- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
sahurda konuşmayı denedim bana bagırdı cağırdı ben onunla iletişim kuramıyorum kiBunu onunla oturup konuşmalısın canım..
böyke düşünüldüğünde evet haklısınız.. ama zaten ben üzülmüşüm zaten birşey olmuş birde üstüne eşim böyle yaptıEşiniz haklı bir tek kişinin dediği lafla cenaze evinden öyle kalkılıp gidilmez cevap vermeseniz bile oturur yemeğinizi yerdiniz ve otururdunuz hele yemekten hemen sonra çıkıp gitmek cenazede değil her yerde ayıptır. Ev sahiplerine saygısızlık olmuş pekala çocuğum böyle yemek yiyor diyebilirdiniz eşinizi zor duruma düşürmüşsünüz benim eşim yapsa bende surat asarım her yerde böyle patavatsız insanlar olur hep mi terkedip ortamı gideceksiniz.
eltim değil eşimin yengesi bunu yapan biliyorumEğer sadece bana bir şey denirse belki cenaze evi diye susarım ama söz konusu çocuğum ise o eltinin ağzını kulaklarına kadar esnetir,bir daha benle kac desibelde konuşması gerektiğini ibret olarak belirtirdim.
Herkesin doğrusu yanlışı kendine. Geri kalana b.k yemek düşer.
Bu dünyada söz sahibi bir arsız iki gamsız diye bir atasözü vardır bilmem duydunuz mu ? Siz ne kadar pasif kalırsanız o kadar üstünüze gelirler.
eşimde diyor senin kendine özgüvenin yok bu yüzden cevap veremiyorsun ama böyle olmas susarsan ezerler diyorBenim bı anneannem var sız gibi alıngan herkes bıkmış durumda sizde biraz güçlü durun kendinize güvenin bu kadar acımayı bırakın ne kadar iyi bı gorumcenız var sız yengenın lafıyla bı dünya insana tavır almişsınız cok ayıp olmuş esınızde rahmetli dedem gibi bıkmış olmalı azıcık özgüven lutfen
sahurda konuşmayı denedim bana bagırdı cağırdı ben onunla iletişim kuramıyorum ki
ben genel anlamda takıntılı bir insan değilim ki herşeyi dert etmem sorun etmem.. bir sorun olursa cok büyütmemeye çalışırımSevgili arkadaşım ben cenaze evindeki durumu yorumlamayacağım ancak aile içi iletişim ile ilgili tavsiye vereceğim. anlattıkların ve cevaplarından anladığım kadarıyla sen çok hassas kırılgan ve mızmız bir yapıya sahipsin. kendini de savunamıyorsun. eşin senin bu zayıf karakterinden sıkılmış ve artık anlattıkların ve şikayertlerin ona boş gelmeye başlamış. yani kendi kendine ooof yine aynı şeyler diye düşünmeye başlamış. sana öncelikli tavsiyem ruh halini değiştirmen. bir süre sıkıntı üzüntü dert tasa şikayet konularını bir kenara bırak ve eşinle başka sohbetler etmeyi gergin sohbetlerden uzak durmayı komik şeyler konuşmayı, veya arzulu şeyler konuşmayı dene. böylece ilgisini tekrardan üzerine çekebilirsin. tekrardan özel olabilirsin. ama şu anki var olan duruşunla günden güne uzaklaşıp yok olursunuz. sonunuz bu. daha da kötüsü adamı neşeli eğlenceli bi kadına kaptırırsın. acilen kendinde yenilenmeye geçmen lazım. eğlenceli ol huzurlu ol takıntılarını bi kenarı bırak.
Siz adım atın bence.Esiniz haksız değil çünkü,sorun sizin kendinizi ifade edememeniz. Hatta eşinizden bu konuda destek istediğinizi de belirtin.eltim değil eşimin yengesi bunu yapan biliyorum
ben pasif kaldığım için su an bu haldeyim zaten o insan müsveddesi oturdu yemeğini yedi gerile gerile olan bana cocuguma oldu eşim bana tavır aldı . ben şimdi eşime birşeyler demelimiyim konuşmak için yoksa onun konuşmasını mı beklemeliyim hangisini tavsiye edersiniz
eşimden bu konuda destek istiyorum nasıl insanlara ağzının payını verebilrimSiz adım atın bence.Esiniz haksız değil çünkü,sorun sizin kendinizi ifade edememeniz. Hatta eşinizden bu konuda destek istediğinizi de belirtin.
Cevap vermek ozguvenle alakalı değil bence bende yası benden buyuk ınsanların patavatsızlıklarına asla cevap vermem onun sevıyesızlıgıne ınmem zerrede kafama takmam sızın sorununuz bu tur laflara ıcerılemenız kafanızda buyutmenız bırakın herkesi kendı seviyesizliginde sız yanlış bısey yapmadınız keşke cenaze evi ortamında bütün insanlara karsı bı tavır almasaydınız vede boyle basit konular için esınızı de oradakilere mahcup etmeseydınızeşimde diyor senin kendine özgüvenin yok bu yüzden cevap veremiyorsun ama böyle olmas susarsan ezerler diyor
yani ben sonuna kadar haksızmıym bu konudaCevap vermek ozguvenle alakalı değil bence bende yası benden buyuk ınsanların patavatsızlıklarına asla cevap vermem onun sevıyesızlıgıne ınmem zerrede kafama takmam sızın sorununuz bu tur laflara ıcerılemenız kafanızda buyutmenız bırakın herkesi kendı seviyesizliginde sız yanlış bısey yapmadınız keşke cenaze evi ortamında bütün insanlara karsı bı tavır almasaydınız vede boyle basit konular için esınızı de oradakilere mahcup etmeseydınız
Cevap vermek ozguvenle alakalı değil bence bende yası benden buyuk ınsanların patavatsızlıklarına asla cevap vermem onun sevıyesızlıgıne ınmem zerrede kafama takmam sızın sorununuz bu tur laflara ıcerılemenız kafanızda buyutmenız bırakın herkesi kendı seviyesizliginde sız yanlış bısey yapmadınız keşke cenaze evi ortamında bütün insanlara karsı bı tavır almasaydınız vede boyle basit konular için esınızı de oradakilere mahcup etmeseydınız
aynen haberi bile olmadı ruhu duymadı zaten..yazmak istediğim şeyleri yazmışsınız ağzınıza sağlık.
bu durum ne kazandırdı size hiç bir şey üzülüp kırıldınız senin canın sıkılacağına o kadının sıkılsaydı iki laf etseydin saçma sapan konulardan huzurun kaçmayacaktı o kadının haberi bilem yoktur olayın bu kadar büyüdüğünden ...
peki benim nasıl davranmam lazım şimdi eşime karşı madem ki hatalıyım ben hemen o anda cenaze evini terk etmedim..eşin ne yapacak çocuk gibi seni mi pışpışlayacak
ayrıca adam sen kalkınca hemen cenaze evinden çıkmak zorunda kalmış üzülmüş olabilir niye üstüne gidiyorsun
millete laf edemiyorsunuz adamın başını yiyorsunuz adam ne yapsın
size laf etme dememiş ki laf etme derse sonrasındaki durumlarda sen haklısın derim ama şu durumda eşine haksızsınız
peki benim nasıl davranmam lazım şimdi eşime karşı madem ki hatalıyım ben hemen o anda cenaze evini terk etmedim..
Haklıyken haksız duruma dusmussunuzyani ben sonuna kadar haksızmıym bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?