- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Bende istemezdim böyle her kavgayi dinleyen komşuyu. Herkesin evinde bagirma kavga oluyodur. Benim eşim hemen kavga çikararir mesela ufak şeylerden. Ayda 2 kez şiddetli kavga eder benimle bende hakkimi savunurum ki bazende sinir krizine girerim. Böyle her bağırmayı dinleyen meraklı komşu offf of
Ben de sizin gibi hır gür çıkaran sorunlu komşu istemezdim. Sinir krizinize de sessiz girin bi zahmet kimse sizin şiddetli kavgalarınıza meraklı değil duymak zorunda da değil.Bende istemezdim böyle her kavgayi dinleyen komşuyu. Herkesin evinde bagirma kavga oluyodur. Benim eşim hemen kavga çikararir mesela ufak şeylerden. Ayda 2 kez şiddetli kavga eder benimle bende hakkimi savunurum ki bazende sinir krizine girerim. Böyle her bağırmayı dinleyen meraklı komşu offf of
Evet, küçük bebek ne anlasın.Küçucük bebekler konuşunca anlamiyor bağirip korkutmak daha etkili. Şimdilik yöntemim bu büyüyüp anlayana kadar
Evet, küçük bebek ne anlasın.
Köpek geliyor, iğneci geliyor diyeceksiniz biraz bağırarak ki bıraksın.
Büyüyünce de korkularıyla kendi başeder zaten, çok da şeyapmayalım.
Çocuk psikolojisi çok daha hassastır. Çocuğuna zarar veriyorsun .Neyse , söylemiş olayım, annesi sensin ..Küçucük bebekler konuşunca anlamiyor bağirip korkutmak daha etkili. Şimdilik yöntemim bu büyüyüp anlayana kadar
En fazla travma yaşar, nedir yani.bebek yanlış bir davranış yapıyor karşısında ona göre dev gibi bir canlı çığlık çığlığa bağırıyor aşırı ürkütücü
Bende istemezdim böyle her kavgayi dinleyen komşuyu. Herkesin evinde bagirma kavga oluyodur. Benim eşim hemen kavga çikararir mesela ufak şeylerden. Ayda 2 kez şiddetli kavga eder benimle bende hakkimi savunurum ki bazende sinir krizine girerim. Böyle her bağırmayı dinleyen meraklı komşu offf of
Memnun olmayan mistakil ivde yaşasin..ayda iki kere şiddetli kavga etmek, tüm apartmanı ayağa kaldırmak normal, komşunun bunu duyması ayıp öyle mi? bakın dinlemesi değil, duyması diyorum. zira normal konuşma olsa zaten kadın duyamaz ama bu komşuda sizin gibi şiddetli tartıştığı için kadın duymuş.
Ne alaka kadin cinayeti ve istismarla bu konu. Çocuk biseyler kirmiş anne baba bagirmiş korkutmuş duyduklari buBen konu sahibini merakli degil duyarli diye nitelendiririm...Kadin cinayetleri cocuga ve kadina istismar diye birseyden bihabermisiniz...Bir zahmet evinizde bagirmadan kimsenin huzurunu kacirmadan sizin tabirinizle merak uyandirmadan medeni bir sekilde tartisin ...Cunku sinir krizlerinizin bıçağını ya da size silahını dogrultmus bir adam yuzunden yasamadiginizi disarda sesinizi duyan komsunuz bilemez....Nasil kafalar bunlar!
Kadin dinliyo ve eve çikip kadini çekiyim dimi diye soruyo. Bende nefret ederim gurultulu tartişmadan ama eşim bagirararak kavga eden bir tip diye bi kadinin gelip kapima noluyo demesini bana gel demesine falan sinir olurumayda iki kere şiddetli kavga etmek, tüm apartmanı ayağa kaldırmak normal, komşunun bunu duyması ayıp öyle mi? bakın dinlemesi değil, duyması diyorum. zira normal konuşma olsa zaten kadın duyamaz ama bu komşuda sizin gibi şiddetli tartıştığı için kadın duymuş.
Korkulariyla kendi başedermi. Cami kirip agzina atmasiylami başedicek. Te allam bide okumadan ahkam kesenlerle dolu ortalikEvet, küçük bebek ne anlasın.
Köpek geliyor, iğneci geliyor diyeceksiniz biraz bağırarak ki bıraksın.
Büyüyünce de korkularıyla kendi başeder zaten, çok da şeyapmayalım.
Sen daha evlenmedin dimi evlen bak bakalim kavgalarin sessizmi oluyo gürültülümü. Bekarken bende böyle düşünürdüm kendim gibi sessiz bir adamla evlenirim hayali kurardimayda iki kere şiddetli kavga etmek, tüm apartmanı ayağa kaldırmak normal, komşunun bunu duyması ayıp öyle mi? bakın dinlemesi değil, duyması diyorum. zira normal konuşma olsa zaten kadın duyamaz ama bu komşuda sizin gibi şiddetli tartıştığı için kadın duymuş.
Senin çocugun bardagi kirsin agzina atip yesin camlari ve sen sakin kal bagirma panik yapma geç otur kahveni iç kk ya gir yorum yapmaya. Ocakta elini yaksin sen sakin kal çayini demlemeye devam et hiç sinir krizi geçirme böylece komşularinda hic ses duymaz aa ne iyi aile der elalemÇocuk psikolojisi çok daha hassastır. Çocuğuna zarar veriyorsun .Neyse , söylemiş olayım, annesi sensin ..
sakın sesini çıkarmamazlık etmeValla kusura bakma, kimsenin özeliyle işimi gücümü bırakıp hususi ilgilenmiyorum ama benim ev, pencere cam yankılanan bi kavga ve bu kavga içinde de çocuk bağırması varsa bana ne diyemem, ne olduğunu anlamaya çalışırım. Sen diyebiliyorsan "Günah olur" diyerek kulağını tıka ve ölü taklidi yap, vicdanını sustur.
Allah'ım ya gelmiş bana müzevir muamelesi çekiyo. He.
İyi bari bağırınca anlıyor mu?Korkulariyla kendi başedermi. Cami kirip agzina atmasiylami başedicek. Te allam bide okumadan ahkam kesenlerle dolu ortalik
Kadin dinliyo ve eve çikip kadini çekiyim dimi diye soruyo. Bende nefret ederim gurultulu tartişmadan ama eşim bagirararak kavga eden bir tip diye bi kadinin gelip kapima noluyo demesini bana gel demesine falan sinir olurum
S
Sen daha evlenmedin dimi evlen bak bakalim kavgalarin sessizmi oluyo gürültülümü. Bekarken bende böyle düşünürdüm kendim gibi sessiz bir adamla evlenirim hayali kurardim
S
Sen daha evlenmedin dimi evlen bak bakalim kavgalarin sessizmi oluyo gürültülümü. Bekarken bende böyle düşünürdüm kendim gibi sessiz bir adamla evlenirim hayali kurardim
Senin çocugun bardagi kirsin agzina atip yesin camlari ve sen sakin kal bagirma panik yapma geç otur kahveni iç kk ya gir yorum yapmaya. Ocakta elini yaksin sen sakin kal çayini demlemeye devam et hiç sinir krizi geçirme böylece komşularinda hic ses duymaz aa ne iyi aile der elalem
yine cahil turnusolu bir konu olmuş ya.
konuşmayı bile anlamayacak bebeğe bağırarak laf anlatabildiğini düşünen kadınlar var. onların anneliği sorgulanacağına konu açanın komşuluğu sorgulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?