Bıktım! Eşim ailesinin babası gibi

Eşiniz sizden o kadar emin ki sizi kandırmaya bile çalışmıyor. Ben böyleyim işine gelirse.. senin hayatında bu kabul edeceksin . Nasılsa gidemezsin geri kafasında
İlerde çocuğunuz olursa o da hep geri planda kalıcak bu kafayla
Çalışmıyorsunuz da geri dönün kendi hayatınıza sahip çıkın.
Atanırsanız da belli ki onlara çalışıcak gibi duruyorsunuz

Çocuk olmadan ayrılın. Çünkü düzelmez, ölene kadar böyle devam edecek.

Konusu geciyorken uyarayım, yeni evlenecek kişiler ailesiyle ortak iş yapan insanlardan uzak durun. O parayı ya baba yer ya da ailenin akıllı geçinen kardeşi. Sizede zırnık koklatmazlar aynı konudaki gibi.

Gelin gittiğiniz aile bu zamanda hala başlık parası veriyorsa, o aileye siz hiçbir şeyi anlatamazsınız. Çocuk fikriniz varsa lütfen acele etmeyin

İlla gelin gideceksen evin konudaki kayınço gibi sevilen, nazlanan, pışpışlanan oğluna gideceksin. Yoksa ağız kokusu çekersin anca.

İzmir Erzurum tartışmasına hiç girmeden sana tavsiyem hemen boşan.. Bu böyle devam edecek bazı erkekler kendi ailesini hep en geriye koyar onunla yaşayacak kadın bunu idare edecek bir kadın olmalı.. Şimdi seni çocuğunuz olunca da çocuğunu geri plana atacak ve durum sana kendinden daha fazla acıyacak.. Çocukta yokken mantıklı davran..

O umudu alın çöpe atın.Bu umut yuzunden İzmir'den kalkmış gelmiş , iyi olacak mutlu olacağım, sözlerini tutacak umudu ,sizi bataklığa saplatmış....
8 aydır el üstünde tutacağı ,canım cicim ayında yasadiklariniza, yaşattıklarına bakın.3 sene 5 sene 10 sene geçecek bu adam değişmeyecek.Çocukla birlikte yükünüz artacak, masraflarınız artacak ama elinize sadaka gibi para verilip diğer tarafa yağdıracak.

Attım açıkcası çünkü artık aileme anlattım bugune kadar hiç anlatmamıştım. Annemle konuştum nasıl bir yol izlemeliyim dedim. O da ilk kez anlattığım için şaşırdı sen bunları mı yaşıyordun bunca zamandır diye. Aramamasını söyledim ama eşimi aramış. Bu arada ailem eşimi el üstünde tutar kendi evlatları gibi görür. Anneme de yükselmiş maalesef. Böyle şeylerin ailelere anlatılmaması taraftarıyım ama o seviyeye gelmiştim artık. Bana da annen beni arayıp ne yapacağımı söyleyemez beni arayıp akıl veremez gibi şeyler söyledi.

Peki aileniz akil veremez sizi de dinlemiyor sonuç ne? Yani evlilik icin nasil bir yol izlemeyi düşünüyormuş? Siz evlendiniz okey de adam bu evliligin selameti için ne gibi bir çaba gösteriyor? Dolu dizgin bir askla evlenen bile caba gostermese o evlilik biter, adam siz alttan alin istiyor ama hic beklentiniz olmasin, istekte bulunmayin bedava köle olun istiyor kusura bakmasin oyle dunya yok!
Simdiki hamleniz ya da dusunceniz ne?

Uzun sure sevgililikten sonra evlenmissiniz. Bu yasanilanlari kabul etmek ve sevdiginiz insanla karsinizda boyle davranan insan arasindaki farki gormek eminim ki cok can yakicidir. Bu yaptiginiz bir secimdi, hataysa hataydi diyip kabullenip biran once kendinizi kurtarin.

Kimse degismiyor anca kisa bir sure degismis gibi davraniyor en fazla. Sekiz aylik evlilik sizin gozunuzu acmis olmali, bence hic zaman kaybetmeyin.

Oh annenizin ağzına sağlık, iyi yapmış arayarak
Elleri dert görmesin
Kendini ne sanıyor kocanız denen herif
Akıl verilmesini istemiyorsa ya aklını kullansın yada aklının olmadığını kabul etsin
Asarım keserim tavırlarını geçsin hasbam

Bence al karşına konuş. Anlamıyorsa boşver gitsin. Evlendiniz artık onun bir evi var. sen aileni bırakıp gelmişsin yanına, hiç sıkıntı çekmeden o yok ailem yok kardeşim. Taviz verme ciddi ciddi konuş anlamıyorsa da sal gitsin.

Boşanmak için neyi bekliyorsun?
Çocuk yapmayı felanmı

Üzgünüm ama her ailenin bir enayisi bir de açık gözlüsü var, sizinki hangisi bilin bakalım. Kardeşi eşinizi basbaya kullanıyor, eşinin de her istediğini krallar gibi yapıyor. Konuştuğunuzda da azarı siz yiyorsunuz. Neden onun eşi eşte siz değil misiniz? Sizi kandırmaya bile gerek görmüyor, İzmirden Erzurum’a gelen buna da katlanıverir diyor herhalde.. Bu durumun düzeleceğini hiç sanmıyorum, böyle gelmiş böyle gider.. olan da size olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…