- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Siz panıksınızdır telaslı ya da. Ama bir cocuk yıl sonuna kadar okuma yazma ogrenmeme ihtimali gercekten cok az. Ya hıc ılgılenılmeyecek yanında zeka sorunu da olacak bunu ben söylemiyorum uzmanlar soyluyor. Benim oglum 5.5 yasında a okula basladı, beni inanılmaz yordu ugrastırdı.hatta ben acaba bu cocugun dikkat dagınıklıgımı var derken 2.sınıfta zeka testi yapıldı seviyesi yasıtlarından cok önde cıktı. Okul grubu varsa öncelikle oradan cıkın bunlardan etkılenmeyız ve de bu gun ler gececek ama bagırmalarınızın etkisi kalacak maalesefGerçekten insan kendine hakim olamıyo bazen istemsiz bağırıyo ama ben çok vicdan azabı çekip kendimi suçluyorum annelik yapamıyorum galiba diye bi komşum duysa gelse kızmam ama eğer ki olayı dinlemeden bana carlarsa kızarım kavga da ederim ama eğer dinler tamam hata yapmış ama sakin olmaya çalış o küçük deyip beni sakinleştirirse çok mutlu olurum
Sadece sınıfın gurubu var o da ödev için öyle bi yarış yok ama benim kızım çok zorlanıyo ben sakinleşmeye çalışıyorum eşim de sağolsun ilgilenmeye çalışıyoSiz panıksınızdır telaslı ya da. Ama bir cocuk yıl sonuna kadar okuma yazma ogrenmeme ihtimali gercekten cok az. Ya hıc ılgılenılmeyecek yanında zeka sorunu da olacak bunu ben söylemiyorum uzmanlar soyluyor. Benim oglum 5.5 yasında a okula basladı, beni inanılmaz yordu ugrastırdı.hatta ben acaba bu cocugun dikkat dagınıklıgımı var derken 2.sınıfta zeka testi yapıldı seviyesi yasıtlarından cok önde cıktı. Okul grubu varsa öncelikle oradan cıkın bunlardan etkılenmeyız ve de bu gun ler gececek ama bagırmalarınızın etkisi kalacak maalesef
Ya bilip bilmeden günah diyorsunuzya pes!Çok fazla uzatmışsınız yazarken konuyu.
Sizin böyle kulaklarınızı dikip dinlemeniz çok yanlış. Hepimizin özeli var. Yeri geliyor kavga gürültü bağrış çağrış sesler geliyor hemen başka odaya geçiyorum duymamak için. Kaldı ki böyle dinlemek çok büyük günah.
Belliki kız yanlış birşey yapmış aileside korkmuş olabilir. Bundan sonra kimseyi dinlemeyin. Asla sizin gibi bir komsum olsun istemezdim.
Herşey bir kenara günahsa günah nolmus yani!Ya bilip bilmeden günah diyorsunuzya pes!
Karışmayım dedim ama böyle dini yanlış düşüncelerinize alet etmeyin. Ben karışmam deyin anlarım.
Haksızlığa karşı susmak günahtır asıl. Hangi vicdan bir çocuğun inleme sesine karışmayı günah sayar ya hu! Akla mantığa sığar mı bu? Bir de günah demişsiniz. Böyle düşünenler sayesinde ortalık kan gölü, kadın çocuk demeden hem de! Yanlış düşüncelerinizi kendinize saklayın. Bilir kişilik yapmayın, küçücük beyninizle! Vicdanınız yok anladık da beyinsiz olduğunuzu belli etmeyin. Hangi günahtan bahsediyorsunuz olmayan zekanızla!!!
Gerizekalı ya bu kadar olmaz günah demiş bir de! Bilmediği dinin anlatıcısı olmuş beyinsiz.
Korkutarak davranıştan vazgeçirmeye çalışmak çok yanlış ve genelde ters teper .ayrıca çocuk gizli gizli yapar yapacağını. Bu sefer ağzına attığı cam parçasını çıkarmaya vaktin olmaz .çok korkunç bir durum , allah korusun bütün yavruları. Böyle durumlarda sakin olmak ve ruhsuz davranmak gerek .en azından çocuğun emniyetini sağlayana kadar .ondan sonra git çocuktan uzak herhangi bir yerde avazın çıktığı kadar bağır..Belliki çocugun biyerini kesicenden korkmuş ve çocugu korkutup bidaha yapmasını engellemeye çalişmişlar ne var bunda. Benimkide bugün bardak kirdi agzina atmiş bi parça cigniyo çikarttirana kadar bende 10dk avaz avaz bagirmisimdir.
Alakaya maydanoz işte.Herşey bir kenara günahsa günah nolmus yani!
Küçucük bebekler konuşunca anlamiyor bağirip korkutmak daha etkili. Şimdilik yöntemim bu büyüyüp anlayana kadarKorkutarak davranıştan vazgeçirmeye çalışmak çok yanlış ve genelde ters teper .ayrıca çocuk gizli gizli yapar yapacağını. Bu sefer ağzına attığı cam parçasını çıkarmaya vaktin olmaz .çok korkunç bir durum , allah korusun bütün yavruları. Böyle durumlarda sakin olmak ve ruhsuz davranmak gerek .en azından çocuğun emniyetini sağlayana kadar .ondan sonra git çocuktan uzak herhangi bir yerde avazın çıktığı kadar bağır..
Ben konu sahibini merakli degil duyarli diye nitelendiririm...Kadin cinayetleri cocuga ve kadina istismar diye birseyden bihabermisiniz...Bir zahmet evinizde bagirmadan kimsenin huzurunu kacirmadan sizin tabirinizle merak uyandirmadan medeni bir sekilde tartisin ...Cunku sinir krizlerinizin bıçağını ya da size silahını dogrultmus bir adam yuzunden yasamadiginizi disarda sesinizi duyan komsunuz bilemez....Nasil kafalar bunlar!Bende istemezdim böyle her kavgayi dinleyen komşuyu. Herkesin evinde bagirma kavga oluyodur. Benim eşim hemen kavga çikararir mesela ufak şeylerden. Ayda 2 kez şiddetli kavga eder benimle bende hakkimi savunurum ki bazende sinir krizine girerim. Böyle her bağırmayı dinleyen meraklı komşu offf of
Küçucük bebekler konuşunca anlamiyor bağirip korkutmak daha etkili. Şimdilik yöntemim bu büyüyüp anlayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?