Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

yorum yapılıyo diye yazdım hevesin kaçmasın sonuçta karar senin:KK34::KK34: ben deneyimimi aktarmak istedim arıca görüşümü

çünkü yüz tipi dahil birçok faktör önemli

Fotoğraflar yanıltıcı olabildiği için pek yorum yapamam senin için canım..Ama benim hatlarım da düzgündür ama keskindir..Yani keskinlikten anladığım oturmuş hatlar ... Fotoların belli belirsiz duruyor..Işık çok iyi yansıtmamış olabilir..

Aynen Hiç Fotoğraflardaki Gibi deyilim Mesela Kafam burda Kocaman Ama Kafam yumurta Kadardır küçük Alay Edrrler Hatta Ten Rengimde Buğday Gibi çıkmış bir Tek Gri Tişörtlü Yakın Bana :KK70:

Bu kendi saç rengim..Hafif makyaj vardı gerçi...Doğum sonrası tombik hallerdeyken...

Slania ,sen taktın kafama bunu bak :)) Söyle nedir benim tonum :KK70:

Daha önce eklemiştim gerçi..Koyu renk saçlı halim..Şu an sarı platin röflem var..Aslında en çok kızıl saç rengi beyaz tene gidiyor...Ama çok akıyor kızıl renk :KK43:((

her tipe gitmez sadece beyaz tene

Ten rengiyle saç modelinin ne ilgisi var anlamadım.. :44: Saç modeli yüz tipine göre belirlenir, ten rengine göre değil.

Daha önce eklemiştim gerçi..Koyu renk saçlı halim..Şu an sarı platin röflem var..Aslında en çok kızıl saç rengi beyaz tene gidiyor...Ama çok akıyor kızıl renk :KK43:((

Bence koyu renk kullanmalısın. Platin röfle beyaz tenlileri olduğundan soluk ve yaşlı gösterebiliyor.

Bu Bana Yakın

$155459_1329188688714_1800892223_620249_5709822_n.jpg

$61976_1271995738926_1800892223_529368_2968487_n.jpg

Ten rengiyle saç modelinin ne ilgisi var anlamadım.. :44: Saç modeli yüz tipine göre belirlenir, ten rengine göre değil.

Bence koyu renk kullanmalısın. Platin röfle beyaz tenlileri olduğundan soluk ve yaşlı gösterebiliyor.

Canım zaten daha yaşlı görüneyim diye platin röfle yaptırdım :) 39 yaşındayım. 30 yaşımdan küçük görünüyormuşum... Yaşımı göstermem iyi olur :)

Beyaz ten güzeldir yaa :) çok rahatsız olursan hafif makyajla renklendirebilirsin. Güneşin zararları ortaya çıktıkça (cildin erken yaşlanmasının ve kırışıklıkların en önemli nedeni güneştir) beyaz ten moda olmaya da başladı,benim çevremde herkes dışarı çıkarken güneş kremi sürüyor.

Nicole Kidman favorimdir :)

$1028-nicole-kidman_aw.jpg $44164-283.jpg

Tatlım sen de çok çabuk demoralize oluyorsun ama..Herkes kendi yorumunu,görüşünü ekleyecek tabii....:KK16:

beyaz ten asaletin rengidir tatlım =) sen hiç zenci prenses gördün mü lisede çok solaryuma girerdim ben :KK52::KK52::KK52::KK52: edebiyat hocam bana hep derdiki önceden asil kadınlar güneşe bile çıkmazdı semsiye ve eldiven kullanmalarının sebebleri ondandı .ama köleleri ayırt ettiren sey bütün gün güneş altında çalıştıkları için esmerleşmiş tenleriymiş :S o yüzdn beyaz ten her zmn bir sıfır öndedir tatlım takılı kalma <3

ten renginize kızıl çok güzel olur :KK69:

Canım Saç Modelimden sıkıldım 2 yıldır kullanıyorum :KK43:

bence siyah değilde koyu kahve denemelisin daha yumuşak gösterir bende siyah saçı çok istiyordum geçenlerde siyah bi peruk denedim direk vazgeçtim hayalet gibi oldum saçını sonradan siyaha boyatan ruslar gibiydim :KK1:

beyaz ten asaletin rengidir tatlım =) sen hiç zenci prenses gördün mü lisede çok solaryuma girerdim ben :KK52::KK52::KK52::KK52: edebiyat hocam bana hep derdiki önceden asil kadınlar güneşe bile çıkmazdı semsiye ve eldiven kullanmalarının sebebleri ondandı .ama köleleri ayırt ettiren sey bütün gün güneş altında çalıştıkları için esmerleşmiş tenleriymiş :S o yüzdn beyaz ten her zmn bir sıfır öndedir tatlım takılı kalma <3

ırkçılık yapsaydınız oldu olucak. köleler genelde siyahi insanlardan seçilirdi koyu renk olmalarının nedeni bu devamlı güneş altında çalışmak değil.hiç zenci prenses olurmuymuş hey allahım ya :KK14:

ten renginize kızıl çok güzel olur :KK69:

bence siyah değilde koyu kahve denemelisin daha yumuşak gösterir bende siyah saçı çok istiyordum geçenlerde siyah bi peruk denedim direk vazgeçtim hayalet gibi oldum saçını sonradan siyaha boyatan ruslar gibiydim :KK1:

Teşekkür ederim..Bundan bir kaç önceki yorumumda eski kızıl saçlı fotolarımdan biri var :) Ben sarı platinle de kızıl saçla da rusa benzetiliyorum :KK43:((

Son düzenleyen: Moderatör:
X