- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
veremiyorum .. veremiyorum inanın vermeye kalksam saçma sapan birşeyler söylüyorum daha cok rezil oluyorumsize bağıran yengesi ama siz ortamı direkt terkedince cenaze sahiplerine ayıp olmuştur. eşiniz haklı bi nevi. uzatması hoş olmamış ama bu ilk değil sanırım. siz çocuk değilsiniz ki. devamlı adama şikayele gitmeniz bi işe yaramaz. cevabınızı kendiniz vereceksiniz. veremiyorum diye bişey yok, vereceksiniz. onlarınki de ağız, sizinki de. emin olun aynı işe yarıyor.
diyemedim ne yazık ki.. diyemiyorum ben böyle yaptıkca insanlar daha fazla ezmeye aşağılamaua çalışıyor beniEşin ksımen haklı.Her daim senin yanında olup seni koruyamaz. Sen güçlü olup gerekene gerektiği cevabı ver.Deseydin sende küçücük çocuğa oruç mu tutturayım ? Yengecim senden başka kimse rahatsız olmadı bu durumdan diye.
canm içeri gidemdim içerisi doluydu yaşlılar vardı bende boş yer orayı bulmuştm benim cocugumun kimseye bir zararı yoktu oysa kendi halinde doyuruyordum karınını kimseyle konuşmuyordumHerkesin içerisinde bunu demesi yanlış tabiki.. ama biliyorsanız size karşı yaklaşımlarını keşke içeride yedirip karşı tarafa hiç fırsat vermeseymişsiniz.
Bu dünyayı arsızla gamsız yönetir diye boşa dememişler. Yerinde bi arsızlık lazım, kendini savunma baabında..
ben hemen terk etmedim ama gittiğimzde saat 9 a geliyordu.. bekledim bir köşede.. yengesinin yaptıgı ayıp değil ama benim yaptıgım mı ayıp oldu şimdi yine mi ben suçluyumNiye bu kadar mağdur ruh haline girdiniz hakikaten anlamadım. Eşinizin yengesinin dediğinde birşey yok; tabii ki çocuğun nasıl yemek yiyeceğini siz bilirsiniz ona birşey demek düşmez ama klasik Türk insanı mütecavizliği yapmış ekstra bir durum yok. Yemiyor yenge napıcan der geçersiniz hadi onu da diyememişsiniz ezilme aşağılanma durumu yok ortada. Bir de gidip eşinize anlatıp gidelim buralardan yapmışsınız adam kimbilir nasıl bir muameleye maruz kaldığınızı düşünüp sinir yapmış demek ki kendini savunmayı öğren dediğine göre. Ayrıca bence eşiniz haklı; yenge çocuğun yemek yemesine laf çarptı diye cenaze evi terketmek de aşırı bi davranış. Bir bardak suda fırtına çıkarmışsınız kusura bakmayın da
hayır yengeside bizim gibi davet edilmiş bir misafirdiEv yengenin evi miydi?
Yengesinin yaptığı ezildim aşağılandım diye köpürecek kadar ciddi birşey değil diyorum ben de. Bebeğinizle sokağa çıksanız aaa öyle tutma öyle tutulmaz diyecek onlarca kadın çıkar Türkiye’de normal şeyler bunlar. Siz bunu bir ezilme şölenine çevirdiyseniz, cenaze evindeki eşinize gidelim burdan dediyseniz evet siz suçlusunuz.ben hemen terk etmedim ama gittiğimzde saat 9 a geliyordu.. bekledim bir köşede.. yengesinin yaptıgı ayıp değil ama benim yaptıgım mı ayıp oldu şimdi yine mi ben suçluyum
peki ben şimdi eşime nasıl davranlıyımEşin saçmalamış yani bu kadar tepki vermekle.. orda cevap vermemekle iyi yapmışsın bence çünkü cenaze evinde tartışmaya gerek yok saygılı olmak lazım.. ama birdahakine o yengeyi yalnız görsen veya başka bir durumda sana sataşırsa ver ağzının payını.. kendini ezdirme o kim oluyomuşta rencide ediyomuş..
Canım bu davranışı sergileyen,bu evde böyle yapamazsın diyen kişi evin sahibi olsaydı ben de bir an önce dönerdim.Ama bunu söyleyen ev sahibi değilken verdiğin tepki ev sahibine yapılmış bir davranıştır.Yengeye diyeceğim şey bağırıp cagirmadan sadece onun duyacağı şekilde "tabi yenge sizin evinizde çocuğuma yemeği böyle yedirmem ...tabi bir gün gelirsem " olur.Hic birşey demeyip yedirmeye devam ettiğinde de bir cevaptır." Seni umursamiyorum" demektir.Hakli olduğun konuda haksız duruma bu şekilde dusmussun.Esine de kızma orada seni savunmuş evde tepkisini vermiş .Ya orada seni değil onu savunsaydi?hayır yengeside bizim gibi davet edilmiş bir misafirdi
çünkü beni bu yüzden hep dışlıyorlar küçük düşürmeye çalışıyorlarBu ilk değilse, sık sık bu duruma düşüp eşinize şikayetleniyorsanız eşiniz de artık dolmuş olabilir. Çoluk çocuklu koca kadınsınız artık kendi cevabınızı kendiniz vereceksiniz. Eşiniz de zor duruma düşüyor bence bu şekilde.
Evet yengenin dediği yanlış, ben de iştahsız iki çocuk annesiyim benim kızım da tabletle yemek yiyor emin olun çok iyi anlıyorum bir de psikolojik danışmanım bana da diyen oluyor veriyorum cevabını. Bu çok da ezikleme değil yani çok sık yaşadığımdan biliyorum.
Bu arada onlar kapalı ben açığım muhabbeti ile ne alakası var yaşadığınız durumun onu da bağlayamadım.
eşim aslnda beni savunmuş gibi yaptı eve gelince burnumdan getirdiCanım bu davranışı sergileyen,bu evde böyle yapamazsın diyen kişi evin sahibi olsaydı ben de bir an önce dönerdim.Ama bunu söyleyen ev sahibi değilken verdiğin tepki ev sahibine yapılmış bir davranıştır.Yengeye diyeceğim şey bağırıp cagirmadan sadece onun duyacağı şekilde "tabi yenge sizin evinizde çocuğuma yemeği böyle yedirmem ...tabi bir gün gelirsem " olur.Hic birşey demeyip yedirmeye devam ettiğinde de bir cevaptır." Seni umursamiyorum" demektir.Hakli olduğun konuda haksız duruma bu şekilde dusmussun.Esine de kızma orada seni savunmuş evde tepkisini vermiş .Ya orada seni değil onu savunsaydi?
veremiyorum .. veremiyorum inanın vermeye kalksam saçma sapan birşeyler söylüyorum daha cok rezil oluyorum
ama eşimin bana böyle yapması doğru mu ? önce destek olup sonra bana böyle yapması cok zoruma gitti su an ona cok kırgın ve öfkeliyim cenaze evinide hemen terk etmedim insanların yemeklerini bitirmesin bekledm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?