beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ana karısının böyle bir yalanına ortaklaşmazlar panda. Boynuz yiyip sus demezler.
Konu sahibi aldatılan enayi yerine konulan kişi. Bence bu kadın desteği aslında
Dogru soyluyorsun. Biz bu konuda basindan beri eşi sucladik, destek verdik ama bazi konularda konu sahibi bariz hataliyken ustune gidiyoruz. Gitmemek mi lazim diye düşünüyorum 😶

samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Keşke yanınızda uyusaymış madem uyuyacaktı.
Biz önemli değiliz ama siz bir ömrü geçiriyorsunuz eşinizle. Kendinizi kandırmayın.

Bahsettiği tipte bir güvenlik her plakayı içeri alır mı? Yabancı plakadan kimlik kontrolü yapılmıyor mu? Eğer kocası kimlik vermediyse nasıl girdi o zaman? Her türlü tuhaf bir şey

Aslinda neye inanmak istiyorsa ona inansin o kismi beni ilgilendirmiyor da. Benim sinir oldugum sey sanki kendi konu acip, fikir sormamis da biz evini gozetleyip kendimiz yorum yapmaya baslamisiz ki hosuna gitmeyen yorumlar gelince burada yorumculari kotu niyetli olmakla suclamasi...Bu tarz konu sahiplerinden hic hoslanmiyorum, farkli fikirleri kaldiramayacaksaniz konu acmayin olsun bitsin.

Acaba biz hata mi ediyoruz burada birbirimize haksizsin diyerek? Bakin erkekler konuyu bilmeseler bile organize olmus gibi birbirlerinin arkasini topluyor, asla zor durumda kalmiyorlar.
Dogru diyosun, biz de birbirimizin arkasini kollayip, özel günlerde bi boynuz cilasi yollamaliyiz birbirimize

Ayrica evde 7 aylik bebekle karisi yalnizken telefonunu kapatip uyuyan babanin evdeki kose yastigindan farkli bir islevi var mi? Tabii konum degismesin diye telefonu kapali olarak is yerinde birakmadiysa...

Sadece bu telefon kapatma olayi bile evliligi temelden sarsacak bir olay. Ya gercekten o anda evin babasina ihtiyac olsaydi? Uyuyacak adam da gelsin evde uyusun bi zahmet. Nereden tutsam elimde kaliyor konudaki es, her konuda sinifta kaldi.

samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Daha önce konumdan vukuatlı olan adam telefonu bu sefer iş yerine bırakıp partilemeye gitmemiştir, doğru. Kaynınıza da teyit ettirdiyseniz bundan sonra içiniz rahat olsun. Kayın kim ki altı üstü kardeş. Siz bunları yediyseniz bize de artık oturup acımak düşer. 🥹

az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.

ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.

bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.

sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.

konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.
Arkadaşlar “ kadının düşmanı yine kadın” durumuna düşmüşsünüz yine tebrikler 🤦🏼‍♀️

Daha önce konumdan vukuatlı olan adam telefonu bu sefer iş yerine bırakıp partilemeye gitmemiştir, doğru. Kaynınıza da teyit ettirdiyseniz bundan sonra içiniz rahat olsun. Kayın kim ki altı üstü kardeş. Siz bunları yediyseniz bize de artık oturup acımak düşer. 🥹
Ben anlamadım kayın ne alaka 🤔

Ayrica evde 7 aylik bebekle karisi yalnizken telefonunu kapatip uyuyan babanin evdeki kose yastigindan farkli bir islevi var mi? Tabii konum degismesin diye telefonu kapali olarak is yerinde birakmadiysa...

