- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
kekeliyor dedikten sonrasını okuyamadım kusura bakma
Niye? Ne çıkarımda bulundun?
Ağlamasının iç çekmesinin şiddetinden kekeledi çocuk evet.
Esim kesin durdururdu ama ben sanırım giderdim ya emin olamadim. Merhabaniz varsa evde tekim buyur bir kahve icelim mi desen acaba.
kendine zarar verecek bir sey yapmis ve aile durumu yonetememis olabilir.
ornegin elinde bicakla gorduyse anne de kendinden gecmis olabilir,
biraz daha dinle.
birşeyde bulunmadım
kötü oldum sadece
kızımın kekelediği yıllar geldi aklıma kalbim sıkıştı
onu belirtmek istedim ,
sinirlenmeye gerek yok hanımefendi
Ben olsam sessiz kalmam.Bagirmak hatta dediğin gibi ortalık yikilircasina bağırmak o çocukta nasıl bir etki bırakır kimbilir..yazık.
Bence kapılarını çal ve dediğin gibi hayırdır komşu bi sakinleş gel kahve içelim vs de bari..
En azından bir dahaki sefere herkesin duymasından utanırlarda o şekilde bağırmazlar çocuğa
Çok üzüldüm yavrucaga
Aglamaktan kekelemek çok korkunç , nasıl korktuysa
Çok fazla uzatmışsınız yazarken konuyu.
Sizin böyle kulaklarınızı dikip dinlemeniz çok yanlış. Hepimizin özeli var. Yeri geliyor kavga gürültü bağrış çağrış sesler geliyor hemen başka odaya geçiyorum duymamak için. Kaldı ki böyle dinlemek çok büyük günah.
Belliki kız yanlış birşey yapmış aileside korkmuş olabilir. Bundan sonra kimseyi dinlemeyin. Asla sizin gibi bir komsum olsun istemezdim.
Sana he. Müzevir muamelesi yaptığım da yok. Daha önce yaşadığım için diyorum. Ama anlayanaValla kusura bakma, kimsenin özeliyle işimi gücümü bırakıp hususi ilgilenmiyorum ama benim ev, pencere cam yankılanan bi kavga ve bu kavga içinde de çocuk bağırması varsa bana ne diyemem, ne olduğunu anlamaya çalışırım. Sen diyebiliyorsan "Günah olur" diyerek kulağını tıka ve ölü taklidi yap, vicdanını sustur.
Allah'ım ya gelmiş bana müzevir muamelesi çekiyo. He.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?