- 30 Kasım 2024
- 23
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi meltem1996
-
Severek mi evlendiniz? Evlilik öncesi nasıldı? İş arkadaşı ile hep mi böyle konuşuyor , yani hep mesajlasiyorlar mi? İş yerindeyken ne yapıyorsun nasılsın hayatım, bitanem. Eve geliyorum bir şey lazım mı? Vb. Sormaz mı?İyi geceler ablalarım kardeşlerim benim bı derdim var yani belki ben abartiyorum ama sizlerden destek almaya ihtiyacım var ben 3 yıllık evliyim ev hanımıyim çocuğum yok .. eşim evine iyi bakar burda bir sıkıntı yok ama bana karşı çok ilgisiz ne arar ne sorar o kadar söylememe rağmen.. telefonunda bugün iş yeri arkadaşı tabi kadın eşinden ayrılmış. İş icapli konuşulmuş ama hep böyle emojiler gülücük işaretleri falan alındım çünkü beni gün içinde ne arar ne sorar kendisi.. alınganlık mı veya tepkim fazla mı sizlerin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var
Sordum sen yobaz birisin diyorBunu kendisine sordun mu peki?
Evlilik öncesi böyle değildi asla sormaz arama sorma yok eve bişey lazimmi bile diye aramazSeverek mi evlendiniz? Evlilik öncesi nasıldı? İş arkadaşı ile hep mi böyle konuşuyor , yani hep mesajlasiyorlar mi? İş yerindeyken ne yapıyorsun nasılsın hayatım, bitanem. Eve geliyorum bir şey lazım mı? Vb. Sormaz mı?
Hakaret desen var.. hayır şunu sordun mu; neden beni aramiyorsun, beni ozlemiyor musun? Sen onu arıyor musun?Sordum sen yobaz birisin diyor
O kadar dogruki kendimi çok değersiz hissediyorum;(dul kadına emoji göndermeyi biliyo da kendi karısına gelince bi pırt yapmasını beceremiyor DERLER
Sordum cevap ise şu unuttum aklına bile gelmiyorum elin kadınina emojili mesaj benim watsabimda tek mesaj yok yemin ederim bişey deyince o benim ablam yaşında falan beni öyle bi bastırıp duymazdan geliyokiHakaret desen var.. hayır şunu sordun mu; neden beni aramiyorsun, beni ozlemiyor musun? Sen onu arıyor musun?
Allah razı olsun canım. Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam bişey deyince sus kes ben iş icapli konuştum ondan attım iş dışında konusmusmuyum deyip susturuyor beniEvde gül gibi karın var, onu arayıp sormaz merak etmezsin İşteki dul karıya emoji atıp hal hatır sorarsın çay kaşığı seni. Sinir oluyorum böyle evli erkeklere. Elindekinin kıymetini bilmezler öyle iki karı görünce değişirler Allah yardımcınız olsun inşallah sorununuzu çözebilirsiniz
Böyle sizin gibi yitip giden güllere çok üzülüyorum memleket değer kıymet görmemiş kadınlarla doluAllah razı olsun canım. Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam bişey deyince sus kes ben iş icapli konuştum ondan attım iş dışında konusmusmuyum deyip susturuyor benibir kere bile boş bir kalp işareti bile atmadı aslında beni üzen şey bana bı mesaj atacak zamanı yokken milletle bu şekil konusmalar yapmasi
Yani açıkçası şöyle benim eşim de bir yere vs. Gittiğim de aramaz çünkü rahatsız edeceğini yada bana güvensiz olacağını düşünür. Yani arayıp sormaz ben arayana kadar ki benden de aynısını bekler bir yere gidince zırt pırt aranmak istemez ve bende istemem açıkçası durum buysa bence bu ilgisizlik değil. Kadınla yazışma kısmına diyecek sözüm yok maalesef hoş bir durum değil bende çok tepki gösterirdim.