• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bı derdim var :(

Yani belki niyeti kötü değildir hemen beni aldatıyor mu diye düşünmeyin ama açık ve net bir şekilde konuşun bir daha yapmaması gerektiğine dair.
Suçunu bile kabul etmiyor ben üzgünüm ama kendisinsaat 7 den beri yatıyor.. ve sabah benden hiç bişey olmamış gibi davranmami istiyo

İyi geceler ablalarım kardeşlerim benim bı derdim var yani belki ben abartiyorum ama sizlerden destek almaya ihtiyacım var ben 3 yıllık evliyim ev hanımıyim çocuğum yok .. eşim evine iyi bakar burda bir sıkıntı yok ama bana karşı çok ilgisiz ne arar ne sorar o kadar söylememe rağmen.. telefonunda bugün iş yeri arkadaşı tabi kadın eşinden ayrılmış. İş icapli konuşulmuş ama hep böyle emojiler gülücük işaretleri falan alındım çünkü beni gün içinde ne arar ne sorar kendisi.. alınganlık mı veya tepkim fazla mı sizlerin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var :KK43:
Sana karşı ilgisizse problem büyük...

İnanirmisiniz tek bir mesajı yoktur bende sevgi falan sözleri demiyorum bakın normal olarak da
Nasıl tanıştınız ve nasıl evlendiniz, evlenmeden önce nasıldı acaba ? Hep böyle miydi ki , aşk evliliği mi mantık evliliği mi bu çok önemli, bu arada çalışıyor musunuz?

Nasıl tanıştınız ve nasıl evlendiniz, evlenmeden önce nasıldı acaba ? Hep böyle miydi ki , aşk evliliği mi mantık evliliği mi bu çok önemli, bu arada çalışıyor musunuz?
2 sene konustuk arkadaş ortamında tanıştık valla böyle değildi ne olduysa evlendikten sonra oldu anlamadım ben çalışmıyorum

2 sene konustuk arkadaş ortamında tanıştık valla böyle değildi ne olduysa evlendikten sonra oldu anlamadım ben çalışmıyorum
Eşiniz ne iş yapıyor acaba , öğretmen falan mı, bu tarz arkadaşlıklar bazen bambaşka mecralara kayabiliyor, eşinizle cinsel hayatınız yolunda mı sizce , cinsellik evliliğin temeli, orada sorun varsa yavaş yavaş çatırdıyor evlilik, erkekler bazen iş yerindeki bir kadına ilgi alaka gösterip zamanla duygusal bişeyler besleyebiliyor, örnekleri çok fazla , size bu denli kayıtsız olması beni şüphelendirdi açıkçası...

Eşiniz ne iş yapıyor acaba , öğretmen falan mı, bu tarz arkadaşlıklar bazen bambaşka mecralara kayabiliyor, eşinizle cinsel hayatınız yolunda mı sizce , cinsellik evliliğin temeli, orada sorun varsa yavaş yavaş çatırdıyor evlilik, erkekler bazen iş yerindeki bir kadına ilgi alaka gösterip zamanla duygusal bişeyler besleyebiliyor, örnekleri çok fazla , size bu denli kayıtsız olması beni şüphelendirdi açıkçası..
Özel bı yerde yönetici kendisi benden 8 yaş büyük çok değil ama biraz daha anlayışlı olması gerekmez mi . yani bana göre yok ama umrunda değilim ki ben hala oturuyorum saat 7 den beri uyuyor beni sevse gönlümu almadan uyumazdi ve yarın hiç bişey olmamış gibi davranmami isteyecek.ben bu işin içinden çıkamıyorum ve daha fazla kendimi kırıp değersiz hisstmek istemiyorum boşanmak istiyorum malesef:(

Özel bı yerde yönetici kendisi benden 8 yaş büyük çok değil ama biraz daha anlayışlı olması gerekmez mi . yani bana göre yok ama umrunda değilim ki ben hala oturuyorum saat 7 den beri uyuyor beni sevse gönlümu almadan uyumazdi ve yarın hiç bişey olmamış gibi davranmami isteyecek.ben bu işin içinden çıkamıyorum ve daha fazla kendimi kırıp değersiz hisstmek istemiyorum boşanmak istiyorum malesef:KK43:
Üzgünüm ama eşin seni sevmiyor cnm , o sadece onun ihtiyaçlarını karşılamanı seviyor yani ona sağladığın konforu seviyor, çocuk yokken boşanman en doğrusu, baktın düzelmeyecek hiç uğraşma sana yazık...

