- 17 Temmuz 2018
- 4.047
- 18.742
-
- Konu Sahibi sonistasyonasti
Yani kardeş diyorsunuz ya.
Hangi kardeş abisi yengen yakalayacak beraberdik de demesine hayır der? Yuva yoksun konumuna düşmeyi göze alır. Kardeş için yalan söylenir. Kardeş yahu kardeş.
Buna da inanmayı yeğliyorsanız peki.
Tek önerim var size bir daha böyle ufak bahanelere hemen inanacaksanız arkadaşları güvenliği aramayın. Durduk yere dile düşmeyin. Şimdi herkes biliyor göz yumuyor diye arkanızdan konuşacak. Bir daha böyle siniriniz geçince inanacaksanız gece insanlara malzeme vermeyin
Ha şunu da söyleyeyim yabancı araçla belki alem de yapmış olabilir o zaman? Her plaka giriyorsa kimlik teyidi yapılmıyorsa güvenlikte içeri de kadın atabilir bu mantıkla.Eşiniz nerede ne yapıyordu bilmem.
Ama sizi öyle ya da böyle kandırdığı bir gerçek.
Bu da sağlıklı, saygılı, huzurlu , güven dolu bir ilişki içinde olmaması gereken bir durum.
Bir kadın ile olması , arkadaşıyla içmesi, iş yerinde yatıp boş boş yalnız uyuması. . .
Önemi yok belki de.
Eşiniz dürüst değil...
Ve gelelim size ;
Siz gerçekten onun sağlığından endişe ettiğiniz için bu kadar insanı gece vakti arayıp sorgulayacak haldeyseniz eşiniz sizi 10 defa aradığında neden açmadınız?
Demek ki sizde sadece sağlığından endişe duymadınız, bir iş çeviriyor biliyor hissediyorsunuz. Ama yine de bunu kabullenmek zor geliyor .
Yalan söyleyeceğini biliyor açmıyorsunuz işte.
Böyle tripler yaparak, özürler bekleyecek bir mevzu değil bence.
Ben bunu ciddi bir sorun olarak algılardim.
Eşinden yana bir şüphesi olmayan , sadece onun hayatından endişe duyan bir kadın eşine neden trip yapıp acmasin telefonu...
Hayatım neredeeeesin, Ahmet'e mehmete Hasan'a sordum hepsi de görmemiş. Nasıl yani ne oldu neredesin diye endişesine devam eder....
Hissettiğiniz gerçekten endişe onun sağlığı olsaydı yani bu böyle olurdu .
Bahsettiği tipte bir güvenlik her plakayı içeri alır mı? Yabancı plakadan kimlik kontrolü yapılmıyor mu? Eğer kocası kimlik vermediyse nasıl girdi o zaman? Her türlü tuhaf bir şeyYasalarda bile birinci derecede yakinini suc isledigini bildigin halde koruma/saklama hakkin var, suc sayilmiyor. Icgudusel bir sey bu cunku.
Konu sahibinin erkeklerin birbirini bu konuda nasıl kolladığından haberi yok galiba. O güvenlik görevlisi vicdan azabından iki büklüm oldu şu an hey yavrum.Yasalarda bile birinci derecede yakinini suc isledigini bildigin halde koruma/saklama hakkin var, suc sayilmiyor. Icgudusel bir sey bu cunku.
Kayniniz kardesini satmaz.samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Baska bir tezatlik; arkadas kendi arabasiyla ciftimizi aliyor konu sahibini eve birakip esini is yerine birakip ciktigini soyluyor. Kayna / guvenlige teyit ettirmeli yabanci araba uzay boslugundan gelmis galiba. Gerci adami sevgilisiyle karsilikli jingle bells soylerken gorse “bebisim cok calisiyor” diyecek biz de sherlockluk yapiyoruz.Konu sahibinin erkeklerin birbirini bu konuda nasıl kolladığından haberi yok galiba. O güvenlik görevlisi vicdan azabından iki büklüm oldu şu an hey yavrum.
AA hakikaten arkadaşı araçla işe değil kaynına mı bırakmış yaniBaska bir tezatlik; arkadas kendi arabasiyla ciftimizi aliyor konu sahibini eve birakip esini is yerine birakip ciktigini soyluyor. Kayna / guvenlige teyit ettirmeli yabanci araba uzay boslugundan gelmis galiba. Gerci adami sevgilisiyle karsilikli jingle bells soylerken gorse “bebisim cok calisiyor” diyecek biz de sherlockluk yapiyoruz.
Adam karısını, çocuğunu o kadar sallamıyor iste. Konu sahibi de bu kadarına layık görüyor kendini ki sorun etmiyor. Kocasi ekstra bır caba içine bile girmemiş, kendisi kayinla teyit ettirip kocasının güvenini tazelemiş.Bir de şu kısım da tuhaf. Bu nasıl evlilik dedirtiyor insana. Adam işe gidiyor bir daha sabah dörde kadar ulaşılmıyor. Yedi aylık bebeği olan bir adam bu kadar pervasızca telefonu umursamaz mı? Aklına hiç mi gelmez? Bu kısım da çok saçma. Yani bir başka ilişki yoksa bu kadar telefona ellenmez bence yoksa telefon yakında olur ulaşılır. Bilmiyorum çok saçma bir durum. İnanmayı tercih ederseniz sizin seçiminiz sizin hayatınız elbet bize ne de. Bu kadar da kimseye güven duymak
Ben dedim belki baska uyelerde demistir. Kocasi zaten konu sahibinin ne dusundugunu, hissettigini, yalnizligini umursamiyor. Kadin o kadar telefon etmis acaba cocuga bisey mi oldu diye merak bile etmemis adam. Konu sahibide kocasina inanmaya dunden raziydi zaten.Kim dedi hatırlamıyorum ama üyelerden birisi adamın açıklama yapmayacağını söylemişti.
O kadar doğru söylemiş ki. Adam kendini ifade bile etmedi ve konu sahibi kendi kendine affetti kocasını
Yani eşim kardeşine düşkün değildir. Ayda yılda bir arar. Ama bugün arasın ben size geldim diyeceğim yengene çaktırma desin. Neden diye sormaz peki abi der. Beni sevse de sevmese de abisini korur. Kaynının lafına hiç inanılmaz yaAdam karısını, çocuğunu o kadar sallamıyor iste. Konu sahibi de bu kadarına layık görüyor kendini ki sorun etmiyor. Kocasi ekstra bır caba içine bile girmemiş, kendisi kayinla teyit ettirip kocasının güvenini tazelemiş.
samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Ama karısının böyle bir yalanına ortaklaşmazlar panda. Boynuz yiyip sus demezler.Acaba biz hata mi ediyoruz burada birbirimize haksizsin diyerek? Bakin erkekler konuyu bilmeseler bile organize olmus gibi birbirlerinin arkasini topluyor, asla zor durumda kalmiyorlar.
Tabi ki abisini koruyacak ya aksine inanan saflığına yansın. Biz ne desek boş.Yani eşim kardeşine düşkün değildir. Ayda yılda bir arar. Ama bugün arasın ben size geldim diyeceğim yengene çaktırma desin. Neden diye sormaz peki abi der. Beni sevse de sevmese de abisini korur. Kaynının lafına hiç inanılmaz ya