Bıktım Bu Kaynanadan ;(

Esinize kv hakkinda hic olumsuz birsey konusmayinki sizin ile annesinin farkini kendi gözleriyle görsün birde kv niz size cirkin davranislarda bilunursa esinize söyle söyleyin ben senin anne ne saygida kusur etmiyorum onu seviyorum ama nicin bana hu sekilde davraniyor anlamiyorum diye bir sorun bakalim ne diyecek beyefendi sen hanimligini hic bozma o annesi senin hakkinda esinizi zaten dolduruluyor muhtemelen.
. Allah yar ve yardimciniz olsun amin

Haklısınız bu bir kandırmaca aslında evlilik böyle olmamalı değil mi... ama insan bir şeyi yaşamadan hüküm vermemeli.. dayak yersem asla durmam.. aldatılırsam kesin boşanırım... eşim böyle yaparsa kapıyı gösteririrm dememeli... çünkü yaşayınca aslında o işlerin öyle olmadığını anlıyor..

Esinize kv hakkinda hic olumsuz birsey konusmayinki sizin ile annesinin farkini kendi gözleriyle görsün birde kv niz size cirkin davranislarda bilunursa esinize söyle söyleyin ben senin anne ne saygida kusur etmiyorum onu seviyorum ama nicin bana hu sekilde davraniyor anlamiyorum diye bir sorun bakalim ne diyecek beyefendi sen hanimligini hic bozma o annesi senin hakkinda esinizi zaten dolduruluyor muhtemelen.
. Allah yar ve yardimciniz olsun amin

sağolun amiiinnnn. şu mübarek cuma günü totem yapalım ve benim gibi sıkıntılar yaşayan ve gerçekten çaresiz olan tüm arkadaşlar umarım hepimizin yuvaları düzelir aile düzeni olur insanlar hatalarını anlar ve hepimiz çok mutlu oluruz. inşallah allahım.

sağolun amiiinnnn. şu mübarek cuma günü totem yapalım ve benim gibi sıkıntılar yaşayan ve gerçekten çaresiz olan tüm arkadaşlar umarım hepimizin yuvaları düzelir aile düzeni olur insanlar hatalarını anlar ve hepimiz çok mutlu oluruz. inşallah allahım.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eşini hep övmüşsün ama övülecek tarafı yok suç onda. Sana hakaret eden annesi de olsa dur ne yapıyosun diyebilmeli. Olgunlaşamamış yalan söyleyip ailesinde kalmış hala anlamasını bekliyorsun birşeyler yap lütfen

Haklısınız bu bir kandırmaca aslında evlilik böyle olmamalı değil mi... ama insan bir şeyi yaşamadan hüküm vermemeli.. dayak yersem asla durmam.. aldatılırsam kesin boşanırım... eşim böyle yaparsa kapıyı gösteririrm dememeli... çünkü yaşayınca aslında o işlerin öyle olmadığını anlıyor..

kesinlikle çok doğru. işin içinde olmayınca yada bu tarz tatsızlıklar yaşamayan bir kişi öncelikle şanslı diyelim sonrasında da gerçekten anlayamayabilir. eline diken batmayınca diken acısını bilemememiz doğal. ama işte hadi 3 sene de. ne dağlar devriliyor ne evler yıkılıyor ama bir anda da bırakıp gidemiyorsun işte. türk aile düzeni bu tarz şeylerden dolayı yıkılıyor hep. anlaşabilecek kişiye anlayışlı aile düşmüyor yada ben gerçekten çok düzgün aile de gördüm nasip herşey.

canım islam dininde totem diye bişey yok biz ona toplu dua diyelim :)))

sadece duayla kalma bence eşine de bişeyler yap.senin sorunlarının kaynağı eşin çünkü kaynanan değil.