İyi geceler ablalarım kardeşlerim benim bı derdim var yani belki ben abartiyorum ama sizlerden destek almaya ihtiyacım var ben 3 yıllık evliyim ev hanımıyim çocuğum yok .. eşim evine iyi bakar burda bir sıkıntı yok ama bana karşı çok ilgisiz ne arar ne sorar o kadar söylememe rağmen.. telefonunda bugün iş yeri arkadaşı tabi kadın eşinden ayrılmış. İş icapli konuşulmuş ama hep böyle emojiler gülücük işaretleri falan alındım çünkü beni gün içinde ne arar ne sorar kendisi.. alınganlık mı veya tepkim fazla mı sizlerin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var :KK43:
Hayır alınganlık yapmamışsınız. Gayet haklısınız. Size göstermediği ilgiyi iyi niyetli de olsa başkalarına da göstermemeli. Ben bu konularda fazla kırmızı çizgiliyim. Daha doğrusu genel olarak herkese mesafeli bir insanım. Bilmiyorum başkası ne var ki bunda diyebilir ama bence çok haklısınız.

Üzgünüm ama eşin seni sevmiyor cnm , o sadece onun ihtiyaçlarını karşılamanı seviyor yani ona sağladığın konforu seviyor, çocuk yokken boşanman en doğrusu, baktın düzelmeyecek hiç uğraşma sana yazık...
İyiki çocuğum yok gerçekten bende aynen böyle düşünüyorum. Umarım bir zorluk çıkarmaz bana .bende soğudum artık gerçekten bir insana kendimi sevdirmeye çalışmak olmuyo çevre eş dost hep bunu düşündum ama ben kendimi değersiz hissediyorum bu sekilde

Hayır alınganlık yapmamışsınız. Gayet haklısınız. Size göstermediği ilgiyi iyi niyetli de olsa başkalarına da göstermemeli. Ben bu konularda fazla kırmızı çizgiliyim. Daha doğrusu genel olarak herkese mesafeli bir insanım. Bilmiyorum başkası ne var ki bunda diyebilir ama bence çok haklısınız.
3 yıldır devamlı beni her konuda bastırıp susturdugu için hep Kendimi haksız gördüm bunca şeyin üstüne yarin konuyu açsam kes sesini uzatma kapat konuyu vs bı sürü laf söyler . Yok emojili konuşmada ne var sen yobazsin falan beni öyle bi susturuyor ki ya sanki hep ben hatalı hissediyorum kendimi ;(

Ve ben bu adam yüzünden hep her olayda kendimi haksız hissediyorum:KK43:(( sabah konuyu açsam kes sesini sus sen kötü niyetlisin uzatma vs vs beni susturmaya calisacak
Evet canım maalesef ki tahmin edebiliyorum neler söyleyeceğini, sen dik dur biraz daha takipte kal bakalım o kadına karşı tavırları nasil olacak ona göre bir yol izlersin

İyiki çocuğum yok gerçekten bende aynen böyle düşünüyorum. Umarım bir zorluk çıkarmaz bana .bende soğudum artık gerçekten bir insana kendimi sevdirmeye çalışmak olmuyo çevre eş dost hep bunu düşündum ama ben kendimi değersiz hissediyorum bu sekilde
Kendiniz için en iyi olanı yapın, ben de olsam çocuk yokken boşanır yoluma bakardım...

3 yıldır devamlı beni her konuda bastırıp susturdugu için hep Kendimi haksız gördüm bunca şeyin üstüne yarin konuyu açsam kes sesini uzatma kapat konuyu vs bı sürü laf söyler . Yok emojili konuşmada ne var sen yobazsin falan beni öyle bi susturuyor ki ya sanki hep ben hatalı hissediyorum kendimi ;(
Sizi manipüle ediyor, inanmayın...

Şunu yaşayan çok çok yakınım var kesinlikle iş amaçlı olmadığına adımı basarım . Yakınım eşini yakaladığında bu şekilde konuşurken siz ne diyorsunuz yakıştıra yakıştıra bunumu yakıştırdınız o sadece iş yerinden bı kadın diye zirliyordu ve yakınım şüphelenip kadını aramıştı kadın sen ne diyorsun benim namusuma laf atıyorsun gibisinden erkekleniyordu daha sonradan öğrendik ki halbuki 1 senelik ilişkisi varmış 😒 Eşine bir emojiyi aramayı çok görenler başkalarına gelince destan yazıyor iğrenç.

Şunu yaşayan çok çok yakınım var kesinlikle iş amaçlı olmadığına adımı basarım . Yakınım eşini yakaladığında bu şekilde konuşurken siz ne diyorsunuz yakıştıra yakıştıra bunumu yakıştırdınız o sadece iş yerinden bı kadın diye zirliyordu ve yakınım şüphelenip kadını aramıştı kadın sen ne diyorsun benim namusuma laf atıyorsun gibisinden erkekleniyordu daha sonradan öğrendik ki halbuki 1 senelik ilişkisi varmış 😒 Eşine bir emojiyi aramayı çok görenler başkalarına gelince destan yazıyor iğrenç.
Katılıyorum size. Benimde eşimin iş yerinde böyle bir şey var. Biz biliyoruz ama söyleyemiyoruz maalesef. Eşim bana karşı çok nazik onlara mesafeli olduğu İçin beni sert ve anlayışsız olarak tanımış oradaki kadınlar.

Back