzerıne gıdılmesı gerekEşim ilk başlarda bu kadar da değildi bu kadar abartı değildi şimdi çok abartı tam narsist.
Bide yarın özür diliyor bisey olmamış gibi devam ediyor diyorum böyle böyle yaptın çok yorgunum bilmem ne diyor çok yoruluyorum diyor saçma bi bahane arıyorKemal'in yapmaz vakası. Sevgılıykemde aynıymış. Bizler neden celladımıza asıgız bununuzerıne gıdılmesı gerek
Bence bebeğin biraz büyüyünce çalışmaya başla. Çalışan, kendi ayakları üzerinde duran kadın bu tip erkekler için her zaman korkutucudur. Ona kendi başına da kızınla var olabileceğini, onsuz yaşayabileceğini hissettir bence davranışları düzelecektir. Düzelmezse de boşan gitsin emin ol kızın o şekilde daha mutlu olur. Senin ailen de sıkıntılıymış, küçükken hiç “keşke annem boşandaydı da bunları yaşamasaydık” dedin mi?Evet ünv mezunuyum