Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Şu an sabah akşam kullandığım locoid merhem var..Solante isimli güneş koruma kremi..Kasımdan marta kadar kullanacağım kremler de var ama onlara daha başlamadım..

Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?

tabiki avantaj üstelik erkekler bayılıyor beyaz tenli bayanlara:) bende bembeyazım ama ne zaman sırtımda falan sivilce çıksa anında kıpkırmızı oluyor cok dikkat cekiyor erkek arkadasım beni beyaz tavsanım diye seviyor beni:)

son resim hariç tenin normal çıkmış . son resimdeki benim tenimle aynı.

Canım Saç Modelimden sıkıldım 2 yıldır kullanıyorum

Beyaz tene koyu renk saçı çok yakıştırıyorum ben... Çok duru ve asil bir görüntü oluyor.... Saçımdaki röfleden vazgeçip koyu kestaneye saçlarımı boyayasım var..Kendi kendimi de gaza getiriyorum böyle

iyi düşünmeli emin ol bi süre sonra çok sıkılıyosun ben buğday tenliyim herkes ve kendim de dahil çok yakıştırmama rağmen sıkıldım

ki her beyaz tenliye ya da belli bi tene yakışcak diye bşy yok ben şahsi olarak söyleyeyim pişman olma diye diyorum cnm sakın yanlış anlama herkese olmuyo bir ifadeyi sertleştiriyor ikincisi sıkıyor insanı ve açması çok zor açayım derken saçlar ölüyor

sana koyu kumral çok yakışırdı diye düşünüyorum ya da kumral üzerine hafif gölgeler çok hoş olurdu koyu siyah da bi göz makyajıyla harika görünürdü diye düşünüyorum

kaldı ki benim en sevdiğim saç rengi siyah ama buna rağmen artık siyahtan çekinir oldum uzun süre kullandığımdan dolayı:18::18::18::18:

hım Hevesimi Kaçırdılar Ama (

Fotoğraflar yanıltıcı olabildiği için pek yorum yapamam senin için canım..Ama benim hatlarım da düzgündür ama keskindir..Yani keskinlikten anladığım oturmuş hatlar ... Fotoların belli belirsiz duruyor..Işık çok iyi yansıtmamış olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…