Beta hcg 84 kese göründü

Vok sevindim maşallah ben de dün gittim keseyi gördü ama daha çok çok küçük hafta olarak da 4+2 bugün senin kaç söyledi mi haftani
4+5 dedi dün bugün 4+6 olduk. Bana da henüz etken belki görünmez dedi ama gördü çok şükür bakalım haftaya be kadar büyüyecek. Bende senin için çok sevindim sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah.

Çok üzüldüm, Rabbim sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı dünyalar güzeli evlatlar nasip etsin.
Amin çok teşekkür ederim inşallah şu süreç geçsin Bi kendimi toparlayayım inş sonrasında o güzel haberi tekrar alırım

Cok çok teşekkür ederim amin insallah insallah ben şu hafta isini de tam bilmiyorum 4+ olunca 5 haftalık mi demek oluyor nasil oluyor hafta hesaplama işi ya

Cok çok teşekkür ederim amin insallah insallah ben şu hafta isini de tam bilmiyorum 4+ olunca 5 haftalık mi demek oluyor nasil oluyor hafta hesaplama işi ya
İnan bende bilmiyorum doktor söyledi o şekilde ama belki 4 haftanın üstüne çıktığı için 5 sayılıyor olabilir benim bugün tam beş haftalık oldu ama yatın 5+1’de ne sayılıyor net bilemiyorum

Harika çok sevindim sizin adınıza en başta yazan yağmur nick'li arkadaş maşallah yıkıp geçmiş ama Allah ne dilerse o olur rakamlara takılmamak lazım her kadın bedeni farklı bende ikizlerimi 4 haftalıkken görmüştüm keseleri boştu 6 7 haftada gorunduler rabbim çok büyük mucizeyiz mucizeler sağlıcakla kucaginiza alın inşallah önemli olan sağlıklı dogmalari

Herkesin kendi üslubu kendi tarzı buna yapacak bir şey yok o yüzden ki bizler öğretmenler olarak çocuklara kötüyü bile güzel üslupla en az incitecek şekilde anlatmayı öğretiyoruz gerisi büyüdüklerinde kendi vicdanlarına kalmış olucak. Çok teşekkür ederim gerçekten kocaman bir mucize yaşıyorum, yaşıyoruz. Rabbim isteyen herkese yaşatsın. Ben buraya öğrendikçe yazıyorum ki kim ne derse desin hiçbir şey imkansız değil o yüzden umudu hiç yitirmemek ve yola çıkan taşların üstünden geçip gitmek gerekir bunu bütün umutsuzluğa düşenler görsün ve yeniden ayağa kalksın. Sağlıkla gelsinler, hayırlı evlat olsunlar, harika bir ömürleri olsun. Sevgiler…

Ben bu cuma gidicem tekrar doktora o zaman detaylıca öğreneyim buraya da yazarım sağlık ocağına gidip kan tahlili vs verdin mi sağlık ocağı takibinde de kalman gerekiyor

Hayırlı günler arkadaşlar Perşembe günü hamilelik şüphesiyle tahlil vermiştim beta hormonu değerim 94.5 çıktı doktor bugünde kan vermemi istedi verdim.yarin sabah cikicakmis sonuçlar.degerinde yükseklik varsa gebesin düşüş olursa sorun olabilir dedi kesin emin konuşmadı sabah da aşırı kabızlık vardı kasik ağrılari desen hala devam ediyor.ins hayırlı sonuçlar olur.Rabbim hicbirimizin emeğini boşa cikarmasin

Ben bu cuma gidicem tekrar doktora o zaman detaylıca öğreneyim buraya da yazarım sağlık ocağına gidip kan tahlili vs verdin mi sağlık ocağı takibinde de kalman gerekiyor
İlk sağlık ocağına gitmiştim orada öğrendim zaten bu hafta içi tekrar sağlık ocağına gideceğim takip ediyorlar hayırlı haberler alalım Allah’ın izniyle günler geçmiyor sanki

Merhaba, her zaman olumlu düşün ne gelirse Allah’tan sonuçta ama sen ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur Allah’ın izniyle. Rabbim en hayırlı en güzel haberleri aldırsın hepimize. İnşallah yarın müjdemi yazarsın da birlikte seviniriz.

İlk sağlık ocağına gitmiştim orada öğrendim zaten bu hafta içi tekrar sağlık ocağına gideceğim takip ediyorlar hayırlı haberler alalım Allah’ın izniyle günler geçmiyor sanki
İnşallah insallah canım hem de hiç geçmiyor bi kalp atışını duysaydı içim rahat edecekti sankii

Kızlar az önce baktım netten sonuç açıklanmış değerim 657 çıkmış yükselmiş dört gün içinde.ins hayırlı güzel gebelikler yaşarız Rabbim isteyen herkese de nasip etsin en güzel şekilde

Gecikme olmuş muydu adetinizde

Ok harika gozunuzaydin bende fena şekilde sol kasık ağrıları bacak ağrısı bel ağrısı yaşıyorum biraz hafifledi gibi şimdilik. adetime 5 gün var test yaptım ama çıkmadı birşey 10 11 gün eveldi yumurtlama tarihim bakalm hayırlısı

Ben adetim altı gün geçince evde test yapmıştım silik çıkmıştı suphelenince kasik ve bel ağrım da artınca sağlık ocağına gıdım dedim işte kan tahlilleri ile süreç böyle ilerledi ins bundan sonrası hayırlı kolay ve güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…