Bi bakar mısınız?

Bende istemezdim böyle her kavgayi dinleyen komşuyu. Herkesin evinde bagirma kavga oluyodur. Benim eşim hemen kavga çikararir mesela ufak şeylerden. Ayda 2 kez şiddetli kavga eder benimle bende hakkimi savunurum ki bazende sinir krizine girerim. Böyle her bağırmayı dinleyen meraklı komşu offf of

acaba diyorum algılarda mı bir sorun var bazı mesajları okurken bunu çok düşündüm

kadın dinlememiş bağırtları duymuş gidip kapıları camları dinlememiş,din-le-me-miş:işsiz:

çıldıricim yeminle

Bende istemezdim böyle her kavgayi dinleyen komşuyu. Herkesin evinde bagirma kavga oluyodur. Benim eşim hemen kavga çikararir mesela ufak şeylerden. Ayda 2 kez şiddetli kavga eder benimle bende hakkimi savunurum ki bazende sinir krizine girerim. Böyle her bağırmayı dinleyen meraklı komşu offf of
Ben de sizin gibi hır gür çıkaran sorunlu komşu istemezdim. Sinir krizinize de sessiz girin bi zahmet kimse sizin şiddetli kavgalarınıza meraklı değil duymak zorunda da değil.

Küçucük bebekler konuşunca anlamiyor bağirip korkutmak daha etkili. Şimdilik yöntemim bu büyüyüp anlayana kadar
Evet, küçük bebek ne anlasın.
Köpek geliyor, iğneci geliyor diyeceksiniz biraz bağırarak ki bıraksın.
Büyüyünce de korkularıyla kendi başeder zaten, çok da şeyapmayalım.

bebek yanlış bir davranış yapıyor karşısında ona göre dev gibi bir canlı çığlık çığlığa bağırıyor aşırı ürkütücü:KK57:

ayda iki kere şiddetli kavga etmek, tüm apartmanı ayağa kaldırmak normal, komşunun bunu duyması ayıp öyle mi? bakın dinlemesi değil, duyması diyorum. zira normal konuşma olsa zaten kadın duyamaz ama bu komşuda sizin gibi şiddetli tartıştığı için kadın duymuş.

ayda iki kere şiddetli kavga etmek, tüm apartmanı ayağa kaldırmak normal, komşunun bunu duyması ayıp öyle mi? bakın dinlemesi değil, duyması diyorum. zira normal konuşma olsa zaten kadın duyamaz ama bu komşuda sizin gibi şiddetli tartıştığı için kadın duymuş.
Memnun olmayan mistakil ivde yaşasin..:işsiz::confused:

Ben konu sahibini merakli degil duyarli diye nitelendiririm...Kadin cinayetleri cocuga ve kadina istismar diye birseyden bihabermisiniz...Bir zahmet evinizde bagirmadan kimsenin huzurunu kacirmadan sizin tabirinizle merak uyandirmadan medeni bir sekilde tartisin ...Cunku sinir krizlerinizin bıçağını ya da size silahını dogrultmus bir adam yuzunden yasamadiginizi disarda sesinizi duyan komsunuz bilemez....Nasil kafalar bunlar!
Ne alaka kadin cinayeti ve istismarla bu konu. Çocuk biseyler kirmiş anne baba bagirmiş korkutmuş duyduklari bu

Kadin dinliyo ve eve çikip kadini çekiyim dimi diye soruyo. Bende nefret ederim gurultulu tartişmadan ama eşim bagirararak kavga eden bir tip diye bi kadinin gelip kapima noluyo demesini bana gel demesine falan sinir olurum

Korkulariyla kendi başedermi. Cami kirip agzina atmasiylami başedicek. Te allam bide okumadan ahkam kesenlerle dolu ortalik

S
Sen daha evlenmedin dimi evlen bak bakalim kavgalarin sessizmi oluyo gürültülümü. Bekarken bende böyle düşünürdüm kendim gibi sessiz bir adamla evlenirim hayali kurardim

Çocuk psikolojisi çok daha hassastır. Çocuğuna zarar veriyorsun .Neyse , söylemiş olayım, annesi sensin ..
Senin çocugun bardagi kirsin agzina atip yesin camlari ve sen sakin kal bagirma panik yapma geç otur kahveni iç kk ya gir yorum yapmaya. Ocakta elini yaksin sen sakin kal çayini demlemeye devam et hiç sinir krizi geçirme böylece komşularinda hic ses duymaz aa ne iyi aile der elalem

Valla kusura bakma, kimsenin özeliyle işimi gücümü bırakıp hususi ilgilenmiyorum ama benim ev, pencere cam yankılanan bi kavga ve bu kavga içinde de çocuk bağırması varsa bana ne diyemem, ne olduğunu anlamaya çalışırım. Sen diyebiliyorsan "Günah olur" diyerek kulağını tıka ve ölü taklidi yap, vicdanını sustur.
Allah'ım ya gelmiş bana müzevir muamelesi çekiyo. He.
sakın sesini çıkarmamazlık etme
küçükken dayak yerdim konu komşuya babasıyım demişti babam karışmadılar çok zorum gitmişti
insanlar ben dayak yerken neden böyle duyarsızca seyrediyor diye..

Kadin dinliyo ve eve çikip kadini çekiyim dimi diye soruyo. Bende nefret ederim gurultulu tartişmadan ama eşim bagirararak kavga eden bir tip diye bi kadinin gelip kapima noluyo demesini bana gel demesine falan sinir olurum

S

Sen daha evlenmedin dimi evlen bak bakalim kavgalarin sessizmi oluyo gürültülümü. Bekarken bende böyle düşünürdüm kendim gibi sessiz bir adamla evlenirim hayali kurardim

her insan sinirlenebilir, bağırabilir. ama etrafındaki insanları rahatsız etmeden. siz komşularınıza ses duyuryacak kadar bağırıyorsanız sorun sizdedir, komşuda değil.

siz yanlış adamla evlenmişsiniz. durumu normalleştiriyorsunuz.

S

Evliyim iki de çocuğum var.
Zannettiğiniz gibi her evde bagrış çağrış olmuyor
Sinirlendiğinizde, kavga anında aynı odada durmayın yarım saat sonra kaldığınız yerden devam etmek yerine konuşarak anlaşmaya başlarsınız.

Senin çocugun bardagi kirsin agzina atip yesin camlari ve sen sakin kal bagirma panik yapma geç otur kahveni iç kk ya gir yorum yapmaya. Ocakta elini yaksin sen sakin kal çayini demlemeye devam et hiç sinir krizi geçirme böylece komşularinda hic ses duymaz aa ne iyi aile der elalem

Anne bağırdı.
Baba geldi bir de o bağırdı.
Bu dengesizlik.
Biri bağırır, biri sakinleştirir.
Kimse çocuğuma bağırmıyorum demiyor. Çocugu kekeletecek, ağlamaktan kriz geçirtecek kadar bagrılmaz diyoruz.
Siz öyle yapın madem.
Bir şey kırılırsa ya bir yere kesilirse diye cocugu 4-5 katı büyük cussenizle yırtınırcasına bağırın.

yine cahil turnusolu bir konu olmuş ya.

konuşmayı bile anlamayacak bebeğe bağırarak laf anlatabildiğini düşünen kadınlar var. onların anneliği sorgulanacağına konu açanın komşuluğu sorgulanıyor.

Bardak dayayıp yatak odasını dinlemiş sanki.
Toplumda yaşamayı bilmeyince biz susalım, sessiz olalım yerine, biz bağıralım ama komşum dinlemesin özelimizi ayıp demek daha doğru geliyor demekki.

Back
X