Eşini hep övmüşsün ama övülecek tarafı yok suç onda. Sana hakaret eden annesi de olsa dur ne yapıyosun diyebilmeli. Olgunlaşamamış yalan söyleyip ailesinde kalmış hala anlamasını bekliyorsun birşeyler yap lütfen

ne yapmalı bilemedim. bu arada akşam eve döndü. ailesiyle ilgili sürekli bu tarz şeyler gördüğüm için çıkar yol hiçbirşey bulamadım. ne yapılsa yine aynılar. çok iyi davrandıkları zamanda oldu kv lerin. aradan 1 gün geçti sanki ben onlara çok kötü bişiy yaptımda acısını çıkarıyorlarmışçasına bir laf sokma durumu. benimde dengem bozuldu artık.

canım islam dininde totem diye bişey yok biz ona toplu dua diyelim :)))

sadece duayla kalma bence eşine de bişeyler yap.senin sorunlarının kaynağı eşin çünkü kaynanan değil.

pardon arkadaşlar. o zaman hepimiz dua edelim. zaten öncelikte de eşimin düzelmesi değil mi? önce eşim sonrada ailesi düzelir inş. :KK43:

kesinlikle çok doğru. işin içinde olmayınca yada bu tarz tatsızlıklar yaşamayan bir kişi öncelikle şanslı diyelim sonrasında da gerçekten anlayamayabilir. eline diken batmayınca diken acısını bilemememiz doğal. ama işte hadi 3 sene de. ne dağlar devriliyor ne evler yıkılıyor ama bir anda da bırakıp gidemiyorsun işte. türk aile düzeni bu tarz şeylerden dolayı yıkılıyor hep. anlaşabilecek kişiye anlayışlı aile düşmüyor yada ben gerçekten çok düzgün aile de gördüm nasip herşey.

Hep bahane hep bahane :KK64:

Merak etmeyin, o diken bana da battı, ben de yaşadım anlattıklarımı.

Kendime duyduğum saygıdan dolayı da evliliğimi bitirdim. Yok yuvam bozulmasın, yok bu benim imtihanım gibi bahanelerin arkasına sığınmadım.

Burada da bol keseden atıp tutmadım.

eşinizin ailesi biraz cahıl mı?
cahılse uğraşılmaz.
ama degılse iyi olmayı deneyın...

kb bankadan emekli müdür. ama adamcağız hiçbirşeye karışmaz karışamaz kv karıştırmaz. bana ailedeki en saygılı düzgün ve gerçekten beni bir birey olarak görüp muhattap alan insan oydu onuda doldurdular ve telefonlerımı açmıyor ne yazık ki. kv evet biraz cahil ama kendini dünyanın en akıllı insanı sanıyor. herşeyi o en iyi biliyor ve herşeyi en güzel o yapıyor. en korkulan karakter modeli.

eşlerde anlamaz mı ki :KK43: eşim anlasa biraz uzak tutsa iki tarafı buda yeter..
Benim eşim artık uzak tutuyor ailesini. Baktı olmayacak çareyi bizi birbirimizle çok muhatap etmemekte buldu. Ben ayda 1 kere gidiyorum sadece merhaba, nasılsınız, iyi misiniz o kadar muhabbet ediyorum. Ne bir yorum yapıyorum, ne ağzımı açıyorum. Ama 5 sene boyunca yaşanan bu olaylar benim de eşime karşı olan sevgimi yıprattı. Bizim ilişkimizde sizinki gibi aileler olmasa bir sorunumuz yok aslında ama bu aileler sonucunda çıkan Tartışmalar neticesinde birbirimizi o kadae kırdık ki ikimizde birbirimize olan sevgimizin ne kadar azaldığının farkındayız ama toparlamaya çalışıyoruz işte. Ben de önümü göremediğim içim bebek Yapmıyorum ama yaşım da geçiyor 2 arada bir derede kalmış durumdayım. Ha şunu diyebilirsiniz şimdiye kadar neden boşanmadın? Yukarıda da Yazdığım gibi sorun bizim anlaşmamızda değildi sorun ailelerle olan Anlaşmazlık yüzündendi hep onun için boşanmadım hep mücadele ettim ama bu süreçte şunu da gördüm çok kırılmışız 2 mizde. Boşanmak benim için zor psikolojik olarak zor yoksa çok iyi bir işim var, ailem arkamda, herkes Tarafından sevilen sayılan bir insanım ( eşimin ailesi Hariç) ama ben boşanmak yerind mücadele etmeyi Seçtim. Inşallah sonunda kazanan ben olurum.
Sana diyeceğim şu ki bu ailenin değişmesini bekleme Belki çocuk olunca eşinle ilişkiniz daha iyi olur. Allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin

