- 7 Ekim 2023
- 96
- 28
- 25
-
- Konu Sahibi ftmasrvteylul
İşe girmeyi düşünüyorumSevgiliyken kendini göstermiş zaten babanızdan kaçmak için evlenmek yerine kendi ayaklarınız üstünde durabilseydiniz öyle kurtulsaydınız keşke. Olan olmuş. Ya boşanacaksınız ya biraz para biriktirip boşanacaksınız ya da böyle devam seçim sizin
Bu sefer de hergun tartisma olacak huzur olmadıktan sonra evli olmanın da bir anlami yok kızının pisikoljisi nasıl olacak gözünün önünde hep tartışma kavga güzel kardesim illa ayrıl demiyorum ama yola böyle de devam etmeŞuan bende asla susmuyorum bende söyleniyorum.
Maalesef iki güzel söze kandım galiba
Eleştirin diye konuyu açmadım emin olun çocuğum olmasaydı da gidecek kapım yoktu.Eşim bu kadar da abartı değildi daha cok değişti ???"Gidemem çocuğum var" bahanesi için çocukta yapmışsınız hemen.
Kaçıyor tabii ki ama eskiye göre çok azaldı önce kendilerine güvenip kendilerini kurtarmak istiyorlar diye düşünüyordum ben.Tartışmanın bi boyutu olur maalesef eşimde yok .Ama burda eleştiri mi var anlayamadım.Maalesef böyle şeyler siz yaşamamış olsanız da var herkesin ailesi sahip çıkmıyor maalesef kızlar babalardan kurtulmak için kaçıyor.
Kanmak istediniz desek daha doğru olur.Ay ne kadar ön yargısısınız siz
Bi gün bi yerde aynıları yaşarsanız ne yapacağınızı bilmeden nasıl davranırsınız görürüzKanmak istediniz desek daha doğru olur.
Eleştirin diye konuyu açmadım emin olun çocuğum olmasaydı da gidecek kapım yoktu.Eşim bu kadar da abartı değildi daha cok değişti ???
Bende bıktım bu durumdan ama nasıl bi cıkıs yolu izlerim bilmiyorum ailemin evine gitsem huzur asla vermezler neden geldin neden yaptın milet ne der sana mı bakcaz bu cümleleri duyacağıma o kadar eminim ki.Bu sefer de hergun tartisma olacak huzur olmadıktan sonra evli olmanın da bir anlami yok kızının pisikoljisi nasıl olacak gözünün önünde hep tartışma kavga güzel kardesim illa ayrıl demiyorum ama yola böyle de devam etme
Mesela kurtulmak nasıl olurdu sizin için ? Ayrı yaşasam asla izin vermezlerdi ayrıca çalışma hayatımda oldu ailemin yanında kaldım hiç bisey değişmedi maalesef.Kaçıyor tabii ki ama eskiye göre çok azaldı önce kendilerine güvenip kendilerini kurtarmak istiyorlar diye düşünüyordum ben.
Asla ama 1 çocuğu gitmemek için yapmadımEleştirmesek muhtemelen o, koca müsveddesine 2. çocuğu yapacaksınız.
Bi gün bi yerde aynıları yaşarsanız ne yapacağınızı bilmeden nasıl davranırsınız görürüz
Sanırım kendi şehrinizde üniversite okuyarak olurdu.Mesela kurtulmak nasıl olurdu sizin için ? Ayrı yaşasam asla izin vermezlerdi ayrıca çalışma hayatımda oldu ailemin yanında kaldım hiç bisey değişmedi maalesef.
Yarın hiç bisey olmamış gibi davranmaya devam ediyor özür diliyor o bu ama ben yıprandım.
Uzaktan davulun sesi nasıl hoş gelir size anlatamam taki 6 yaşınızdan beri şiddet görüp. Annenizin dayaklarına şahit olup psikolojiniz zaten bozulmuş olana kadar.Kusura bakmayın bazıları sizin kadar şanslı değil.Ailelerini seçemiyorlar.Aynı şeyi yaşayacağımı sanmıyorum, yaşamda yaptığım tüm davranışların sorumluluğunu alıp kendimi kandırmam. Hele böyle bir adama değil çocuk vermek ancak günahımı veririm.
Asla ama 1 çocuğu gitmemek için yapmadım
Dertleşmek iyi geliyor kimseye anlatamıyorumPeki ne yapmayi dusunuyorsunuz? Bir planiniz var mi? Yoksa cok doldunuz biraz dertlesmek mi istediniz? Kendinize yazik etmissiniz durumunuza uzuldum.
Üniversite okudum insan kaynakları mezunuyum geldim ve 1 sene iş aradım sizce sonuç bim a.ş ve lise okuyan insanlardan emir almak.Sanırım kendi şehrinizde üniversite okuyarak olurdu.
Sonrasında sınavla bir yere girebileceğiniz bir bölüm.
Yok zaten eşime suan çok kızgınım ve diyorum sen bu çocuğu sevmiyorsun sevsen çocuğum yanında böyle davranmasın aslında bir miktar param var ama bu para nereye kadar yeter yetmez.En azından 2. çocuğu yapmayın. 2 çocuk boşanmak asla bir tane çocukla boşanmaya benzemez. Tamamen kendinizi çıkışsız bir yola sokarsınız