kkforme Guru Kayıtlı Üye 7 Ekim 2012 130 43 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Ecemozer #21 fransizdanteli aslinda tajtik de syilmaz. Yani forumlarda falan boyle taktik bulamazsiniz. Karsinizdakinin kisiligi de tamamen bu olabilir
fransizdanteli aslinda tajtik de syilmaz. Yani forumlarda falan boyle taktik bulamazsiniz. Karsinizdakinin kisiligi de tamamen bu olabilir
fransizdanteli Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2014 294 51 14 Nisan 2015 Konu Sahibi Ecemozer #22 kkforme .!.: fransizdanteli aslinda tajtik de syilmaz. Yani forumlarda falan boyle taktik bulamazsiniz. Karsinizdakinin kisiligi de tamamen bu olabilir Genişletmek için tıkla... Yok yahu ne karakteri olacak hepsi palavere. Tabi ben gibi oduna taktik falan da sökmüyor sıkıntı yok :))
kkforme .!.: fransizdanteli aslinda tajtik de syilmaz. Yani forumlarda falan boyle taktik bulamazsiniz. Karsinizdakinin kisiligi de tamamen bu olabilir Genişletmek için tıkla... Yok yahu ne karakteri olacak hepsi palavere. Tabi ben gibi oduna taktik falan da sökmüyor sıkıntı yok :))
fransizdanteli Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2014 294 51 14 Nisan 2015 Konu Sahibi Ecemozer #23 Konuya da yorum yapmamışım yalnız :) Bence olay kimyayla ve denk gelmeyle ilgili, her şeyi doğru yapsan da herkes herkese aşık olamıyor.
Konuya da yorum yapmamışım yalnız :) Bence olay kimyayla ve denk gelmeyle ilgili, her şeyi doğru yapsan da herkes herkese aşık olamıyor.
Ilkkar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Aralık 2014 954 648 38 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Ecemozer #24 Adam asik edilmez, illaki onu istiyorum diyorsan onunla ne yapmak istedigine bagli olarak degisir.
Ilkkar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Aralık 2014 954 648 38 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Ecemozer #25 Ecemozer .!.: Bi erkek nasil bağlanır yada gercekten bağlanır mi ? Nasil sever bi kadını ? Nasıl aşık olur tek bir kadına? Genişletmek için tıkla... Bunlar büyülü seyler, birinin istemesiyle olmaz. Kendiliginden olur, ucusursun birbirine, iste bu kadar.
Ecemozer .!.: Bi erkek nasil bağlanır yada gercekten bağlanır mi ? Nasil sever bi kadını ? Nasıl aşık olur tek bir kadına? Genişletmek için tıkla... Bunlar büyülü seyler, birinin istemesiyle olmaz. Kendiliginden olur, ucusursun birbirine, iste bu kadar.