Kendime duyduğum saygıdan dolayı da evliliğimi bitirdim. Yok yuvam bozulmasın, yok bu benim imtihanım gibi bahanelerin arkasına sığınmadım.

arkadaşım gerçekten bu benim imtihanım değil. bu adamı ben seçtim ben evlendim. kimsede silah zoruyla evlendirmedi. kendi seçimim sayesinde bunları yaşıyorum. tabiki de müneccim değilim ki bu insanları bilemem. aynı evde yaşamadan da insan erkekleri tanıyamıyor. bu bir kumar. hayatın oynadığı bir kumar ve sen bunu hayatınla ödüyorsun. eminim ki arkadaşım sende çok çabaladın. sende uğraşlar verdin. ayrılmak çok kolay. ki yazdıklarımdan hatırlarsın böyle devam ederse bitecek ama son bir çaba harcamadan bitirmeyim nasıl düzeltirim çözüm ne olur bunun çaresine bakmaya çalışıyorum. burdan da gerçekten sizlerden de bişiyler öğrenerek çözüm yolu ya da çıkış yolu aramaya çalışıyorum. hemcinsleriz hiç birimiz diğerinin kırılmasını ezilmesini istemeyiz. eminim ki sende benim daha fazla üzülmemi kırılmamı istemiyorsun arkadaşım bunu biliyorum.

"Ezseler haklilar" kismindan sonrasini okumadim. Boyle birini de baba yapacaksiniz... Kadinlar kulubunde gezerken bazen cidden farkli bir evrende oldugumu hissetmeye basladim.

olaylar düzelir diye umdum. umudumun büyük bir bölümü de eşimdi zaten. hayal kırıklığı yaşıyorum evet. düzelebilir mi??? daha mı kötüye gider?? cevabı belli belki, belkide düzelir. evet şu an bende çok farklı bir evrendeyim ama olmasını istediğim yerde değilim maalesef.

Kişinin kendine duyduğu saygı tabiki önemli arkadaşım ama 10 aylık bir evlilik bir hamilelik var keşke biraz beklenseydi ama var olmuş artık.. daha çok yeni bir evlilik.. arkadaşın eşi 33 yaşındaymış bu hayatta 33 yıl geçirmiş ama evlilik tecrübesi henüz 10 aylık girdiğimiz bir işte bile 10 ayda çok az yol katediyoruz alışamıyoruz bocalıyoruz.. biraz zaman vermek lazım şans tanımak sabırlı olmak şart en azından o bebek için hamile bir kadının veya yeni doğum yapmış br kadının yaşayacakları da evliliğinde yaşadığı sıkıntılardan az değil yaşayacağı toplum baskısı belki maddi imkansızlıklar şuanda yaşadığından çok daha fazla kendisine saygısını ve güvenini kaybettirebilir elden gelen yapılmalı derim ben sonra olmuyor mu ben elimden gelen herşeyi yaptım deyip gitmeli vicdanın rahat olması açısından.. bazı şeylere bir dereceye kadar sabredebilmek büyüklüktür erdemdir.

olaylar düzelir diye umdum. umudumun büyük bir bölümü de eşimdi zaten. hayal kırıklığı yaşıyorum evet. düzelebilir mi??? daha mı kötüye gider?? cevabı belli belki, belkide düzelir. evet şu an bende çok farklı bir evrendeyim ama olmasını istediğim yerde değilim maalesef.

Sizin hayatiniz boyle surup gider. Burada hic kimsenin elinde sihirli degnek yok. Ayrica hangi evrende olursaniz olun ezseler haklilar diyen biriyle her evrende evli kalmaya devam edip ustune cocuk yapip sucu kayinvalideye atacaginiz icin hic bir fark olmayacak. Umudumun buyuk bolumu esim demissiniz de boyle birinden umut beklemek bie tek bana mi mantiksiz ve sacma geliyor. Iki dakika oturup sakin kafayla hic dusunmediniz mi? Herifin her yeri umut olsa ne olur.

X