Sadece bu telefon kapatma olayi bile evliligi temelden sarsacak bir olay. Ya gercekten o anda evin babasina ihtiyac olsaydi? Uyuyacak adam da gelsin evde uyusun bi zahmet. Nereden tutsam elimde kaliyor konudaki es, her konuda sinifta kaldi.
Böyle bir kocayı kim ister zaten. İnsan eşine her istediğinde ulaşamıyorsa ona evlilik denebilir mi? Acil bir şey olur bir süre ulaşamazsın ama geceden sabaha telefon kapalıysa da buna da tahammül gösterilmez

Ben anlamadım kayın ne alaka 🤔
Kocası ikna etti konu sahibini. Güya kaynı kendi arabasıyla götürmüş kocasını da ondan güvenlik yabancı araç olunca girdiğini anlamamış.
Konunun başında iş yerine götüren arkadaş birden kayın oldu ama çok da şaapmamak lazım iste

Böyle bir kocayı kim ister zaten. İnsan eşine her istediğinde ulaşamıyorsa ona evlilik denebilir mi? Acil bir şey olur bir süre ulaşamazsın ama geceden sabaha telefon kapalıysa da buna da tahammül gösterilmez
Aman bize ne ya, koca onun, hayat onun, herkes hakettiği gibi yasar bu hayatta

Kocam beni aldattığı kadindan çocuk yapmış kaynanamlarda biliyormuş beni bıraktı onla evleniyor nasıl anlamadım temalı konu çok yakında vizyonda
Olmadık iş değil. Nasıl bir kadın ki adamın eşi ile olan planlarını bozuyor, hem de yılda 1 kere olacak, kadının 7 aydır beklediği planı. Nedeni ne olursa olsun, 7 ay sonra ilk defa kocamla bir yere çıkmama engel olan şeye can düşmanı olurum, illa başka kadın olmak zorunda değil. Onca şüpheli durumdan sonra gelecek tosul tosul uyuyacak bi de, tek açıklama yapmadan. Cehennem döşeği olur o yatak ona. Ay bu konu hiç iyi gelmedi bana ya. Camfrog Sönmez reise bağlamama 5 kaldı.

Olmadık iş değil. Nasıl bir kadın ki adamın eşi ile olan planlarını bozuyor, hem de yılda 1 kere olacak, kadının 7 aydır beklediği planı. Nedeni ne olursa olsun, 7 ay sonra ilk defa kocamla bir yere çıkmama engel olan şeye can düşmanı olurum, illa başka kadın olmak zorunda değil. Onca şüpheli durumdan sonra gelecek tosul tosul uyuyacak bi de, tek açıklama yapmadan. Cehennem döşeği olur o yatak ona. Ay bu konu hiç iyi gelmedi bana ya. Camfrog Sönmez reise bağlamama 5 kaldı.
Camfrog Sönmez reis ne be hfhdhdhdh😐

Aman bize ne ya, koca onun, hayat onun, herkes hakettiği gibi yasar bu hayatta
Orası öyle. Eşim gece telefonumu açmayacak bir de üstüne kapatacak. Ertesi gün eve geldiğinde o telefonu ona yediririm ben.
Eşim nöbetçi mesela bu gece gelmeyecek. Bana demin mesaj atmış şarjım azaldı, şarja taktım odaya akşam ararım diye. Çünkü arar ulaşamazsam neler olur iyi biliyor

Orası öyle. Eşim gece telefonumu açmayacak bir de üstüne kapatacak. Ertesi gün eve geldiğinde o telefonu ona yediririm ben.
Eşim nöbetçi mesela bu gece gelmeyecek. Bana demin mesaj atmış şarjım azaldı, şarja taktım odaya akşam ararım diye. Çünkü arar ulaşamazsam neler olur iyi biliyor
Hepiniz bir oldunuz kadını kocasına karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz aaa bu nedir böyle ben olsam şöyle yaparım, benimki böyle yapamaz falan kötü niyetli kadın düşmanları yazıklağr olsun size

Kocası ikna etti konu sahibini. Güya kaynı kendi arabasıyla götürmüş kocasını da ondan güvenlik yabancı araç olunca girdiğini anlamamış.
Konunun başında iş yerine götüren arkadaş birden kayın oldu ama çok da şaapmamak lazım iste
Güvenlik yabancı arabaları alıyormuş yani 🤔
Biz yıllardır aynı lojmanda oturuyoruz, güvenlik her defasında kart soruyor 🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X