• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bı derdim var :(

Katılıyorum size. Benimde eşimin iş yerinde böyle bir şey var. Biz biliyoruz ama söyleyemiyoruz maalesef. Eşim bana karşı çok nazik onlara mesafeli olduğu İçin beni sert ve anlayışsız olarak tanımış oradaki kadınlar.
Kesinlikle çizgiyi aşmasına izin vermeyin inanın sonu anlattığım gibi bitiyor çünkü kadınlar da da artık haysiyet kalmadı evli bekar demeden hemen samimiyet kuruluyor benim bahsettiğim kadın evliydi bu arada birde cami hocasinin karısıydı siz düşünün cıvık bişey yakaladığınız anda en ağır tepkinizi koyun ki sizden cekinsinler .

Kesinlikle çizgiyi aşmasına izin vermeyin inanın sonu anlattığım gibi bitiyor çünkü kadınlar da da artık haysiyet kalmadı evli bekar demeden hemen samimiyet kuruluyor benim bahsettiğim kadın evliydi bu arada birde cami hocasinin karısıydı siz düşünün cıvık bişey yakaladığınız anda en ağır tepkinizi koyun ki sizden cekinsinler .
Ama biraz da erkeklerde iş bitiyor. Eşim gevşek davransa o haddi bulacaklar. Yani karşılıklı biraz.

Back