İyi geceler ablalarım kardeşlerim benim bı derdim var yani belki ben abartiyorum ama sizlerden destek almaya ihtiyacım var ben 3 yıllık evliyim ev hanımıyim çocuğum yok .. eşim evine iyi bakar burda bir sıkıntı yok ama bana karşı çok ilgisiz ne arar ne sorar o kadar söylememe rağmen.. telefonunda bugün iş yeri arkadaşı tabi kadın eşinden ayrılmış. İş icapli konuşulmuş ama hep böyle emojiler gülücük işaretleri falan alındım çünkü beni gün içinde ne arar ne sorar kendisi.. alınganlık mı veya tepkim fazla mı sizlerin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var
Kıskanç midir peki? Gerekli gereksiz kıskanclıklar yapar mı? Siz de bi arkadaşınızla sohbet etseniz emojili falan ne der?İyi geceler ablalarım kardeşlerim benim bı derdim var yani belki ben abartiyorum ama sizlerden destek almaya ihtiyacım var ben 3 yıllık evliyim ev hanımıyim çocuğum yok .. eşim evine iyi bakar burda bir sıkıntı yok ama bana karşı çok ilgisiz ne arar ne sorar o kadar söylememe rağmen.. telefonunda bugün iş yeri arkadaşı tabi kadın eşinden ayrılmış. İş icapli konuşulmuş ama hep böyle emojiler gülücük işaretleri falan alındım çünkü beni gün içinde ne arar ne sorar kendisi.. alınganlık mı veya tepkim fazla mı sizlerin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var
Allah razı olsun canım benimBöyle sizin gibi yitip giden güllere çok üzülüyorum memleket değer kıymet görmemiş kadınlarla doluİnşallah size daha çok kıymet vermeye başlar çok dua edin
Aslında evet benim alındigim konu bana zamanın olmayıp elin kadınıyla iş konusuyla alakali konuşacak konusu olması . Yani ben cokmu abartıyorum ama evli bir adamın böyle eşinden ayrilmis bir kadınlaYani açıkçası şöyle benim eşim de bir yere vs. Gittiğim de aramaz çünkü rahatsız edeceğini yada bana güvensiz olacağını düşünür. Yani arayıp sormaz ben arayana kadar ki benden de aynısını bekler bir yere gidince zırt pırt aranmak istemez ve bende istemem açıkçası durum buysa bence bu ilgisizlik değil. Kadınla yazışma kısmına diyecek sözüm yok maalesef hoş bir durum değil bende çok tepki gösterirdim.
Evet çok kıyamet kopar evdeKıskanç midir peki? Gerekli gereksiz kıskanclıklar yapar mı? Siz de bi arkadaşınızla sohbet etseniz emojili falan ne der?
Milletin karısına işmar edeceğine sana mor kalp atsın at kafasıİyi geceler ablalarım kardeşlerim benim bı derdim var yani belki ben abartiyorum ama sizlerden destek almaya ihtiyacım var ben 3 yıllık evliyim ev hanımıyim çocuğum yok .. eşim evine iyi bakar burda bir sıkıntı yok ama bana karşı çok ilgisiz ne arar ne sorar o kadar söylememe rağmen.. telefonunda bugün iş yeri arkadaşı tabi kadın eşinden ayrılmış. İş icapli konuşulmuş ama hep böyle emojiler gülücük işaretleri falan alındım çünkü beni gün içinde ne arar ne sorar kendisi.. alınganlık mı veya tepkim fazla mı sizlerin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var
Yani belki niyeti kötü değildir hemen beni aldatıyor mu diye düşünmeyin ama açık ve net bir şekilde konuşun bir daha yapmaması gerektiğine dair.Aslında evet benim alındigim konu bana zamanın olmayıp elin kadınıyla iş konusuyla alakali konuşacak konusu olması . Yani ben cokmu abartıyorum ama evli bir adamın böyle eşinden ayrilmis bir kadınlasu şekil konusmalar yapmasi ne kadar doğru ben belki abartıyorum ama kırginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?