- Konu Sahibi Canansever
yorum yapılıyo diye yazdım hevesin kaçmasın sonuçta karar senin ben deneyimimi aktarmak istedim arıca görüşümü
çünkü yüz tipi dahil birçok faktör önemli
çünkü yüz tipi dahil birçok faktör önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraflar yanıltıcı olabildiği için pek yorum yapamam senin için canım..Ama benim hatlarım da düzgündür ama keskindir..Yani keskinlikten anladığım oturmuş hatlar ... Fotoların belli belirsiz duruyor..Işık çok iyi yansıtmamış olabilir..
her tipe gitmez sadece beyaz tene
Daha önce eklemiştim gerçi..Koyu renk saçlı halim..Şu an sarı platin röflem var..Aslında en çok kızıl saç rengi beyaz tene gidiyor...Ama çok akıyor kızıl renk ((
Ten rengiyle saç modelinin ne ilgisi var anlamadım.. :44: Saç modeli yüz tipine göre belirlenir, ten rengine göre değil.
Bence koyu renk kullanmalısın. Platin röfle beyaz tenlileri olduğundan soluk ve yaşlı gösterebiliyor.
Canım zaten daha yaşlı görüneyim diye platin röfle yaptırdım :) 39 yaşındayım. 30 yaşımdan küçük görünüyormuşum... Yaşımı göstermem iyi olur :)
Aa niye böyle yapıyorsun? Ne güzel işte küçük görün, genç görün...
Beyaz ten candır canandır çok seviyorum tenimii
Adige güzeli seni...
Tatlım sen de çok çabuk demoralize oluyorsun ama..Herkes kendi yorumunu,görüşünü ekleyecek tabii....
Daha önce eklemiştim gerçi..Koyu renk saçlı halim..Şu an sarı platin röflem var..Aslında en çok kızıl saç rengi beyaz tene gidiyor...Ama çok akıyor kızıl renk ((
Canım Saç Modelimden sıkıldım 2 yıldır kullanıyorum
beyaz ten asaletin rengidir tatlım =) sen hiç zenci prenses gördün mü lisede çok solaryuma girerdim ben edebiyat hocam bana hep derdiki önceden asil kadınlar güneşe bile çıkmazdı semsiye ve eldiven kullanmalarının sebebleri ondandı .ama köleleri ayırt ettiren sey bütün gün güneş altında çalıştıkları için esmerleşmiş tenleriymiş :S o yüzdn beyaz ten her zmn bir sıfır öndedir tatlım takılı kalma <3
ten renginize kızıl çok güzel olur
bence siyah değilde koyu kahve denemelisin daha yumuşak gösterir bende siyah saçı çok istiyordum geçenlerde siyah bi peruk denedim direk vazgeçtim hayalet gibi oldum saçını sonradan siyaha boyatan ruslar gibiydim