Nezen Germiyen..Müge Anlı programından...

kocbey25

Yarına kalır ama yanına kalmaz
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
336
24
68
İçimi sızlatan uykularımı kaçıran bu kötü olay..Belki çoğumuz duymuşuzdur haberini..ama benim uykularım kaçıor hiç aklımdan çıkmıyor benim çocuğum sanki...

13 yaşında bir kız çocuğu anne babalığa layık olmayan 2 yaratığın çocuğu olarak dünyaya gelmiş..İlgisiz anne baba yüüznden sevgiyi dışarda arayan yavrunun başına gelmeyen kalmamış..13 yaşında hamile bırakılmış..bu nasıl bir mide nasıl erkeklik o yaştaki çocuğa kim dokunabilir annesi babası nerdee....Sonra yaşı küçük olduğu için cezsaı büyük olduğu için çocuğu kaçırıp işkence yapıyorlar ve başını kesip koynuna koyup taşların içine gömüyorlar..karnına ağır taşlar yığıyorlar..bir söylentide ise öldürmeden önce defalarca tecavüz edip çocuğu düşürmeye çalışıyorlar...sonra sarhoşlukla bıçaklıyorlar....İçim yanıyor aklımdan hiç çıkmıyor...Allah bu insanlara cennetin kokusunu dahi nasip etmez inşallah...Etrafında böyle iinsanlar varsa lütfen yetkili makamlara bilgi verelim...

bu olayı duymustum ama kızın o şekilde öldürüldüğünü bilmiyordum.bi kc gündür de izliyorum müge anlıyı insan bile denmez o yaratıklara.olaylar sıraısında anası da babası da gülümseyip duruyorlar.pacalarını kurtarma dertlerindeler.dediğin gibi Allah büyük bu dünyadada da öteki dünyada da gün yüzü görmesinler oyunları kendilerine dönsün actıkları kuyulara kendileri düşsünler inş.

İçimi sızlatan uykularımı kaçıran bu kötü olay..Belki çoğumuz duymuşuzdur haberini..ama benim uykularım kaçıor hiç aklımdan çıkmıyor benim çocuğum sanki...

13 yaşında bir kız çocuğu anne babalığa layık olmayan 2 yaratığın çocuğu olarak dünyaya gelmiş..İlgisiz anne baba yüüznden sevgiyi dışarda arayan yavrunun başına gelmeyen kalmamış..13 yaşında hamile bırakılmış..bu nasıl bir mide nasıl erkeklik o yaştaki çocuğa kim dokunabilir annesi babası nerdee....Sonra yaşı küçük olduğu için cezsaı büyük olduğu için çocuğu kaçırıp işkence yapıyorlar ve başını kesip koynuna koyup taşların içine gömüyorlar..karnına ağır taşlar yığıyorlar..bir söylentide ise öldürmeden önce defalarca tecavüz edip çocuğu düşürmeye çalışıyorlar...sonra sarhoşlukla bıçaklıyorlar....İçim yanıyor aklımdan hiç çıkmıyor...Allah bu insanlara cennetin kokusunu dahi nasip etmez inşallah...Etrafında böyle iinsanlar varsa lütfen yetkili makamlara bilgi verelim...

ben bunları duymamıştım, arada denk geldikçe takip etmeye çalışıyorum ama bunlardan haberim yoktu, geçen açtığımda birisi ifade vermiş kızmış galiba öyle işte , ne zaman açsam o ucube anne babası bide kapalı bi kadın var kara bişy sevimsiz, 3ü hiç bi yere varılmıyor ki çok çarpıtıp lafı değiştirip konuyu başka yere çarpıtıyorlar hiç bişy anlamıyorum hiç bişy, o anne ve babaya nası gıcık oluorm bakışları hareketleri sinsi ve soğuk, yazık günah, biri hamile bırakmış karısı ya o ya ben demiş felan diolardı ama çok karıştırıyorlar anlamıyorum zaten 1 arpa boyu bi yere varılamadan bitio program, müge dam dio onlar kapı dio , çok saçmalıolar kem küm mutlaka bilgileri ve elleri var bencede , allah rahmet eylesin, o kırmızılı kar daki foto son haliymiş nası da küçük, küçücük o nebilir erkeği cinselliği allah ıslah etsin yaa , yazık , mekanı cennet olsn :14:

Bende takip ediyorum.anne babasinin hic bir seye ihtikal vermemesi sinir ediyor beni.ayrica bence fikriye dogru soyluyor ahmet oldurdu ama annesinin de haberi var.

Ben artık müge anlı falan izlemiyorum bir senedir yani yeter içim kaldırmıyor benim

Normalde izlemeye vaktim olmuyor ama hasta aralarında hemşire odasında fala görüyorum ve çok fazla etkileniyorum. Annesinin hele saçını başını yolasım geliyor, kadının suratında tuhaf bir ifade. Evladı ölen bir kadına benzetemiyorum.
Müge anlıdan takip ettiğim bir de Sinem Yurdanur vardı, hala üzülürüm o kızcağıza sanki yakınımmış gibi içim acıdı cesedi bulununca.
Bunları yapanların nasıl bir vicdanı var aklım almıyor:43:

Bu kızın hala katilleri bulunamadı, içimi acıtıyorsun çocuk rahat uyu...

ben epey zaman önce izlemeyi bıraktım.
önceleri nertten takip edersim ama şimdi hiç bakmıyorum.
çok etkiliyor beni böyle olaylar.
rabbim rahmet eylesin.

Back
X