• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Artık Ezilmekten Ve Küçük Düşürülmekten Çok Zoruma Gidiyor :(

Hayatta sizin yaptıklarınızı eleştiren herkese karşı mı bu kadar güçsüz davranıyorsunuz?

Başlık bıktım ezilmekten, küçük düşürülmekten. Kendini ezdiren, küçük düşürülmesine izin veren sizsiniz. Siz ezik durmazsanız hiç kimse sizi ezemez.

Bence buradan ciddi bir ders alıp kendinizi değiştirme, geliştirme yoluna girin artık.

Bence kişisel gelişim adına biran evvel birşeyler yapmanız lazım. Kendinize sürekli acıyorsunuz ve insanların küçük gördüğünü düşünüyorsunuz. Normal bir durum değil ve eşinizde bıkmış gibi. Alınıp ağlayacak gidecek kadar birşey yok ortada o öyle yiyor diyip geçiverin yani.

Siz olayı öyle dramatiklestirip abartmışsınız ki.
Dışarıdan olay şu:

Siz cenaze evinde çocuğa çizgi filmle yemek yedirmissiniz falancanın filancasi yenge yanlış demiş. Sanki size küfretmiş gibi tribe girmiş kocanıza şikayet etmiş cenaze evini terkedip arabada beklemişsiniz.
Klişe Türk kadını bunu demesi çok normal. Tabi yenge sen doğrusun de geç. Daha çok bozuluyorlar böyle. Baya abartmişsıniz

kadının lafını resmen memleket meselesi haline getirmiş üstüne eşinize şikayet etmişsiniz.
adam karısının kendini savunabilmesini istiyor, aciz bir kadın istemiyor. suçlu gibi kaçıp gitmişsiniz.
adam diyor ki kendini savun ver cevabını siz diyorsunuz ki benim sarıp sarmalamadı. ağlama duvarı mı bu adam sizi sürekli poh pohlasın.
her insan eşinin güçlü hakkını savunan biri olmasını ister. kimse pısırık bir hayat arkadaşı istemez. korunmaya ihtiyacınız yok koskoca çocuklu kadınsınız kendinizi savunabilirsiniz. savunulmak için eşinize ihtiyacınız yok.

Back