- 17 Ocak 2014
- 938
- 1.583
- 313
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Tüm mesajları okudum. Hâlâ aynı fikirdeyim. Ben düşünceli veya fedakarım demedim. Siz direk saldırır gibi yazmışsınız Gangsta'ya. Sizin gibi komşum olsun istemem falan. Keşke hepimizin böyle komşuları olsa. Toplumsal duyarlılık? Komşuluk? Bi fikriniz var mı bunlarla ilgili? Yazıp yazıp yanlış anlaşıldım demeniz hiç samimi değil. Siz tıkayın kulağınızı, kaçın başka odaya. Ben gerekirse bardak koyar yine dinlerim ortada kadın ve çocuk olduğu sürece.Arkadaşım her şeye böyle tepki vermeden önce bi diğer mesajları okuyun bi anlayın ondan sonra tepki verin. Herkese teker teker yazmaktan gına geldi. Bi siz düşüncelisiniz fedakârsınız evet aynen.
Tamam evet siz çok duyarlısınız böyle devam edin. Belliki daha önce karıştıklarınız ters tepki vermemiş. Ben daha önce ters tepki yediğim için böyle konuşuyorum. Kim çocuğunun kötülüğünü ister ki kaldı ki dövme falan da yok. Belliki çocuk yanlış bir şey yapmış ailesi korkmuş ben okuduğumdan bunu anlıyorum. O çocuk balkondan sarkmış olabilir, bıçakla oyun oynuyor olabilir vs bir sürü örnek var annesi görünce korkmuş belli ki. Durduk yere bağıran bir aile her zaman bağırır çağırır döver. Konu sahibi ilk defa duyduğunu söylüyor belliki o an kötü birşey olmuş ailesi korkmuş. Korktuğu için de fazla tepki vermiş olabilirler. Ya da çocuk kardeşine birşey yapmıştır yanlışlıkla oynarken, o çocuk ağlarken ailesi öbürüne kızmıştır sonuçta evde 3 çocuk var.Tüm mesajları okudum. Hâlâ aynı fikirdeyim. Ben düşünceli veya fedakarım demedim. Siz direk saldırır gibi yazmışsınız Gangsta'ya. Sizin gibi komşum olsun istemem falan. Keşke hepimizin böyle komşuları olsa. Toplumsal duyarlılık? Komşuluk? Bi fikriniz var mı bunlarla ilgili? Yazıp yazıp yanlış anlaşıldım demeniz hiç samimi değil. Siz tıkayın kulağınızı, kaçın başka odaya. Ben gerekirse bardak koyar yine dinlerim ortada kadın ve çocuk olduğu sürece.
Sende bundan sonra konu yazarken sinirlerine hakim olursun artık. Git konumdan faydan yok diye kimseyi kovmazsın. Böyle de banlanırsın. Kim gitti belliYa bir olur bazı şeyler, bir anda gerçekleşir bazen bunu anlamak bu kadar mı zor arkadaşım?
Her zaman olsa "Ayy her zaman oluyo zaten", nadiren olsa "Ay kırk yılda bi gerilmişler olur o kadar" de geç sen madem; ben geçemedim; çocuğun, babasının, annesinin çığlığına, kekeleyerek ağlamasına, adamın dövüyo gibi çocuğu aşağılamasına, kadının ayılıp bayılmasına "Kendimi öldüreceğim" bağrığına evimin içinde yankılanırken -aman bana ne- deyip geçemedim ya. Off. Git konumdan bi Allah aşkına, faydan yok gelmiş ortam geriyorsun ya. Gerçekçi ol ve git arkadaşım sen madem.
Birazdan belli olur haklısınız... Biraz saygılı olun...Sende bundan sonra konu yazarken sinirlerine hakim olursun artık. Git konumdan faydan yok diye kimseyi kovmazsın. Böyle de banlanırsın. Kim gitti belli
Kriz anını çocuklardan çıkarmak ne kadar adilO bağrığa 5 yaşında kim olsa korkar; oyh... İçlerini de bilmiyorum ki yani, dışarıdan damgalayamam da; belki @Goha nın dediği gibi bir kriz anına denk geldiler; biraz tanımam da lazım.
Banlisiniz ama sizin gibi sirf muhalefet olmak icin sacma sapan yorum yapanlara sinir oluyorum ciddi manada.Çok fazla uzatmışsınız yazarken konuyu.
Sizin böyle kulaklarınızı dikip dinlemeniz çok yanlış. Hepimizin özeli var. Yeri geliyor kavga gürültü bağrış çağrış sesler geliyor hemen başka odaya geçiyorum duymamak için. Kaldı ki böyle dinlemek çok büyük günah.
Belliki kız yanlış birşey yapmış aileside korkmuş olabilir. Bundan sonra kimseyi dinlemeyin. Asla sizin gibi bir komsum olsun istemezdim.
kim gitti derken gitmekSende bundan sonra konu yazarken sinirlerine hakim olursun artık. Git konumdan faydan yok diye kimseyi kovmazsın. Böyle de banlanırsın. Kim gitti belli
Gerçekten insan kendine hakim olamıyo bazen istemsiz bağırıyo ama ben çok vicdan azabı çekip kendimi suçluyorum annelik yapamıyorum galiba diye bi komşum duysa gelse kızmam ama eğer ki olayı dinlemeden bana carlarsa kızarım kavga da ederim ama eğer dinler tamam hata yapmış ama sakin olmaya çalış o küçük deyip beni sakinleştirirse çok mutlu olurumCimnet gecirmisligim kendi sesimden urekcek kadar kizima bagirmisligim var gecerli sebebim varmiydi bence vardi o an ama o derece cildirmama deger miydi degmezdi o micik kalbi korkutmama.anneler bazen delirebiliyor.
Belki selam sabah aninda birsey mi oldu ufakliga cok agladi korktuk iyidir umarim vs diyip ogrenebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?