Bıktım Artık Ezilmekten Ve Küçük Düşürülmekten Çok Zoruma Gidiyor :(

çünkü beni bu yüzden hep dışlıyorlar küçük düşürmeye çalışıyorlar
ben acıgım diye bana öcü gözüyle bakıyorlar.. hiç kimse muhattap olmuyor benimle..

Bu onların ayıbı hiç o zaman kendinde kusur arama. Görümcenin tutumundan anladığım kadarıyla o öyle düşünmüyor. Yengesi mengesi çok da takma ne evliliğini, ne kendini yıprat bunlar için. Tam tersi dik dur senin bir ayıbın bir şeyin yok ki, onların kendi insanlığı de geç. Bana çok kafaya takmışsın gibi geldi.

aman benim kocamda böyle niye veremiyosun ilk başlarda ben vermiyodum eşim bana kızıyodu bende beni korumasını ister gibi o söylesin diye beklerdim şimdi kendim çatır çatır cevabımı veriyorum kendine güven o senin çoçugun ona neymiş çok biliyosa kendi yedirse imiş armut ya terbiyesiz

sen de biliyorsun ki burdaki en büyük suçlu sensin.
kadın sana öyle dediğinde ver cevabını sussun. ya da cevap vermiyorsan sallama.
bak görümcen destek olmuş eşin destek olmuş. ama sen gene de sessizce çıkıp gitmişsin. diğer insanların suçu ne??
bu kadın için diğerlerine ayıp etmişsin.
ve o dengesiz kadın için bu kadar helak olup ağlamak da mantıklı değil.

eşiniz uzatmış, onu kabul ediyorum ama. devamlı aynı duruma düşüyorsanız adam da bıkmıştır.
devamli aynı duruma düşmedim bunu birkez eltimde yaşadım yine ortamı terk ettim
bu yaşadıgım 2. durum oldu
birde benim eşim hiç bir zaman bana canı gönülden destek olmadı zaten
hiç bir zaman derdimi acımı sarıp sarılmadı..
hep ben anlatırım ben konuşurum birşeyleri canım sıkkın olur neyin var diye bile sormaz o kadar gamsız bir insan ki iyice soguyorum artık ondan

evet çok taktım haklısınız kabul ediyorum ama eşimin bana evde yaptıkları doğrumu ? benim üzerime çok geldi.. daha doğrusu gelmedi suratını astı oturdu.. beni tavırları ile yerden yere vurdu
sabah kapıyı çekip gitmek ile iyice yerin dibine soktu

Sen de eşini o ortamda zor bir durumda bıraktın.Valla insanlar içinde desteksiz kalıp öyle arabanın içinde 2.5 saat otursaydiniz bence daha kotu olurdu.Esim insanlar içinde beni desteklesin evde günlerce tartışmaya ragziyim

ben o kadın için ağlamadım eşimin yaptıgı için ağladım eşimin yaptıgı çok zzoruma gitti
bana evde takındığı tavır çok zorma gitti ben böyle yapmasını hak edecek birşey yapmadım

eşiniz haklı ama. onu orda mahcup etmişsiniz.
kadın size laf atıyor siz kadına bir şey diyemiyor şeşinize, görümcenize dert yanıp diğer insanları hiçe sayıp basıp gidiyorsunuz. bence biraz empati yapın eşinizle

sen dua et eşin kadı doğru demiş
o ortamda çizgifilm açılıp yemek mi yedirilir çocuga dememiş.

eşin birşey yapmamıs üzülecek birsey yok

Kaç yıldır evlisin bilmiyorum. Ben 5 yıldır evliyim ve eşimle çok kavga ederiz. Ama evlilik böyle bir şey kavga eder küsmeyiz, küseriz ama en sonunda barışacağımızı biliriz. Geçici bir durum bence cenaze olmuş, ramazan açlık, eşinizin işini bilmiyorum iş stresi vs insan dengesizleşebiliyor. Eşinle yaşadığınız çok büyük bir olay yoksa şunu düşün, evlilikte olur böyle kırgınlıklar zamanla düzelir, kendimi yıpratmaya değmez.

ben neden kendimi ypratıyorum biliyormsnuz benim eşim hep böyle..
bana hiç destek olmaz beni hiç sarıp sarmalamaz bir derdim olur gider ben anlatırım ben paylaşırım
hep ben sohbet etmeye çalışırım canm sıkkın olur neyin var dahi demez iki çift güzel söz etmez çok yıprandım inanın herkesin eşi mi böyle ?

Patavatsız bi kadının kurduğu bi cümle için bu kadar huzursuzluk çıkarmanız çok saçma,hepimiz e güller filan mı sunuyolar sanırsınız her iletişimde,bize de laf sokuyolar bizi de eleştiriyorlar, işime gelirse cevap veriyorum gelmezse safa yatıyorum,ama kesinlikle böyle bi konu için eşimden sarıp sarmalanmak filan beklemezdim,velim mi o benim,çocuk muyum ben,ailesiyle ilgili biçok problem yaşadım,yeri geldi çatır çatır konuştum yeri geldi sustum sesimi çıkarmadım,ayy niye beni korumadın ayy beni yalnız bıraktın diye ağlak ağlak ortalarda dolaşmadım. Çünkü bireyim ben ayakları üzerinde duran kocaman bi kadınım.

Türbanlı olmadığım İçin tavırlılar diye başlayıp en son eşinizde bitirmişsiniz. Neden kendinize bu kadar acıyorsunuz? Ortada sorun bile yok. Her yerde anne-çocuğa karışan insanlar oluyor. Cevap veremiyorsanız da sessiz kalın. Cenaze evinde ayıp etmişsiniz sofraya oturmayıp. Belki de hep böyle yaptığınız İçin eşiniz bıkkınlık yaşıyordur. Büyütmüşsünüz olayı.

ben bu yüzden ağlamadım ki ama eşim her konuda bana böyle yapıyor çok zoruma gidiyor.. bana hiç destek olmuyor benm bir derdiğim oldunda umursamıyor bile sadece bu konu için söylemiyorum..

Canım konularına şöyle bir göz attım.Esin ile senin evlilikten beklentileriniz farklı.Sen biraz depresyona yatkın,naif,kırılmaya egilimli bir kadınsın esin ise ailesine düşkün ,senin sorun yaptıklarını sorun etmeyen ,biraz da ekonomik dengeleri kendi lehine çevirmeye eğilimli birisi.Bence su evlilik sorgulamalarıni bir kenara koy.Biraz çocuğuna kendine yogunlas.Hala kendini mutsuz hissediyorsan zorla da sizi aynı evde tutan yok.

ortamı terketmeyın ve devam etmeye çalışın cevap vermenıze gerek yok sadece hayatınızı değiştirmeye gerek yok...

Bunu onunla oturup konuşmalısın canım..

Eşiniz haklı bir tek kişinin dediği lafla cenaze evinden öyle kalkılıp gidilmez cevap vermeseniz bile oturur yemeğinizi yerdiniz ve otururdunuz hele yemekten hemen sonra çıkıp gitmek cenazede değil her yerde ayıptır. Ev sahiplerine saygısızlık olmuş pekala çocuğum böyle yemek yiyor diyebilirdiniz eşinizi zor duruma düşürmüşsünüz benim eşim yapsa bende surat asarım her yerde böyle patavatsız insanlar olur hep mi terkedip ortamı gideceksiniz.

Patavatsız insan cok, cevabını verebiliyorsan ne ala, veremiyorsan gül geç, haklısın valla napıcan de:) uzulmeye degmiyor. Dolayısıyla eşinizde haklı, kötü bişey olmuş sanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…